naruto14 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 οι χριστουγεννιατικες προσφορες του steam, αρχιζουν στο τελος του νοεμβρη ή απο της 7 δεκεμβρη και μετα; Αν θυμάμαι καλά κατά τις 20 Δεκέμβρη και μετά...
remalis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Assasin's Creed series με -75% από greenmangaming edit: όλα εκτός από το revelations που έχει -50%
kostass13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Assasin's Creed series με -75% από greenmangaming edit: όλα εκτός από το revelations που έχει -50% ειναι αξιοπιστο το site??δεν εχω αγορασει ξανα απο εκει γι αυτο ρωταω...και κατι αλλο τα αγοραζεις και σου δινει τα serial ?
gavros10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ειναι αξιοπιστο το site??δεν εχω αγορασει ξανα απο εκει γι αυτο ρωταω...και κατι αλλο τα αγοραζεις και σου δινει τα serial ? αξιοπιστο ειναι. σαν το steam ειναι, εχει δικο του client, το capsule, και εκει τα ενεργοποιεις και τα κατεβαζεις
kostass13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 καλως ευχαριστω...θα γεμισουμε client στο τελος!!! origin,steam,gamefly και βλεπουμε!!!
Falro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Για ποσο καιρο θα ειναι αυτη η προσφορα με τα assasins?
Bourdoulas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Civ 5 στα 7.5 ευρώ http://www.getgamesg...-civilization-v Prototype 1+2 bundle @ Amazon.com 10 δολάρια http://www.amazon.com/Activision-Prototype-Pack-Download/dp/B00A418B7Y/ref=br_lf_m_1000716161_1_1_ttl?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1415938622&pf_rd_s=center-5&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000716161&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0E8Y83ET3SF1W9Q5ZGJ6
krokos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οσο αναφορά το amazon.com και με αφορμη και το black friday θα παιξουν αρκετες προσφορες.. (εχω αναφερει και παραπανω καποιες)... Απο πακετα με metro 2033 και batman asylum μέχρι και πιθανον κανα πακετο για mass effect... Και γενικα οι τιμες του amazon.com ειναι πολυ καλυτερες απο steam (ακομα και απο την περιοδο των εκπτωσεων του steam) , για αυτο συμφερει... υπομονη ---------------------------------------------------------------- UPDATE 1 Το gamersgate.com εχει προσφορα τα STALKER πχ 1. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl=1.74 ευρο 2. S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat (Loyalty Edition)=2.99 ευρο δεν ειναι για steam (δεν χρειαζετε και καποιον άλλο client)...αλλα οι τιμες για αυτα τα δυο, τα οποία ειναι και τα καλυτερα stalker, ειναι SUPER.. (παρτε τα ΜΟΝΟ πακετο γιατι το δευτερο χρειαζετε το πρωτο) --------------------------------------------------------------------------- UPDATE 2 Αν καποιος θελει μονο το STALKER Shadow of Chernobyl και για steam, ας περιμένει ως την (μαλλον) Παρασκευη για την προσφορα απο amazon.com: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Homefront Metro 2033 Red Faction Guerrilla Red Faction Armageddon Space Marine στα 7.8 ευρο ----------------------------------------------------------------------------------- UPDATE 3 και απο αυριο (για steam) Darksiders II: 13.3 ευρο Darksiders II Season Pass: 5 ευρο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από krokos 2
kamui Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εγώ βλέπω Mass Effect 2 στα 2,97και τρελαίνομαι. είναι για steam όμως? Φτού είναι για άγορα με κουτάκι όχι digital Παίζουν και εδώ κάτι προσφορές 75% http://getgamesgo.com/category/thq-sale για steam.
moxalis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εγώ βλέπω Mass Effect 2 στα 2,97και τρελαίνομαι. είναι για steam όμως? Απ' ότι βλέπω δεν έχει τόσο η digital έκδοση αλλά η κανονική.. Κάνα 30άρι ευρώ μαζί με μεταφορικά βγαίνει δυστυχώς..
krokos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Εγώ βλέπω Mass Effect 2 στα 2' date='97[/url']και τρελαίνομαι. είναι για steam όμως? Φτού είναι για άγορα με κουτάκι όχι digital Παίζουν και εδώ κάτι προσφορές 75% http://getgamesgo.com/category/thq-sale για steam. κρατα την λαχταρα σου για το mass effect...δεν ξερεις ποτέ τι γίνεται..
krokos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 free game Earth 2160 απο gog για καψούλι (αν δεν σας ενδιαφερει, πιθανον να μπορειτε να το κρατησετε για εκπτωση σε αλλο παιχνιδι)
kamui Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) free game Earth 2160 απο gog για καψούλι (αν δεν σας ενδιαφερει, πιθανον να μπορειτε να το κρατησετε για εκπτωση σε αλλο παιχνιδι) Άλλο το gog άλλο το gmg (greenmangaming) , επίσης από ότι είδα στη σελίδα του game λέει not tradeable άρα φαντάζομαι δεν μπορείς να πάρεις έκπτωση αργότερα όπως είχε γίνει με το Commandos, Hacker Evolution κ.α...επίσης το game μπήκε για λίγο σε out of stock μιας και με το ντουυυ που έγινε δεν μπορούσες να κουνηθείς μέσα στο site. Σε λίγο θα επανέλθει λογικά Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2012 από kamui
krokos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Άλλο το gog άλλο το gmg (greenmangaming) , επίσης από ότι είδα στη σελίδα του game λέει not tradeable άρα φαντάζομαι δεν μπορείς να πάρεις έκπτωση αργότερα όπως είχε γίνει με το Commandos, Hacker Evolution κ.α...επίσης το game μπήκε για λίγο σε out of stock μιας και με το ντουυυ που έγινε δεν μπορούσες να κουνηθείς μέσα στο site. Σε λίγο θα επανέλθει λογικά ναι ρε gmg (το καψουλι) οχι gog..απλα απο την βιασυνη το m εγινε o.. τωρα για το αν θα παιξει για εκπτωση και εγω ειπα "πιθανον"...μπορει και οχι βεβαια...αλλα ετσι και αλλιως τσαμπα ειναι...
kamui Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ναι ρε gmg (το καψουλι) οχι gog..απλα απο την βιασυνη το m εγινε o.. τωρα για το αν θα παιξει για εκπτωση και εγω ειπα "πιθανον"...μπορει και οχι βεβαια...αλλα ετσι και αλλιως τσαμπα ειναι... Χαχα ναι ρε κατάλαβα οτι το έμπλεξες (Είπα μπας και σε διορθώσω, εκνευριστείς, μας παρατήσεις και σώσουμε κάνα φράγκο στη τσέπη μας γιατί μας έχεις κάψει). Προς το παρόν λέει Not tradable...ίσως όταν επανέλθει η τιμή του στα 7 να γίνει και tradable μιας και χρησιμοποιεί "καψούλι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις