Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτά τα badge δεν καταλαβαίνω την ουσία,να είχε κάνεις κάποιο προνόμιο να τα βάλουν τώρα τι υπάρχουν;

Για τον ίδιο λόγο που υπάρχουν και τα achievements φαντάζομαι... Ένας λόγος παραπάνω να προσελκύσουν/ κρατήσουν (εμάς) τους άμοιρους που γουστάρουν 100% completion ratio tongue.gif.

Δημοσ.

@interkirilos

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βοήθησε στο να ξέρουμε αν θα βάλουν και σήμερα νέες προσφορές. :P

@xtrmsnpr

Εμένα τίποτα ακόμα.

Τουλάχιστον έπεσα μέσα στο οτι και σήμερα θα έχει προσφορές..

• Moderators
Δημοσ.

Μια και είναι η τελευταία μέρα με τα sales και τα daily deals είναι σχετικά υποτονικά (το Bioshock 2 μόνο αν πέσει κάτω από 2,5 € το παίρνω), έχω βάλει μερικα παιχνίδια στο cart με την τρέχουσα έκπτωση και περιμένω να δω τι θα γίνει με τα flash/ community votes :D...

Για την ώρα αυτά είναι τα :

Rochard (-50%) στα 5€. To demo ήταν αρκετά καλό. (http://store.steampowered.com/app/107800/)

PixelJunk Eden (-80%) στα 1,4€ (αυτό προφανώς το παίρνω ό,τι και να γίνει). Όμοφο και εθιστικό παιχνιδάκι από gameplay videos που έχω δει (http://store.steampowered.com/app/105800/)

Still Life 2. (-75%) στα 2,25€ . Βασικά εδώ βαραίνει κυρίως η τιμή. Ξέρω ότι πρόκειται για κακή συνέχεια στο Still Life, αλλά στα 2,5€ είναι μάλλον ευκαιρία να δω πώς συνεχίσαν την ιστορία (και πώς έλυσαν το αρχικό μυστήριο). (http://store.steampowered.com/app/46490/)

Δημοσ.

δεν βάλανε κανά endless space σε προσφορά γμτ συν το arma 2 σε κάποια καλύτερη και το game of thrones και αυτό σε καλύτερη προσφορά.

Δημοσ.

@xtrmsnpr

Εμένα τίποτα ακόμα.

μήπως ξέχασες την 1η μέρα;

Γιατί απλώς ήθελε μια ψήφο κάθε μέρα.

Δημοσ.

Εμένα τίποτα ακόμα.

Μου το ξεκλείδωσε με το τελευταίο Community Vote, στις 2:00 happy.gif.

...

PixelJunk Eden (-80%) στα 1,4€

...

Να'σαι καλά που το ανάφερες, είμουν σίγουρος οτι το'χα στο wishlist αλλά δεν... One more day και θα το΄χανα frown.png.

Δημοσ.

Παιδιά αυτό εδώ που παίζει στο build a bundle λέει τίποτα σαν παιχνίδι???

Θέλω να συμπληρώσω τα 3 games και προσπαθω να βρω κάτι που να παίζεται...

• Moderators
Δημοσ.

Η τελική σοδειά σε αυτό το sale ήταν (κατά πολύ μεγαλύτερη από το Winter sale) 13 παιχνίδια στα 56.76€ :)

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το Lume αποδείχθηκε σχετική απογοήτευση (λόγω της υπερβολικά σύντομης διάρκειας και απουσίας πραγματικού σεναριου κλπ), αλλά τουλάχιστο ήταν σε χαμηλή τιμή (1,75€).

Δημοσ.

εγω απογοητευτηκα σε αυτες τις προσφορες. δεν εβαλαν σε καλυτερη τιμη το shank 2 και δεν αξιωθηκα να παρω το batman AC στα 9.50

νομιζα οτι ληγει στις 12.00 σημερα αλλα εκανα λαθος. πηρα παντως το metro 2033, trine 2 και κερδισα το la noire complete. αμα επερνα και τα αλλα 2 θα ημουν μια χαρα. ισως παρω το PixelJunk Eden την τελευταια στιγμη

Δημοσ.

μήπως ξέχασες την 1η μέρα;

Γιατί απλώς ήθελε μια ψήφο κάθε μέρα.

Μου ξεκλειδώθηκε με το τελευταίο vote στις 2 όπως και στον Greygore. ^_^

Όταν λες κέρδισες το la noire;;;

Απο το steamgifts νομίζω πως εννοεί.

Δημοσ.

Μου ξεκλειδώθηκε με το τελευταίο vote στις 2 όπως και στον Greygore. ^_^

Απο το steamgifts νομίζω πως εννοεί.

ακριβως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...