gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μου κανει εντυπωση παντως που το steam εδω και 7 μηνες, απο τα χριστουγεννα, δεν εχει κανει μεγαλες προσφορες οπως εκανε σταδιακα τα προηγουμενα χρονια. το χτυπησε η κριση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dIbxPVHJEw8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μου κανει εντυπωση παντως που το steam εδω και 7 μηνες, απο τα χριστουγεννα, δεν εχει κανει μεγαλες προσφορες οπως εκανε σταδιακα τα προηγουμενα χρονια. το χτυπησε η κριση; Πιο καλές προσφορές κάνει τα Σαββατοκύριακα πάντως από ότι έχω παρατηρήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dIbxPVHJEw8 ο κακομοιρης πεθανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
interkirilos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και εγώ το Sale περιμένω πως και πως! Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει... HMM! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Και εγώ το Sale περιμένω πως και πως! Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει... HMM! Μεγάλη ανακάλυψη! Της Bethesda το σετακι είναι φωτιά εφόσον και η τιμή θα είναι φωτιά Επίσης Midweek Madness με -75% στους τίτλους Command & Conquer http://store.steampowered.com/sale/commandandconquerfranchise Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2012 από kamui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το c&c 4 λέει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το c&c 4 λέει τίποτα; Ξεφεύγει από τον κανόνα base building της σειράς C&C και γι' αυτό οι hardcore fans "στόλισαν" την EA. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά - αξίζει σαν αγορά τα 6,25€ που έχει τώρα στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το c&c 4 λέει τίποτα; Yup. Τίποτα. Αν και για να πω την αλήθεια, απ' ότι είχα δει, δεν μου έκανε καν κλικ να το παίξω κι ας ήθελα να δω πώς θα τελειώσει η ιστορία (που είδα από Youtube). Γενικά το 4 ήταν από τις χειρότερες αρπαχτές και βλέπεις που είναι τώρα η Tiberium σειρά, σε browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το 4 είναι εκείνο με τα ninja robot που πηδούσαν ποτάμια; Νομίζω ήταν στο top 5 ταχύτητας install/unistall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ποπο θάψιμο.Δηλαδή δεν αξίζει τα 6,25 ευρώ για έναν real-time strategy οπαδό; Οχι τίποτε άλλο αλλά δεν υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις πλέον στο είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Για 6,25 και αν δεν ήμουν φαν της σειράς, θα το έβλεπα (και αν ήμουν super RTS fan), αν θες τσέκαρε το. Απλά μην περιμένεις old-school C&C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Απ' οτι βλέπω στο Steam έχει όλους τους τίτλους της CodeMasters -25%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 http://store.steampowered.com/app/22230/ rock of ages /midweek -66%=2.71€ έχει γέλιο το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις