Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Spring mystery game από GreenManGaming. Το βάζετε στο καλάθι, μετά πηγαίνετε εδώ και πατάτε "Get your voucher" κάτω κάτω εκεί που λέει "Get your exclusive 100% off code for a mystery free game whilst stock lasts." Βάζετε τον κωδικό που θα πάρετε στο κουτάκι του Voucher στο καλάθι σας και πάει 0€.

Εμένα μου έδωσε το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar!

Out of stock

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιος στο Reddit έγραψε ότι πήρε αυτό το μήνυμα: "Sorry - We have temporarily run out of keys. We are expecting more keys soon. We will send you a separate email with your key once we receive additional stock. If you have any questions, click here to send us a ticket." Μήπως μπορείτε να κάνετε την διαδικασία προσθήκης στο καλάθι και να σας έρθει κωδικός όταν γίνει restock?

21 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Spring mystery game από GreenManGaming. Το βάζετε στο καλάθι, μετά πηγαίνετε εδώ και πατάτε "Get your voucher" κάτω κάτω εκεί που λέει "Get your exclusive 100% off code for a mystery free game whilst stock lasts." Βάζετε τον κωδικό που θα πάρετε στο κουτάκι του Voucher στο καλάθι σας και πάει 0€.

Εμένα μου έδωσε το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar!

Edit: Τέλειωσε πολύ γρήγορα. Ίσως κάνουν restock κάποια στιγμή.

ειναι παλι ενεργο παιδια, εγω πηρα το bards gold

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η SquareEnix δίνει το Mini Ninjas (Steam key) στο κατάστημα της, βάζοντας στο checkout το κουπόνι MiniNinjas. Αλλάξτε σε Europe στο κάτω μέρος της σελίδας αριστερά, πριν κάνετε εγγραφή.

Μάλλον έληξε η προσφορά.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 6
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...