Greygore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ξέρεις ποια από αυτά έχουν co-op ή multiplayer??? Απο ότι βλέπω στο Co-Optimus, co-op/multiplayer έχουν τα Silent Hunter 5 και H.A.W.X. 2, multiplayer μόνο έχει το Driver: San Francisco ενώ το From Dust είναι single player. Edit: Με πρόλαβαν, again... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 the Gone Fishin' Bundle SOL: Exodus All Zombies Must Die! Cubemen SQUIDS Performance: Castle Pain Performance: Temple-Death Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Απο ότι βλέπω στο Site: http://www.co-optimu...#39;'>Co-Optimus , co-op/multiplayer έχουν τα Silent Hunter 5 και H.A.W.X. 2, multiplayer μόνο έχει το Driver: San Francisco ενώ το From Dust είναι single player. Edit: Με πρόλαβαν, again... Αργείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ε 4 ευρώ είναι αυτά Λίρες λέει, άρα ~5 ευρώ αλλά και πάλι αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Α λίρες? δεν το πρόσεξα... έστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 4 παιχνίδια της ubi τις 4 επόμενες μέρες στο uplay μόνο με ένα 1Ε. Τσεκάρετε. http://www.ubi.com/UK/ και ξεκινάει η προσφορά από 16..ώρα αγγλίας -2ώρες από μας ή αμερικής -8ωρες από μας;;; Γιατί πατάω το hawx2 και μου δείχνει 15€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Σύμφωνα με το url και το promotion που είναι σε λίρες, θα πρέπει λογικά να είναι σε ώρα αγγλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Σύμφωνα με το url και το promotion που είναι σε λίρες, θα πρέπει λογικά να είναι σε ώρα αγγλίας. το βλέπω σε € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 το βλέπω σε € Kαι εμένα όταν πάτησα το "buy now" σε ευρώ μου το έβγαλε αλλά αν δεις το εικονίδιο του κάθε παιχνιδιού γράφει πάνω αριστερά 1 λίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Kαι εμένα όταν πάτησα το "buy now" σε ευρώ μου το έβγαλε αλλά αν δεις το εικονίδιο του κάθε παιχνιδιού γράφει πάνω αριστερά 1 λίρα ναι όντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ναι όντως Aυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν η ubi έχει κάποιον δικό της client ( τύπου steam, capsule ) ή αν είναι downloadable...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ναι έχει τον uplay..Μερικά παιχνίδια τα δίνει και για steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ναι έχει τον uplay..Μερικά παιχνίδια τα δίνει και για steam Από αυτά της προσφοράς??? Ποια??? Σόρρυ αλλά είμαι με mobile ίντερνετ και δεν μου φορτώνει καλά τη σελίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Από αυτά της προσφοράς??? Ποια??? Σόρρυ αλλά είμαι με mobile ίντερνετ και δεν μου φορτώνει καλά τη σελίδα... δεν ξέρω ποια παιχνίδια της προσφοράς,αλλά μέσα εκεί έχει παιχνίδια που μπορείς να τα βάλεις και steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Αν και 2 απο τα 4 παιχνίδια τα ειχα αγορ'ασει πολύ πιο ακριβά από το steam, χαιρομαι που βγηκε η προσφορα. Με το uplay ομως τι γινεται? Το steam μου το εχει εγκαταστήσει και το αρχίζει μόνο του κάθε φορά που επιλέγω να παίξω το driver, αλλά δεν εμφανίζει το HAWX 2 που αγόρασα από την σημερινή προσφορά. Στο site της ubisoft λλεει οτι 'uplay pc detected' αλλά πατάω το launch και δεν γίνετγαι τίποτα. Να κατεβάζω μόνος μου το uplay? Μήπως εχει πρόβλημα το steam μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις