alucards74 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στις 25/01/2018 στις 8:14 ΜΜ, infin1tyGR είπε Δωρεάν τα Amnesia: A Machine for Pigs και Amnesia: The Dark Descent στο Humble Bundle για 2 μέρες. https://www.humblebundle.com/store/amnesia-collection Ευχαριστώ. Και ήθελα να τα παίξω κάποια στιγμή. Δωρεάν είναι πάντα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 παιδια εκανα λογαριασμο στο humble bundle για τα amnesia, αλλα μου ζηταει να κανω λινκ το steam μου. Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, firepc είπε παιδια εκανα λογαριασμο στο humble bundle για τα amnesia, αλλα μου ζηταει να κανω λινκ το steam μου. Τι φαση? Για να μη γίνεται abuse όταν δίνει free games είναι αυτό αν θυμάμαι καλά. Μέχρι στιγμής δεν έχει παιχτεί κανένα θέμα από όσο ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 δλδ ειναι σιγουρα safe? Εσεις τον δωσατε ολοι τον κωδικο του steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, firepc είπε δλδ ειναι σιγουρα safe? Εσεις τον δωσατε ολοι τον κωδικο του steam? Έχω την εντύπωση ότι δεν του δίνεις τον κωδικό του steam, απλά κάνεις sign in through steam. Είναι σαν να κάνεις login μέσω του facebook. Δεν κρατάνε τα στοιχεία σου δηλαδή απλά τα συνδέουν. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δεν κάνεις λάθος. Έτσι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 ok guys το εκανα. Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και περα απο αυτο βαλε 2 step configuration verification με το κινητο σου στο λογαριασμο του humble να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, icenex είπε Και περα απο αυτο βαλε 2 step configuration με το κινητο σου στο λογαριασμο του humble να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. τι ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Πας στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου στο humble και καθε φορα που θα συνδεεσαι στο λογαριασμο σου απο διαφορετικη συσκευη και αλλη ip θα σου ζηταει ενα κωδικο που θα στελνεται εκεινη την στιγμη στο κινητο που εχεις δηλωσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stojakovic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Όποτε θες το απενεργοποιείς, οπότε, δοκίμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 θελει κανεις τα amnesia απο humble? τα πηρα για φιλο αλλα τελικα τα ειχε κι αυτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, devil-ji είπε θελει κανεις τα amnesia απο humble? τα πηρα για φιλο αλλα τελικα τα ειχε κι αυτος Αν δεν σου κανει κοπο... Δεν τα προλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 14 hours ago, leris said: Αν δεν σου κανει κοπο... Δεν τα προλαβα... Σορρυ προλαβε αλλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, leris είπε Αν δεν σου κανει κοπο... Δεν τα προλαβα... Στο στελνω τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις