hawkpilot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν εχει σχέση το borderlands με το mount and blade. Εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Προσωπικά, μου άρεσε το borderlands ενώ το mount and blade όχι και τόσο. Είναι θέμα gameplay ευχαριστω για την πληροφορηση Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2012 από hawkpilot
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και σήμερα σε προσφορά το Crusader Kings 2. http://store.steampowered.com/sale/ParadoxWeekend_2012
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Στο Gamersgate, το King's Bounty: Platimum Edition (King's Bounty, Armored Princes & Crossworlds, για PC και Mac) στα €5,99 (-80% στην τιμή καταλόγου). Aν σας αρέσει το TB strategy, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Midweek Madness on Steam F.E.A.R. 3 στα 8€ (-60%). The Potato Sack στα 18,99€. Daily Deal on Steam Velvet Assassin στα 1,69€ (-66%).
kamui Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Νέο bundle για το indieroyale The June Bug Bundle PixelJunk Eden Escape Goat Noitu Love 2: Devolution Auditorium
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Στο Gamersgate, το Heroes of Might and Magic V: Gold Edition (Heroes V + Hammers of Fate + Tribes of the East) στα €8,99 (-70% στην τιμή καταλόγου). Στις προσφορές υπάρχει με -50% και το Heroes VI, αλλά θεωρώ το V απείρως ανώτερο. Υστερεί σε γραφικά, υπερτερεί σε όλους τους άλλους τομείς.
zizu10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Επίσης από Steam παίζει το Counter Strike : Source στα 5 ευρώ . Και το Napoleon: Total War Imperial Edition στα 10 ευρώ . Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο αλλά ανακάλυψα αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, η οποία έχει τις κυριότερες προσφορές παιχνιδιών από τα πιο γνωστά sites...
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδες ξερετε σε ποιο site μπορω να βρω το Alice:Madness Returns οσο πιο φθηνο γινεται??
kamui Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιδες ξερετε σε ποιο site μπορω να βρω το Alice:Madness Returns οσο πιο φθηνο γινεται?? http://gamerkeys.net/all-games/Action-Adventure-Games/Alice-Madness-Returns-CD-KEY.htm?tracking=4f9954941533f¤cy=EUR http://www.cdkeyhouse.com/jeux-videos/aventure/acheter-cle-cd-alice-madness-returns_363 http://www.mmoga.com/EA-Games/Alice-Madness-Returns-Uncut.html?ref=615¤cy=EUR Βρήκα μερικές τιμές δεν έχω ιδέα για το πόσο legit είναι. θα το ψάξω. Κρίμα βέβαια γιατι πριν κανα 2 βδομάδες το είχε το άμαζον μαζί με το mirrors Edge πολύ φθηνά
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 weekend deal -75% cities xl2012=10€ -το τσίμπησα με ότι είχα βγάλει από το στοίχημα http://store.steampo....com/app/201760
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Αν θέλεις απελπισμένα να παίξεις ένα city building παιχνίδι, ίσως να αξίζει η προσφορά. Το cities XL 2012 όμως, όπως και το 2011 έχουν σοβαρότατα game-breaking προβλήματα όσο μεγαλώνουν οι πόλεις σου. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει πολλαπλούς πυρήνες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γονατίζει και στα πιό ισχυρά συστήματα. Οι περισσότεροι, για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, φτιάχνουν μικρές πόλεις και μόλις αρχίσουν τα προβλήματα, τις σβήνουν και ξεκινάνε από την αρχή....
hawkpilot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Το GameFly (πρώην Direct2Drive), έχει κάποιος καλές προσφορές όπως Mass Effect 2 στις 7.5 λίρες, Warhammer 40k: Space Marine στις 6.8 λίρες και Transformers: War for Cybertron 6.8 λίρες. Για το τελευταίο έχει κανείς άποψη? Αξίζει τίποτα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το War for Cybertron; Μου άρεσε πολύ (σαν fan της G1 εποχής κιόλας, αν και υποτίθεται ότι είναι στο Transformers: Prime continuity), με mod-άκι πάει πάνω από το framerate limit και φαίνεται καλύτερο απ' ότι στις κονσόλες. Για το online δεν ξέρω πόσος κόσμος κυκλοφορεί πια, υπήρχαν και αρκετοί cheaters, είχε πλάκα το horde mode του που μαζεύονταν μέχρι 4 (κλασσικά) ενάντια στο ΑΙ. Τα DLCs δεν βγήκαν ποτέ στο PC δυστυχώς. (αν και είχαν σχέση κυρίως με το MP) Στο single player πάντως, έχει 2 campaigns, ένα με Decepticons (ξεκίνημα) και μετά συνεχίζει με Autobots. Αν είσαι TF fan, προτείνω να το τσιμπήσεις. Περιμένω και το Fall of Cybertron, αλλά αναρωτιέμαι αν θα είναι το ίδιο ποιοτικό poer(για DLCs επίσης δεν ξέρω).
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν θέλεις απελπισμένα να παίξεις ένα city building παιχνίδι, ίσως να αξίζει η προσφορά. Το cities XL 2012 όμως, όπως και το 2011 έχουν σοβαρότατα game-breaking προβλήματα όσο μεγαλώνουν οι πόλεις σου. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει πολλαπλούς πυρήνες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γονατίζει και στα πιό ισχυρά συστήματα. Οι περισσότεροι, για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, φτιάχνουν μικρές πόλεις και μόλις αρχίσουν τα προβλήματα, τις σβήνουν και ξεκινάνε από την αρχή.... ισχύει..το είχα κατεβάσει και είναι όπως τα λες! Αλλά μου άρεσε,και το περίμενα,αν και είναι ίδιο με το 2011.
hawkpilot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Το War for Cybertron; Μου άρεσε πολύ (σαν fan της G1 εποχής κιόλας, αν και υποτίθεται ότι είναι στο Transformers: Prime continuity), με mod-άκι πάει πάνω από το framerate limit και φαίνεται καλύτερο απ' ότι στις κονσόλες. Για το online δεν ξέρω πόσος κόσμος κυκλοφορεί πια, υπήρχαν και αρκετοί cheaters, είχε πλάκα το horde mode του που μαζεύονταν μέχρι 4 (κλασσικά) ενάντια στο ΑΙ. Τα DLCs δεν βγήκαν ποτέ στο PC δυστυχώς. (αν και είχαν σχέση κυρίως με το MP) Στο single player πάντως, έχει 2 campaigns, ένα με Decepticons (ξεκίνημα) και μετά συνεχίζει με Autobots. Αν είσαι TF fan, προτείνω να το τσιμπήσεις. Περιμένω και το Fall of Cybertron, αλλά αναρωτιέμαι αν θα είναι το ίδιο ποιοτικό poer(για DLCs επίσης δεν ξέρω). ισχύει..το είχα κατεβάσει και είναι όπως τα λες! Αλλά μου άρεσε,και το περίμενα,αν και είναι ίδιο με το 2011. Καλημέρα κι ευχαριστώ και τους δύο σας. Μάλλον θα το τσιμπήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις