naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Daily Deal στο Steam: http://store.steampowered.com/app/40930/ Είναι καλό αυτό το παιχνίδι? Το έχει κανείς? Το σκέφτομαι για 1 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πολύ καλό και πολύ έξυπνο platform, εξαιρετικό artwork και ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Puzzle είναι? Είναι μεγάλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 5 ευρα λεμε..... http://www.cdmedia.gr/Product/WORLD-OF-WARCRAFT-WRATH-OF-THE-LICH-KING-763.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 5 ευρα λεμε..... http://www.cdmedia.g...CH-KING-763.htm Χαχα πλάκα μας κάνεις...ξεχνάς το μηνιάτικο. Εξαρχής έπρεπε ο client να είναι free. Δεν είμαι κατά εσένα αλλά κατά όλων των ΜΜΟ που ενώ έχουν 10+ ευρώ το μηνιάτικο χρεώνουν και το DVD. ΕΛΕΟΣ! Τώρα θα μου πεις 5 ευρώ είναι καλά για ένα δισκάκι μέσα στο κουτάκι του με το βιβλιαράκι του. Το αστείο είναι πως έκανε 40 και 50 ευρά και πουλούσε. Πάνε μπεεεε και το αγοράζουν. Άντε και εις ανώτερα μετά το Kung fu Panda θα εμφανιστεί και ο Wall-E στο κόσμο του WoW. (Ουφ έβγαλα όλη την κακία μου για αυτό το πιασοκόλικο game) Στο Greenmangaming το The Ball -75% 4,48€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πως σας φαίνετα η προσφορά του steam? http://store.steampowered.com/sub/16228/ Συμπεριλαμβάνει 5 αντικείμενα: Grand Ages: Rome, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Cargo! The Quest for Gravity, Shadow Harvest: Phantom Ops, Air Conflicts: Secret Wars Όλα μαζι 7 euros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πως σας φαίνετα η προσφορά του steam? http://store.steampo....com/sub/16228/ Συμπεριλαμβάνει 5 αντικείμενα: Grand Ages: Rome, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Cargo! The Quest for Gravity, Shadow Harvest: Phantom Ops, Air Conflicts: Secret Wars Όλα μαζι 7 euros Η προσφορά είναι πολύ καλή. Εμένα όμως δεν μου αρέσουν τα simulation και τα strategy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) χαχα έχω παίξει το cargo έχει τόσο γέλιο. Βέβαια ο τύπος που το έκανε σίγουρα παίρνει δυνατά ναρκωτικά. Για 6,99 και τα simul και strategy να μη σου αρέσουν, μένεις με τα Cargo, Stalker και Shadow Harvest που είναι εξαιρετική τιμή. Βέβαια έχει και όλα τα Mount and Blade πακέτο στα 8,74. Τι κάνεις τώρα μου λές? Καλά λέει το Steam Μεσοβδόμαδη Τρέλα! Επίσης Orcs Must Die GOTY από gamersgate (steam redeamable). Και γι αυτούς που νοσταλγούν τα παλιά... The Enlightened Entertainment Package 5.99$ (δολλαριάκια) 1. Capitalism 2 [Download] 2. Circus Empire [Download] 3. Football Mogul 2007 [Download] 4. Hotel Giant [Download] 5. Marine Park Empire [Download] 6. Nemesis of the Roman Empire [Download] 7. Restaurant Empire [Download] 8. Seven Kingdoms 2 [Download] 9. Warlords Battlecry 3 [Download] 10. Zoo Empire [Download] Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2012 από kamui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 χαχα έχω παίξει το cargo έχει τόσο γέλιο. Βέβαια ο τύπος που το έκανε σίγουρα παίρνει δυνατά ναρκωτικά. Για 6,99 και τα simul και strategy να μη σου αρέσουν, μένεις με τα Cargo, Stalker και Shadow Harvest που είναι εξαιρετική τιμή. Το stalker ειναι standalone ή χρειάζεται να προυπάρχει και κάποιο προηγούμενο. Ρωτάω γιατί πήρα το συγκεκριμένο "stalker call of..." απο gamersgate και οταν πηγα να κάνω εγκατάσταση μου ζητούσε το προηγούμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το σημερινό daily deal πως σας φαίνεται? είναι καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το stalker ειναι standalone ή χρειάζεται να προυπάρχει και κάποιο προηγούμενο. Ρωτάω γιατί πήρα το συγκεκριμένο "stalker call of..." απο gamersgate και οταν πηγα να κάνω εγκατάσταση μου ζητούσε το προηγούμενο Δεν έχω ιδέα, αλλά δεν φαντάζομαι να δίνουν μόνο ένα expansion Κανένας γνώστης να μας πει αν το Section 8: Prejudice είναι καλό...Naruto μέχρι τα Winter sales μας βλέπω να παίζουμε coop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν έχω ιδέα, αλλά δεν φαντάζομαι να δίνουν μόνο ένα expansion Κανένας γνώστης να μας πει αν το Section 8: Prejudice είναι καλό...Naruto μέχρι τα Winter sales μας βλέπω να παίζουμε coop. Εγώ πάλι το βλέπω μέχρι το καλοκαίρι. Υπολόγισε και ότι θα τσιμπήσουμε από winter sales και ότι άλλο προκύψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 The Humble Bundle for Android BIT.TRIP BEAT Fieldrunners SpaceChem Uplink Spirits (πάνω από Μ.Ο.) Φυσικά αν δώσετε πάνω από 1 όλα ξεκλειδώνονται και σε steam (έτσι και αλλιώς δίνονται για android, προσοχή μόνο apk) Σε αυτά προστέθηκαν τα : - Osmos - Edge - World of Goo - Anomaly Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να το χτυπήσω Το σημερινό daily deal πως σας φαίνεται? είναι καλό? Ωραίο φαίνεται αλλά μου θυμίζει πολύ Tribes : Ascend, το οποίο είναι δωρεάν... Τώρα αν μπορούσε κάποιος να μας πει αν είναι περίπου ίδια θα βοηθούσε, γιατί αλλιώς και εγώ το σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αυτό το bundle για android είναι και για steam ή μονο για android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αυτό το bundle για android είναι και για steam ή μονο για android? Και για steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις