man99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Tώρα είδα προσφορές στο ΕΑ STORE.Το VIETNAM 7,30 euro to FIFA 2011 22,39 Euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 To vietnam αυτό παίζει και με την steam έκδοση του battlefield έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Tώρα είδα προσφορές στο ΕΑ STORE.Το VIETNAM 7,30 euro to FIFA 2011 22,39 Euro Το FIFA πάντως δεν το λες και προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το S.T.A.L.K.E.R. Bundle (δεν περιέχει το Clear Sky) @5€ φαίνεται ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Team Fortress 2 + Team Fortress Classic 4,12 euros http://store.steampowered.com/app/440/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά παίδες! Σήμερα είδα βγάλανε και το Star Wars JK Collection (4.75e), εντάξει, μόλις είδα το Dark Forces με διαπέρασε ένα ρίγος συγκίνησης & ταυτόχρονα ένα κύμα αναμνήσεων πλημμύρησε το μυαλό μου (πως τα λέω έτσι ο παίχτης )! Ήτανε από τα πρώτα παιχνίδια που είχα σαν PC Gamer όταν ξεκίνησα καμιά 10-12 χρονών, επί εποχής 486 (με MMX command set!), GeForce 4 και δεν συμμαζεύεται! Αξέχαστες εποχές Για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πακέτου, το Jedi Outcast μιλάει μόνο του, ίσως το κορυφαίο SW παιχνίδι που "νιώθεις" lightsaber με πολύ smooth κινήσεις, δυνατό combat system και επίσης πολύ όμορφα γραφικά ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα. Το Academy και το Mysteries of Sith δεν τα έχω παίξει, άλλα για το 1ο έχω ακούσει ότι κινείται στα επίπεδα του Outcast. Το Dark Forces 2 είναι λίγο κουραστικό με τα μεγάλα level και τα τετράγωνα γραφικά, άλλα τρώγεται. Στο διά ταύτα το πακέτο 99.9% πάει για purchase, έτσι "τιμής ένεκεν" προς τo Dark Forces Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από Athanasios2104 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Σήμερα θα είναι οι τελευταίες προσφορές απο τι θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγώ νόμιζα ότι οι χθεσινές ήταν οι τελευταίες. Δηλαδή 1-1-11 δεν θα βγάλει άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αύριο μάλλον θα έχει τις "επαναληπτικές" προσφορές στο steam. Σημερα: Η αναμενόμενη προσφορά -75% σε τίτλους Half life (μεμονωμένους και πακέτα) Επισης Mafia II σε -75% στα 10 ευρώ (σαν πολύ γρήγορα να κάνουν προσφορές στο Mafia II) -75% και σε Zeno Clash και Company of Heroes. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από Praetorian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Αύριο μάλλον θα έχει τις "επαναληπτικές" προσφορές στο steam. Σημερα: Η αναμενόμενη προσφορά -75% σε τίτλους Half life (μεμονωμένους και πακέτα) Επισης Mafia II σε -75% στα 10 ευρώ (σαν πολύ γρήγορα να κάνουν προσφορές στο Mafia II) -75% και σε Zeno Clash και Company of Heroes. όχι ρε συ, και το ψιλιάστικα ότι θα κάνουν 75% στι HF, εγώ πήρα το complete με 50%. Γίνεται να κάνω return και να το ξαναπάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Fuck! Και εγώ το ίδιο! Ξενέρωσα μόλις το είδα. Έπρεπε να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εγω δεν προλαβα το Serious Sam Gold στο -90%, υπαρχει περιπτωη να το ξαναβαλουν? Τωρα ειναι -50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 μπα, τελευταία μέρα προσφορών είναι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Όπως είπα και πιο πανω, λογικά θα υπάρξει ακόμα μια ημέρα όπου θα επαναληφθούν κάποιες προσφορές. Αυτό κάνει *συνήθως* το steam, και από ό,τι διαβάζω, αυτό περιμένουν όλοι. Τώρα για το Serious Sam Gold συγκεκριμένα δεν γνωρίζω. Όπως και να 'χει, σίγουρα θα είναι σε προσφορά σε κάποιο midweek madness ή weekend deal αργότερα. edit: όχι ρε συ, και το ψιλιάστικα ότι θα κάνουν 75% στι HF, εγώ πήρα το complete με 50%. Και λίγο αργότερα, έβαλαν πρόσθετο deal στα -85% για όσους είχαν ήδη κάποιο από τα Left 4 Dead ή Left 4 Dead 2. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από Praetorian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) -85% στο HL Complete τελικά και με πείσαν (παρ όλο που ήδη έχω τα μισά απ αυτά). edit: Άκυρο. -75% βλέπω από τον Firefox, -85% από steam απ όπου και το πήρα. Προφανώς έχω κάποιο game και γι αυτό η περαιτέρω προσφορά... edit2: Ναι όντως. Είναι -85% αν έχεις κάποιο απ τα L4D. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από antonl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις