naruto14 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Έπαιξα το RUSH demo και μου φάνηκε αρκετά ευχάριστο. όμως θέλω να μάθω αν μετά γίνεται αρκετά δύσκολο ώστε να μην βγαίνει. ισχύει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Στο τέλος δυσκολεύει, αλλά δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο. Τουλάχιστον εγώ το τερμάτισα. Το σπαστικό σε μερικές πίστες είναι ότι πρέπει να κινηθείς πάρα πολύ γρήγορα στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Στο τέλος δυσκολεύει, αλλά δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο. Τουλάχιστον εγώ το τερμάτισα. Το σπαστικό σε μερικές πίστες είναι ότι πρέπει να κινηθείς πάρα πολύ γρήγορα στην αρχή. Χμμ μάλιστα. Ίσως το χτυπήσω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Company of Heroes Complete=2.31 euro δεν ξερω αν ειναι για steam.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Company of Heroes Complete=2.31 euro δεν ξερω αν ειναι για steam.. Μπα όχι δεν είναι. Μόλις είδα Mail από το indiegalabundle με τη νέα τους υπηρεσία. Gala Store Μαγαζάκι με Indie και μη τίτλους σε καλές τιμές...για να δούμε. Επίσης όσο αγοράζεις indiegala bundles τόσο παίρνεις πόντους που τους χρησιμοποιείς ως επιπλέον έκπτωση στο μαγαζί (GalaPrice) Επίσης το Indie gala bundle έχει happy hour. Οπότε για όσα παιχνίδια πάρετε, τα παίρνεται μία ακόμη φορά επιπλέον. Μη ξεχάσετε επιλέξτε το "Is it a gift?" ακόμη και αν πρόκειται για προσωπική χρήση Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2012 από kamui 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το Greed: black border δωρεάν από greenmangaming σήμερα http://www.greenmangaming.com/s/gr/en/pc/games/action/greed/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 4 παιχνίδια της ubi τις 4 επόμενες μέρες στο uplay μόνο με ένα 1Ε. Τσεκάρετε. http://www.ubi.com/UK/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 4 παιχνίδια της ubi τις 4 επόμενες μέρες στο uplay μόνο με ένα 1Ε. Τσεκάρετε. http://www.ubi.com/UK/ Πολύ καλή τιμή για απίστευτα παιχνίδια!!! Το μόνο κακό ότι δεν ενεργοποιούνται μέσω steam απ'ότι βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Και δεν μπορείς να τα πάρεις με paysafecard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ξέρεις ποια από αυτά έχουν co-op ή multiplayer??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 από ποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τα 4 της Ubi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Το Xawx 2 έχει από όλα. From Dust μόνο single. Driver έχει multi. Και το Silent Hunter 5 έχει multi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 A κομπλέ, βλέπω να τα χτυπάω όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ε 4 ευρώ είναι αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις