Nerven Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Πως θα το παίξεις αφού είναι στα Γερμανικά? Notice: German language only available in Germany Σίγουρα είναι στα γερμανικά Να μην το τσιμπήσω δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Notice: German language only available in Germany Σίγουρα είναι στα γερμανικά Να μην το τσιμπήσω δηλαδή; Στα Αγγλικα ειναι, το παραπανω σημαινει απλα οτι Γερμανικα υπαρχουν μονο αμα το παρεις απο Γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Σημείωση: Η Γερμανική γλώσσα είναι διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία Έτσι το εμφανίζει ο chrome, αρα δεν υπάρχει προβλημα. Πάντως να πάρετε την Gold εκδοση που είναι στην ιδια τιμη http://store.steampowered.com/sub/402/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το σκέφτομαι και εγώ μιας και είναι καλή τιμή και έχω τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό. Το παιχνίδι είναι καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το Death Rally είναι διαθέσιμο στο Steam και έρχεται με 15% έκπτωση μέχρι 10 Αυγούστου. Απ' οτι βλέπω μου έχει 30% έκτπωση, ίσως επειδή έχω τα Alan Wake. 10€ ένα port από παιχνίδι για κινητά. Την ίδια στιγμή στο app store το παιχνίδι κοστίζει 0,79€. Μόνο σε μένα φαίνονται εξωφρενικά τα 10€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δεν είναι port, το έφτιαξαν απο την αρχή με νέα μηχανή γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Το σκέφτομαι και εγώ μιας και είναι καλή τιμή και έχω τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό. Το παιχνίδι είναι καλό? Από τα πολύ καλά(κατά εμέ πιο πάνω από d3),και μπορούμε να κάνουμε πάρτι να λιώσουμε. http://www.gamersgate.com/DD-TQPACK/titan-quest-gold-edition-bundle το είχα πάρει από δω..Αλλά θα βρεθούμε έτσι και αλλιώς από τον server browser του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 για 3pack Awesomenauts κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Από τα πολύ καλά(κατά εμέ πιο πάνω από d3),και μπορούμε να κάνουμε πάρτι να λιώσουμε. http://www.gamersgat...-edition-bundle το είχα πάρει από δω..Αλλά θα βρεθούμε έτσι και αλλιώς από τον server browser του Τώρα που με έπεισες να το πάρω έχασα την προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Τώρα που με έπεισες να το πάρω έχασα την προσφορά... ε πάρτο από το link που σου έδωσα..Απλά δεν θα το έχουμε στιμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ε πάρτο από το link που σου έδωσα..Απλά δεν θα το έχουμε στιμ. Δεν έχω λογαριασμό paypal και πιστωτικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Daily Deal -75% στο Toki Tori , για πείτε γνώμες, το είχα δει και παλιότερα και μου άρεσε (όπως όλα τα platform) άλλα δεν ήμουν σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Και εγώ το σκέφτομαι παιδιά. Έπαιξα το demo και μου άρεσε. Λογικά θα το τσιμπήσω αύριο αφού και η τιμή είναι εξευτελιστική. EDIT: Το τσίμπησα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2012 από naruto14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Daily Deal -75% στο Toki Tori , για πείτε γνώμες, το είχα δει και παλιότερα και μου άρεσε (όπως όλα τα platform) άλλα δεν ήμουν σίγουρος Ε καλά platform. Δεν είναι και σαν τα πολυαγαπημένα platform sidescrollers. Αποψή μου αν έχεις android,iphone κλπ πάρτο για το κινητό. Είναι παιχνίδι που σε προκαλεί να το παίξεις εκεί παρά στο PC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Στο android δεν υπάρχει πια για αυτό το τσίμπησα στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις