Greygore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Gamefly (παλιό Direct2Drive) αλλά καλό είναι που το αναφέρεις. Αν εννοείς πως δεν είχες πρόβλημα με το D2D, ούτε εγώ είχα -- απο τον καιρό που αγοράστηκε και μετονομάστηκε σε GameFly είναι που άρχισαν αυτά τα "ωραία"... Anyway, παραθέτω ένα τελευταίο email που πήρα σήμερα απο αυτούς, το οποίο "εξηγεί" γιατί θέλουν verification σε κάθε παραγγελία και σταματάω το whining Response (Jennifer V) 09/06/2012 04:14 PM PDT Hello, Thank you for contacting GameFly. For your protection, we do run all purchases thru a review cycle. We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may have caused. If we can be of further assistance, please let us know. Jennifer V. The GameFly Tech Team
krokos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εννοείς πως δεν είχες πρόβλημα με το D2D, ούτε εγώ είχα -- απο τον καιρό που αγοράστηκε και μετονομάστηκε σε GameFly είναι που άρχισαν αυτά τα "ωραία"... Anyway, παραθέτω ένα τελευταίο email που πήρα σήμερα απο αυτούς, το οποίο "εξηγεί" γιατί θέλουν verification σε κάθε παραγγελία και σταματάω το whining Το λεει καθαρα... Για να σε προστατεψουν το έκαναν, για να μην ξοδευεις πολλά... Βεβαια αν δεν ειχες IP απο Ελλαδα ισως να μην σε ταλαιπωρουσαν και τοσο... Αλλα καλυτερα να προσεχουν γιατι με αυτους τους χρεωκοπημένους Ελληνες ποτε δεν ξέρεις (διάλογος: -ρε john αυτοι στην Ελλάδα δεν χρεωκοπήσανε ακόμη? -δεν ξερω γιατι ρωτας? -ενω πεινάνε, ενας τρελός μου ζηταει να αγορασει παιχνίδια..παει καλα? -χμ υποπτο...για περνα τον απο τον ελεγχο και να δουμε αν θα ξαναπάρει)
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Κυκλοφορησε στο steam το batman arkham city goty. ειναι σε προσφορα -20% στα 16.79 ευρω και το απλο χωρις τα dlc στα 13.99
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Στο GOG για το Σ/Κ έχουν σε προσφορά -50% κάποια πολύ καλά point-n-click adventures: Machinarium: Collector's Edition $4.99 Resonance $4.99 Gemini Rue $4.99 Blackwell Bundle $7.49 (περιλαμβάνει τα 4 παιχνίδια της σειράς) The Whispered World $7.49 Botanicula $4.99 To (πολύ πρόφατο) Resonance πρέπει να είναι καλή ευκαιρία (δεν το έχω παίξει) -βάσει των κριτικών που έχω διαβάσει.
Tmark Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Τσίμπησα το Resonance και το botanicula me 10 δολλάρια
diplo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Η καλύτερη τιμή ever για το stealhbastard εδώ: http://www.stealthbastard.com/ 2
LRoi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαιρετικές προσφορές διαθέτει το Steam για λίγες ώρες ακόμα, οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε. Συγκεκριμένα, τα Trine, Trine 2, Trine Complete Collection και Crysis 2 – Maximum Edition πωλούνται με έκπτωση 75% και σε τιμές 1,99€, 3,24€, 7,49€ και 8,74€ κατ’ αντιστοιχία. Εξαιρετικά παιχνιδάκια όλα τους, σκεφτείτε το στα γρήγορα και καβατζώστε τα όσο προλαβαίνετε! http://www.byteme.gr/news/industry/super-prosfores-apo-to-steam
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντα free (donations only) δεν ήταν το Stealth Bastard ? *. Η οποία Curve Studios, όπως αναφέρθηκε και στο thread των προσφορών, πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησε για PC ένα νέο τίτλο το "Stealth Bastard", που το διαθέτει εντελώς δωρεάν. http://www.insomnia....c/#entry4380374 2
diplo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 I stand corrected Sir, δε το ήξερα ότι πάντα ήταν free. Από 26 του μηνός το http://indiegamestand.com/ θα δίνει ένα indie game σε pay what you want για 4 ημέρες DRM free και, όπως αναφέρει, αρκετά θα έχουν και κλειδιά για steam και/ή desura. Σαν bonus για όσους κάνουν account μέχρι τις 26 του μηνός, δίνουν το Chester δωρεάν.
vaiosnov Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά οποίος έχει κάνα κουπόνι στο steam για οποιοδήποτε παιχνίδι, θα το εκτιμούσα προσωπικά αν μου το έδινε. Με λένε vaiosnov (στο steam)!!!
Ntenteras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 The Hitman Collection Στο steam από 19.99Ε, μόνο 4.99Ε όλα μαζί ή 2.49Ε κάθε παιχνίδι μόνο του. http://store.steampowered.com/sub/283/ Περιλαμβάνονται: Hitman: Codename 47 Hitman 2: Silent Assassin Hitman: Blood Money H προσφορά λήγει σε περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το hitman contracts γιατί το αφήνουν έξω πάντα;Δεν είναι full το πακέτο
haris013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το hitman contracts γιατί το αφήνουν έξω πάντα;Δεν είναι full το πακέτο οντος αν και εχω λιωσει ολα τα hitman εκτος απο το 1ο και το τελευταιο game που βγηκε τωρα προσφατα, αξιζει να το αγωρασω μονο για το πρωτο game? πως ειναι σε σχεση με τα υπολοιπα? εχει ωραιες-εξυπνες αποστολες?
krokos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Στο green man gaming: THQ 5-Pac=9.37 € με κωδικο:GMG25-1BW0K-K1A3G για steam. Περιέχει τα: Metro 2033 Warhammer 40,000 - Dawn of war II Company of Heroes Saints Row 2 Red Faction: Guerilla Και προσφορες σε Saints row the third, titan quest και αλλα (μην ξεχασετε τον κωδικο)
vaiosnov Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Στο green man gaming: THQ 5-Pac=9.37 € με κωδικο:GMG25-1BW0K-K1A3G για steam. Περιέχει τα: Metro 2033 Warhammer 40' date='000 - Dawn of war II Company of Heroes Saints Row 2 Red Faction: Guerilla Και προσφορες σε Saints row the third, titan quest και αλλα (μην ξεχασετε τον κωδικο)[/quote'] Για πόσο καιρό θα ισχύει; Τι εννοείς green man gaming
Προτεινόμενες αναρτήσεις