e-tic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να σου δώσει το gog παιχνίδι μέσω του connect πρέπει το παιχνίδι να το έχεις ηδη στο steam. Απλά το gog σου το δίνει ως drm free. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε εσυ πρέπει να πας να το επιλέξεις για να μπει. το link το έδωσε ο panos. -- επίσης εδώ δεν ξέρω αν εγώ καταλαβαίνω λάθος ή το site έχει λάθος,αλλά https://www.humblebundle.com/monthly/trove δεν είμαι συνδρομητής,αλλά μπορώ να κατεβάσω τα DRM free παιχνίδια. Φίλε, τα κατέβασες όλα; Και εγώ ξεκίνησα με μερικά, αλλά στα περισσότερα μου λέεί "Subscribe for 12$". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike foutzis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε https://www.gog.com/connect ευχαριστω πολυ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kiko33gr είπε Φίλε, τα κατέβασες όλα; Και εγώ ξεκίνησα με μερικά, αλλά στα περισσότερα μου λέεί "Subscribe for 12$". Έχει 7 παιχνίδια,"humble originals" που τα δίνουν ελεύθερα σε όλους για κάποιο διάστημα (σαν διαφήμιση; ) τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι ποιο επαγγελματικά πρέπει να έχεις συνδρομή για να τα κατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Σχετικά με αυτά που δίνει η SEGA πρέπει να κάνω κάτι; Γιατί μόνο το Streets of Rage 2 και το The Revenge of Shinobi μου έχει δώσει μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Σχετικά με αυτά που δίνει η SEGA πρέπει να κάνω κάτι; Γιατί μόνο το Streets of Rage 2 και το The Revenge of Shinobi μου έχει δώσει μόνο. τα αλλα τα παιχνιδια δεν μπηκαν στην βιβλιοθηκη σου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, e-tic είπε Για να σου δώσει το gog παιχνίδι μέσω του connect πρέπει το παιχνίδι να το έχεις ηδη στο steam. Απλά το gog σου το δίνει ως drm free. καλά αν είναι να εξηγούμε τα αυτονόητα νταξ.. 4 ώρες πριν, kiko33gr είπε Φίλε, τα κατέβασες όλα; Και εγώ ξεκίνησα με μερικά, αλλά στα περισσότερα μου λέεί "Subscribe for 12$". που να μην έγγραψε και free από κάτω.. 1 ώρα πριν, TheELF είπε Έχει 7 παιχνίδια,"humble originals" που τα δίνουν ελεύθερα σε όλους για κάποιο διάστημα (σαν διαφήμιση; ) τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι ποιο επαγγελματικά πρέπει να έχεις συνδρομή για να τα κατεβάσεις. lol, τί ειναι τα "πιο επαγγελματικά" ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, prince93 είπε τα αλλα τα παιχνιδια δεν μπηκαν στην βιβλιοθηκη σου?? Nope. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/17/2018 στις 10:33 ΜΜ, p4n0s86 είπε Nope. όχι εκεί στο sega mega drive...εκει που εχεις ολα τα υπολοιπα παιχνιδια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, prince93 είπε oxi ekei sto sega mega drive...εκει που εχεις ολα τα υπολοιπα παιχνιδια σου Ναι τώρα τα πρόσεξα. Μπήκε το Alpha Protocol και το Binary Domain. Κάποιο μου λείπει νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Ναι τώρα τα πρόσεξα. Μπήκε το Alpha Protocol και το Binary Domain. Κάποιο μου λείπει νομίζω. το viking:battle for asgard σε λειπει..το εδεινε την πρωτη μερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, prince93 είπε το viking:battle for asgard σε λειπει..το εδεινε την πρωτη μερα Κι επειδή μπήκα απ' την 2η μέρα το έχασα; Πφφφ. Ok thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Κι επειδή μπήκα απ' την 2η μέρα το έχασα; Πφφφ. Ok thanks. Επίσης έδωσαν κ dlc του coh2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) στα licenses θα τα βρείτε σαν MWNL5 Day 1 MWNL5 Day 2 MWNL5 Day 3 δεν ξέρω τι μου έδωσε, είχα κάμποσα games από αυτά 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Ναι τώρα τα πρόσεξα. Μπήκε το Alpha Protocol και το Binary Domain. Κάποιο μου λείπει νομίζω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 εγω παλι περα απο day1 δεν μου εδωσε αλλο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις