antonl Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό όμως αφορά το amazon.com, και δεν είμαι σίγουρος ότι στέλνουν video games σε ευρώπη. Στο amazon.co.uk δεν βρίσκω αντίστοιχες προσφορές. [...] Όντως. Game Downloads are only available to US customers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Είναι digital download (το κατεβάζετε δηλαδή, δεν σας το στέλνουν), οπότε δοκιμάστε το σε ένα παιχνίδι που θέλετε να πάρετε PS: If you live outside of US you can first buy an Amazon online gift card for yourself and then use that to buy these games. https://www.amazon.com/gp/gc/order/ref=gc_dp_conv_order?ie=UTF8&casin=BT00DDVMVQ&type=Email&design=a_amazon_09 OR You can fool it into thinking you live in the US by setting up an Amazon account with a USA billing address. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μπράβο john2gr. Δούλεψε τέλεια!!!!! Αγόρασα Bioshock 2 με 5,44$ (είναι και οι φόροι μέσα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τετοια υπηρεσια αλλα για να καταλαβω μπορεις να κατεβασεις το παιχνιδι σε ενα pc και να το μεταφερεις σε αλλα ή να κανεις log in(πχ στο steam η στο gog) απο ξεχωριστους υπολογιστες και να κατεβασεις το παιχνιδι στον καθενα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα steam έχουν επαναλήψεις προσφορών που είχαν την περασμένη εβδομάδα. Επαναλαμβάνεται και η προσφορά του AC II - αλλά αυτή τη φορά χωρίς την ειδική προσφορά -60% για όποιον έχει το πρώτο μέρος (εκτός και αν δεν εμφανίζεται πλέον σε μένα). (επίσης σε προσφορά τα: Witcher, Borderlands, Lara Croft Guardian of Light, Super Meat Boy, Mass Effect 2 κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=416940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=416940 Δουλεψε μια χαρα και το παιχνιδι ειναι στον λογαριασμο μου στο EA Manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δουλεψε μια χαρα και το παιχνιδι ειναι στον λογαριασμο μου στο EA Manager Το ίδιο και για μένα. Thanks privateer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ δεν βλέπω email πισω για download? Τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος πως χρειάζεται email για download. Τουλάχιστον δεν έψαξα για κάποιο όταν το κατέβασα. Έβαλα τον download manager της EA, έκανα login και το κατέβασα από κει. Μετά την αγορά εμφανίζει το serial number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Που το εμφανιζει το serial? Εγω ακολουθησα το link και χρειαστηκε να κανω account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Απ όσο θυμάμαι, όταν ολοκλήρωσα την αγορά, στην ίδια σελίδα που λεγε την τιμή και τον τίτλο του παιχνιδιού, αναφερόταν και το serial. Btw μου ρθε και email κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου. Το παιχνίδι κατέβηκε κανονικά. Το serial το αναφέρει στο email που σου στέλνουν στο τέλος, οπότε μην ανησυχείς αν δεν το είδες μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οι προσφορές πλέον είναι επαναλήψεις...Δεν βλέπω να αξίζουν..μόνο αν είστε φαν κάποιου παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hostolis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Serious Sam COMPLETE -90% σήμερα στο steam!!! 4 ευρώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις