p4n0s86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, dazed&confused είπε Out of stock δυστυχώς Ωχ πότε κιόλας; Πφφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Spring mystery game από GreenManGaming. Το βάζετε στο καλάθι, μετά πηγαίνετε εδώ και πατάτε "Get your voucher" κάτω κάτω εκεί που λέει "Get your exclusive 100% off code for a mystery free game whilst stock lasts." Βάζετε τον κωδικό που θα πάρετε στο κουτάκι του Voucher στο καλάθι σας και πάει 0€. Εμένα μου έδωσε το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar! Out of stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Κάποιος στο Reddit έγραψε ότι πήρε αυτό το μήνυμα: "Sorry - We have temporarily run out of keys. We are expecting more keys soon. We will send you a separate email with your key once we receive additional stock. If you have any questions, click here to send us a ticket." Μήπως μπορείτε να κάνετε την διαδικασία προσθήκης στο καλάθι και να σας έρθει κωδικός όταν γίνει restock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Όχι. Μόνο στο wishlist μπορεί να μπει (οπότε ίσως στείλουν). Στη σελίδα με το κουπόνι, λέει πως θα γίνει ρεστοκ σε 18 ώρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Spring mystery game από GreenManGaming. Το βάζετε στο καλάθι, μετά πηγαίνετε εδώ και πατάτε "Get your voucher" κάτω κάτω εκεί που λέει "Get your exclusive 100% off code for a mystery free game whilst stock lasts." Βάζετε τον κωδικό που θα πάρετε στο κουτάκι του Voucher στο καλάθι σας και πάει 0€. Εμένα μου έδωσε το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar! Edit: Τέλειωσε πολύ γρήγορα. Ίσως κάνουν restock κάποια στιγμή. ειναι παλι ενεργο παιδια, εγω πηρα το bards gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 12 minutes ago, pollop said: ειναι παλι ενεργο παιδια, εγω πηρα το bards gold Δεν το βγάζει free. Πρέπει να δώσεις 1.99$ απ ό,τι βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 πρεπει να βαλεις το voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, pollop είπε πρεπει να βαλεις το voucher Ισχύει ακόμα η προσφορά? Το link απο το πρώτο πόστ μου λεει not available... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) To Sniper trilogy ένα δολάριο στο fanatical Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από bilya 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, bilya είπε To Sniper trilogy ένα δολάριο στο fanatical Πολύ καλή προσφορά. Ευχαριστώ, το τσίμπησα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosp59 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Για οσους εχουν το dungeons 2 στο gog, με αυτό το κουπονι -50% για το dungeons 3 και τα dlc κουπονι: DUNGEONS3DEAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskoy Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 free week το payday2 στο steam μαζι με μεγαλες προσφορες και στο απλο κ με ολλα τα dlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alucards74 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δωρεαν στο GOG το Constructor Classic 1997 https://www.gog.com/redeem/ZVSYRAFB 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Προσφορές στο Steam σε παιχνίδια από Δανούς developer μέχρι 27/4: https://store.steampowered.com/sale/gamesfromdenmark/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η SquareEnix δίνει το Mini Ninjas (Steam key) στο κατάστημα της, βάζοντας στο checkout το κουπόνι MiniNinjas. Αλλάξτε σε Europe στο κάτω μέρος της σελίδας αριστερά, πριν κάνετε εγγραφή. Μάλλον έληξε η προσφορά. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από p4n0s86 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις