Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Ψήνομαι τρελά να χτυπήσω το CivV:GOTY αλλά δεν έχω καθόλου χρόνου (συν του ότι έχω τουλάχιστον 3 παιχνίδια με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί όσο τους αξίζει). Έτσι και υποκύψω στο καταναλωτικό κτήνος μέσα μου, θα γράψω ταχύτητες -αλλά τόσο χαμηλά δεν έχω τύχει ποτέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η σύνδεσή σου είναι, δεν έχουν θέμα οι σέρβερ του steam.Κι εγώ πίστευα ότι θα μπούκωναν με τις προσφορές, αλλά ήταν θέμα του παρόχου.Τώρα που πήγα στον ΟΤΕ κατάλαβα το γιατί...Πχ σήμερα το red orchestra το κατέβαζε με 1,5-2 mb/s σταθερά.

Κανά δυο αρχεία που κατέβασα μετά από υπόδειξη του isp support , ένα από gr domain και ένα από το site της apple κατέβηκαν με full ταχύτητα.

Ε το πρωί :)

Ήταν μαύρη νύχτα για τις ΗΠΑ και πολλοί άλλοι ήταν σε δουλειές/σχολεία.

edit: Τώρα κατεβάζει κάτι Updates συνολικά ~1GB με σταθερά 1.7-1.9MB/s.

Στο 50% είναι το download του Metro 2033(Το πρόλαβα στα 2 ευρώ και κάτι ψιλά).Πόσο πιάνει το παιχνίδι αυτό στο σκληρό ξέρουμε;

Σα να βρήκα τι έφταιγε... κατεβάζω σφαίρα τώρα.

Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, θα είναι σίγουρη η αιτία.

Στο 50% είναι το download του Metro 2033(Το πρόλαβα στα 2 ευρώ και κάτι ψιλά).Πόσο πιάνει το παιχνίδι αυτό στο σκληρό ξέρουμε;

Αν και δεν το έχω εγκατεστημένο at the moment, το Steam installer λέει 6.8 gb.

Πάντως μιλάμε για ξεφτυλισμό έτσι;

2 ευρώπουλα τέτοια παιχνιδάρα!

Ε, τα'φάγε τα ψωμιά του σαν full-priced tongue.gif - καλύτερα δεν λες όμως, μπας και ψηθεί να το δοκιμάσει παραπάνω κόσμος;

Είναι φανερό πάντως ότι οι μανατζαραίοι του steam βλέπουν τις τρελές εισπράξεις που κάνουνε όταν κάνουν κάποια έκπτωση και μας έχουν τρελάνει στις προσφορές.

Μόλις πρόσεξα οτι το Steam έχει τρελές εκπτώσεις σε indie τίτλους..

To Limbo γιατί να μην το έχει??????? :-(

Να χτυπήσω τηλ. τον Gabe?

Btw, βλέπω Vessel -33%, Super Meat Boy -66%... μόνο το Braid -75%.

Προσωπικά περιμένω το Lone Survivor, άλλα δεν το έχει επίσης.

Μόλις πρόσεξα οτι το Steam έχει τρελές εκπτώσεις σε indie τίτλους..

To Limbo γιατί να μην το έχει??????? :-(

Γιατί οι indie προσφορές είναι όλες μέρος του Because We May "κινήματος" (που ανάφερε ο diplo πριν 2 σελίδες), στο οποίο απο ότι φαίνεται ή PlayDead δεν συμμετέχει frown.png.

Θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνετε κάποιο καλό (κατά τη γνώμη σας) γύρω στα 5-7 ευρώ max...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Τα Psychonauts και Stacking που προτείνει ο Snoob είναι must για action-adventure fans, εναλλακτικά είναι κάποιες ομάδες παιχνιδιών που θα πρότεινα ανάλογα τι είναι πιο κοντά στα γούστα σου:

*World of Goo, COGS για fans των puzzle games.

*Jamestown(local), Swords & Soldiers(online), Dungeon Defenders(online) αν ενδιαφέρεσαι για multiplayer (το Jamestown ειδικά με 4 player local είναι άκρως διασκεδαστικό αν και μικρό).

*Super Meat Boy, Braid, Cave Story+ είναι απο τα καλύτερα στον χώρο at the moment όσο αφορά 2d platformers.

*The Binding of Isaac, Dungeons of Dredmor τα οποία είναι απο τα λιγά (αλλά καλά) rogue-likes που βγήκαν πρόσφατα.

*Penny Arcade: On The Rain-Slick Precipice of Darkness Combo Pack, Cthulhu Saves The World/ Breath of Death VII Double Pack είναι πιό "παραδοσιακές" JRPG εμπειρίες.

Επίσης το Q.U.B.E. ακούγεται οτι είναι καλό, αν και δεν μπορώ να το προτείνω προσωπικά μια και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, όπως επίσης και τα Capsized, Waves, Rochard και Jolly Rover.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...