tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το try again συνεχίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Όντως, πρέπει να γίνεται χαμός γιατί κι εγώ "try again" έχω. Σημειωτέον πως γίνεται μόνο μέσω uPlay client, όχι από browser. Ευτυχώς τον είχα εγκατεστημένο. Αυτό που το ξέρεις; Σου έβγαλε κάποιο σχετικό μήνυμα; Γιατί και εγώ στο "try again later" είμαι από browser αλλά δεν είδα πουθενά να λέει για uPlay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Είχα την εντύπωση ότι δεν εμφανίζεται καθόλου από browser επειδή μετά το login βρέθηκα στα στοιχεία του λογαριασμού μου. Μάλλον έμπλεξα τα μπούτια μου με κάτι, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση EDIT: Το πήρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ νόμιζα μόνο από client, αλλά το έκανα τελικά claim από το Site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου το βγάζει "Coming Soon", ενώ το έκανα claim και το κατέβασα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου το βγάζει "Coming Soon", ενώ το έκανα claim και το κατέβασα... Και εμένα τα ίδια μου βγάζει.. Το κατέβασες από το κουμπί που έλεγε preload;; http://www.insomnia.gr/topic/659683-watch-dogs-εντελώς-δωρεάν-για-pc-uplay/?p=56069603 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ναι... Δεν υπήρχε και άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, το «coming soon» το λέει γιατί πολύ απλά το giveaway δεν έχει ξεκινήσει ακόμα! Η περίοδος του giveaway είναι αυτή: NOVEMBER 7, 2017 4:00 PM UTC - NOVEMBER 13, 2017 4:00 PM UTC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Λες ε; Άρα γιαυτό και το preload.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Και μένα preload λέει. Το θέμα είναι αν μπορώ να το κατεβάσω σε 10 μέρες, μιας και τότε θα είμαι στο pc μου. Κατέβασα το uplay σε ένα λαπτοπ και το πήρα το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Και μένα preload λέει. Το θέμα είναι αν μπορώ να το κατεβάσω σε 10 μέρες, μιας και τότε θα είμαι στο pc μου. Κατέβασα το uplay σε ένα λαπτοπ και το πήρα το παιχνίδι. Από τη στιγμή που έγινε register στο acc σου, το κατεβάζεις όποτε θελήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Απ τη στιγμή που σου λέει αυτό, σημαίνει πως μπορείς να το κατεβάσεις όποτε γουστάρεις. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ενδιαφέρον το bundle με τα sim games, ενδιαφέρομαι πολύ για το Skylines αλλά θα ήθελα να δίνει και κανένα expansion https://www.humblebundle.com/strategy-sim-bundle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δωρεάν το 1ο Syberia στο GOG μέχρι 11/11 στις 20.00: https://www.gog.com/game/syberia Επίσης το 1 και το 2 προστέθηκαν στο GOG Connect για όσους τα έχουν ήδη στο Steam. Εξαργύρωση μέχρι 13/11. Και το 3ο Syberia σε έκπτωση 57%: https://www.gog.com/news/release_syberia_3_the_complete_journey_48h_syberia_giveaway 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 το Connect ειναι μονο απο Steam προς GOG? oχι αναποδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις