naruto14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 έλιωσα όταν το έπαιξα..Στο gameplay vid που το είχα δει,είπα..τί βλακεία..Αλλά όταν το έπαιξα μου άρεσε.. Εμένα πάλι δεν με εντυπωσίασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αντε gaben βαλε το arma! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αντε gaben βαλε το arma! κατι ειναι και το 40% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 κατι ειναι και το 40% Γιατί μου βγάζει The game is not available in your region αλλά έχω κανονικά την έκπτωση, δε μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Γιατί μου βγάζει The game is not available in your region αλλά έχω κανονικά την έκπτωση, δε μπορώ να καταλάβω. refresh και μου εφτιαξε εμενα και μολις διαβασα αυτο wat do ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 refresh και μου εφτιαξε εμενα και μολις διαβασα αυτο wat do ? Εγώ γιατί σε ότι βίντεο βλέπω αυτό το Dayz θέλω να σκοτώσω αυτόν που το έφτιαξε? Γραφικά απαίσια, και glitches στα γραφικά άπειρα. Βέβαια η ιδέα είναι πολύ ωραία και μακάρι να συνεχίσει διορθώνοντας τα προβληματά του. Όσο για την ερώτηση σου...άμα σου αρέσει το arma II το παίρνεις και παίζεις και Dayz προς το παρόν. Αλλά σύμφωνα με το άρθρο που παραθέτεις λογικά αν πάει stand alone δεν έχει πλέον λόγο να είναι mod για το arma. Αν δεν σε ενδιαφέρει το ArmaII κράτα τα λεφτάκια σου, δώστα απευθείας στο Dayz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) κατι ειναι και το 40% μα 14€ το δίνουν και αυτοί που το έφτιαξαν στο δικό τους site..Σιγά την προσφορά που το έχει το steam..ππφφφ -- http://store.steampo....com/sub/15588/ αξίζει το bundle στα 10€ κοντά 11 είναι.. Τα gameplay που είδα,καλούτσικο φάνηκε.Πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα ή είναι σα το cities xl που χτίζεις όπως θέλεις..Εννοώ θα λέει χτίσε αυτό ή το άλλο; it is miiine! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2012 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 To Indie Bundle X τι λέτε αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 μα 14€ το δίνουν και αυτοί που το έφτιαξαν στο δικό τους site..Σιγά την προσφορά που το έχει το steam..ππφφφ Έχεις κάποιο link; Γιατί εγώ το βρίσκω ακριβότερο. Όχι τίποτα άλλα το σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerven Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Θέλω να αγοράσω το Mass Effect 1. Βρήκα στο greenman gaming με £8.79. Ήθελα να ρωτήσω αν θέλω να το αγοράσω από εκεί θέλει να έχω εγκατεστημένο client του greenman για να μπορώ να παίξω το παιχνίδι; Έχουμε κανένα voucher code για greenman; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Θέλεις οπωσδήποτε από το Greenman; Στο Steam, λ.χ., είναι ελαφρώς φτηνότερο αυτή τη στιγμή (€7,49) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 @^ Ναι. Στο steam υπάρχει στα 7,5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αν δεν το θες αμεσα κανε λιγο υπομονη... Το βγαζει κατα καιρους το Amazon (και το 1 και το 2) σε τιμη χωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerven Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Thx guys, είδα όλα τα άλλα sites πόσο το έχουν και στο steam ούτε που το είδα Είπα να αρχίσω την τριλογία από το ένα μιας και έχω το 2 από το dragon age 2 το είχε δώρο όταν τελειώσω το 1 και 2 βλέπουμε και το 3. So far πήρα Driver SF, Test Drive Unlimited 2, Mass effect. Μια χαρά μας έκατσαν τα summer sales! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Έχεις κάποιο link; Γιατί εγώ το βρίσκω ακριβότερο. Όχι τίποτα άλλα το σκέφτομαι. Δικό μου λάθος τότε.. https://store.bistud...ined-operations αυτό είναι το site.Μάλλον προσφορά ήταν πριν λίγο καιρό. --- Κάποιος να μου απαντήσει παρακαλώ,μιας και το ρωτάω 2μέρες τώρα. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι σήμερα στις 20.00 ή θα μπουν και άλλες στις 20.00 που θα λήξουν μια και καλή αύριο ; Γιατί έχω χαθεί λίγο. universe sandbox..αρκετά δύσκολο παιχνίδι..Και ωραίο indie όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις