Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω βρε krokos.Αλλά είναι που έχουμε καλομάθει.Έχουμε κι εσένα και μας φαίνεται βαρύ να δώσουμε διψήφιο ποσό για παιχνίδι πλέον! ^_^

Δημοσ.

Προ-βλεπετε μηπως στις 2 τελευταιες μερες για 50%-75% σε Skyrim και XCOM:Enemy Unknown?

Αν και 75% μου φαινεται υπερβολικο γι αυτα τα δυο...just saying!

• Super Moderators
Δημοσ.

Για 75%, θα το απέκλεια. Αν θυμάμαι καλά το καλύτερο που έκαναν στο XCOM ήταν ένα 33%, τη στιγμή που το βρίσκω με €22 και δωρεάν μεταφορικά στο play, ας πούμε (πάνω από 50% σε σχέση με την εξωφρενική τιμή που το κοστολογούν full στο Steam).

Δεν ξέρω, πολύ χλιαρά sales αυτά, τουλάχιστον σε αυτά που περίμενα. Από την άλλη, οι τίτλοι που με ενδιέφεραν ήταν πολύ πρόσφατοι για να τους χτυπήσουν πολύ. Δεν πειράζει, το Πάσχα είναι κοντά.

Δημοσ.

Το ξέρω βρε krokos.Αλλά είναι που έχουμε καλομάθει.Έχουμε κι εσένα και μας φαίνεται βαρύ να δώσουμε διψήφιο ποσό για παιχνίδι πλέον! ^_^

συμφωνω, και εγω κατ' εξαιρεση πηρα το xcom στα 15 ευρο (κουπονάτο) αλλα εως τωρα βλέπω οτι τα αξίζει..

φαντασου για το dark souls τσιγκουνευομαι να δωσω τα 10 ευρο και θα το χάσω..τελειώνει η προσφορα σε κανα 2 μέρες..αλλα δεν πειραζει...καποια άλλη στιγμη..

Προ-βλεπετε μηπως στις 2 τελευταιες μερες για 50%-75% σε Skyrim και XCOM:Enemy Unknown?

Αν και 75% μου φαινεται υπερβολικο γι αυτα τα δυο...just saying!

οχι (τουλαχιστον απο το steam)

παντως ως τώρα το xcom επαιξε στα 17-19 ευρο κανα 2 φορες (gmg και τωρα amazon χωρις κουπόνι)

και το skyrim στα 10 ευρο απο gamefly (αυτο που έχω extra και στην υπογραφή μου)

Δημοσ.

πηρα το πρωι το gta complete στα 7.5 ευρω απο steam. ετσι απλα για την συλλογη και για να παιξω το liberty city stories

H πορεία του gamer :

Στην αρχή παίρνεις τα πρώτα παιχνίδια για να στηρίξεις τους devs και να τα έχεις αυθεντικά να παίζεις.

Κάπως έτσι συνεχίζεις να αγοράζεις νέους τίτλους και πιστεύεις ότι θα τα δοκιμάσεις όλα.

Στο τέλος και αφού έχεις αγοράσει ότι ήθελες και δεν ήθελες, συνειδητοποιείς ότι δεν σου φτάνουν ούτε 3 ζωές για να τα ευχαριστηθείς όλα και τότε λες "τα μαζεύω για τη συλλογή"...

Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά!!!  :P

• Like 9
Δημοσ.

απειρα respect!

το κουπονι ποιο ειναι?

επισης καμια ετοιμη και δοκιμασμενη adress?

Το κουπονι το επαιρνες εαν ειχες αγορασει κατι απο το amazon μεσα στον νοεμβριο-δεκεμβριο..

Απο οτι καταλαβα εσυ δεν εχεις..

Αρα πας στα 15 ευρο και οπως εχω πει και παραπανω σε καποιο post:

"Αυτο βοηθαει..μονο να βρεις μια πολιτεια χωρις φορους

πχ

Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, Oregon."

Δημοσ.

μιας και ειχα κανει την ερωτηση αλλα κανεις δεν απανταει. με την πιστωτική τι γίνεται??? αφου θα βαλω ελληνικη με ελληνικη διευθυνση δεν θα εχει θεμα το amazon??/

Δημοσ.

<p>μιας και ειχα κανει την ερωτηση αλλα κανεις δεν απανταει. με την πιστωτική τι γίνεται??? αφου θα βαλω ελληνικη με ελληνικη διευθυνση δεν θα εχει θεμα το amazon??/</p>

οτι και να βαλεις ως πιστωτικη δεν υπαρχει προβλημα.Η amazon γνωριζει τι παιζει, αλλα κανει τα στραβα ματια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...