pollop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 https://www.humblebundle.com/store/layers-of-fear-and-soundtrack θα μας τρελανει το humble. layers of fear+soudtrack δωρεαν 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δωρεάν το Layers of Fear. Που αλλού; Μα, στο HumbleBundle φυσικά! https://www.humblebundle.com/store/layers-of-fear-and-soundtrack θα μας τρελανει το humble. layers of fear+soudtrack δωρεαν Το αφεντικό τρελάθηκε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η Ubisoft δίνει άλλη μια ευκαιρία σε όσους ακόμα δεν έχουν τα: Assassins Creed IV Black Flag Watch Dogs World in Conflict complete edition 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Το Oxenfree δωρεάν από gog μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Και το Kingdom: Classic δωρεάν στο Steam για 24 ώρες! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Απλά μπορείς να παίξεις για 24 ώρες ή σου μένει στο λογαριασμό για πάντα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Απλά μπορείς να παίξεις για 24 ώρες ή σου μένει στο λογαριασμό για πάντα? Μένει στο λογαριασμό, αλλιώς δεν θα το έβαζα. 24 ώρες έχεις περιθώριο να το "αγοράσεις". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Στο Γερμανό 7,90€ το DOOM για PC. https://www.germanos.gr/product/doom-pc/20330570/ Με κάρτα Eurobank έχετε και επιστροφή 10%. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αρχίζουν οι εκπτώσεις Steam αύριο. Ελπίζω να δούμε καλές τιμές αν και δεν το νομίζω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αρχίζουν οι εκπτώσεις Steam αύριο. Ελπίζω να δούμε καλές τιμές αν και δεν το νομίζω. Κάθε φορά σχεδόν τα ίδια έχει...δε νομίζω να δούμε καμιά πραγματική ευκαιρία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Με 7 ευρώ μόλις ................... DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin Ιστορικό χαμηλό, τζάμπα πράγμα, το αφεντικό τρελάθηκε, ευχαριστούμε gameshopper για την ενημέρωση, τρεχάτε να προλάβετε, καλά Χριστούγεννα . https://www.voidu.com/en/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα χαρά και εγώ, πάω να το βάλω στο steam και μου λέει ότι το έχω ήδη! Αυτές οι αγορές με το τσουβάλι μας έχουν καταστρέψει, ούτε που ξέρω τι έχω. Κοντεύει τα 300 η συλλογή Ποτέ προλαβαίνεις να παίξεις έστω τα 100 από αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ, ζήτημα να έχω ασχοληθεί με τα 50.Βέβαια ένα ποσοστό 20% είναι σίγουρα σαβούρες από τα πακέτα του humble bundle. Υπάρχουν όμως και αρκετά αξιόλογα που τα πήρα με χαρά αλλά δεν κατάφερα ποτέ να τα αρχίσω πχ Total war Warhammer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πανω κατω ιδιες προσφορες με το προηγουμενο sales ειδα.Αναμενομενα πραγματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ήθελα κάποια πράγματα αλλά οι εκπτώσεις είναι ακόμα χαμηλότερες από ότι περίμενα έχοντας δει τι παίζει στα προηγούμενα sales... Κρίμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις