naruto14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σκέφτομαι για portal 2 στα 75%. Λέτε αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σκέφτομαι για portal 2 στα 75%. Λέτε αξίζει? Ποτε μου δεν το χωνεψα σαν παιχνιδι αν και μπηκα πολλες φορες στον πειρασμο να το αγορασω... Μου θυμιζει σε ενα σημειο το Darksiders προς το τελος που γυριζεις κατι καθρεφτες και ανοιγεις κατι τρυπες και το οποιο ηταν οτι πιο βαρετο εχω παιξει... Αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σκέφτομαι για portal 2 στα 75%. Λέτε αξίζει? ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ποτε μου δεν το χωνεψα σαν παιχνιδι αν και μπηκα πολλες φορες στον πειρασμο να το αγορασω... Μου θυμιζει σε ενα σημειο το Darksiders προς το τελος που γυριζεις κατι καθρεφτες και ανοιγεις κατι τρυπες και το οποιο ηταν οτι πιο βαρετο εχω παιξει... Αλλα ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη Άρα δηλαδή αν το πάρω δεν ψήνεσαι για campaign co-op ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μπα... Μεχρι και τα βιντεο που ειδα τα βαριομουν :-Ρ Ασε που αυτες τις μερες ολο τρεχω και ακομα δεν εχουμε τιμησει το Trine Παντως σχετικα με το Portal ή θα το μισησεις ή θα το λατρεψεις και η πλειοψηφια το λατρευει αρα παιξε κανενα demo μην σε παρω στο λαιμο μου κ μετα περιμενεις 4 μηνες να ξαναβγει ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μπα... Μεχρι και τα βιντεο που ειδα τα βαριομουν :-Ρ Ασε που αυτες τις μερες ολο τρεχω και ακομα δεν εχουμε τιμησει το Trine Παντως σχετικα με το Portal ή θα το μισησεις ή θα το λατρεψεις και η πλειοψηφια το λατρευει αρα παιξε κανενα demo μην σε παρω στο λαιμο μου κ μετα περιμενεις 4 μηνες να ξαναβγει ;-) Το έχω παίξει το portal. Δεν το έχω τερματίσει αλλά το έχω δοκιμάσει. Ωραίο είναι αλλά δύσκολο. Για αυτό ήθελα παρέα να παίξουμε co-op. Trine 2 εγώ μπορώ το σαββατοκύριακο αν σας βολεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για 3,75 αξίζει και με το παραπάνω. Προσωπικά το 2 δεν μου άρεσε όσο το 1ο, αλλά όπως προείπα, με τέτοια τιμή αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για 3,75 αξίζει και με το παραπάνω. Προσωπικά το 2 δεν μου άρεσε όσο το 1ο, αλλά όπως προείπα, με τέτοια τιμή αξίζει. Εγώ για co-op το ήθελα. Ψήνεσαι εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 To Portal 2 είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι του 2011, και από τα καλύτερα παιχνίδια ever. Ακόμα καλύτερα αν έχεις παίξει το 1. Όταν το IGN έβγαλε το Portal 2 καλύτερο παιχνίδι του 2011 έβαλα τα γέλια για τη βλακεία τους. Μετά έπαιξα το παιχνίδι και το γελάκι μου κόπηκε. Είναι μιά καταπληκτική ιστορία, με τρομερές προσωπικότητες, δεμένη με άψογο gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εγώ για co-op το ήθελα. Ψήνεσαι εσύ? Προσωπική συμβουλή (γιατί την "πάτησα" και γω με παρόμοιο τρόπο), βρες co-op buddy που δεν έχει παίξει το co-op campaign ακόμα αν είναι δυνατόν, μειώνεται αρκετά η εμπειρία όταν ο ένας βιάζεται (γιατί τα'χει ξαναδεί) και ο άλλος τρέχει να προλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ναί, αυτό συμπέρανα και εγώ και γι'αυτό αφαίρεσα το σημείο αυτό από το πόστ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Προσωπική συμβουλή (γιατί την "πάτησα" και γω με παρόμοιο τρόπο), βρες co-op buddy που δεν έχει παίξει το co-op campaign ακόμα αν είναι δυνατόν, μειώνεται αρκετά η εμπειρία όταν ο ένας βιάζεται (γιατί τα'χει ξαναδεί) και ο άλλος τρέχει να προλάβει. Καλή σκέψη. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ναί, αυτό συμπέρανα και εγώ και γι'αυτό αφαίρεσα το σημείο αυτό από το πόστ μου. Fix'd τότε -- αλήθεια, έχει παρατηρήσει κανείς πόσα gameplay mechanics "δανείζεται" το Darksiders απο άλλους τίτλους*; Απο το boomerang (crossblade) και hookshot (abyssal chain) του Zelda, το portal gun (voidwalker) του Portal, ακόμα και το rail-shooting (angelic beast) απο τα Panzer Dragoon. *Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Με ξαναβάλατε σε σκέψεις και μιας και συγκρατήθηκα και δεν πήρα το L4D θα ήθελα να μου προτείνετε 2 εκ των Portal 1, Machinarium & Botanicula που αξίζουν να αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 παίδες, Lone Survivor -75% θα δούμε ή να χτυπήσω τηλ στον Gabe; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις