Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα στο low ναι . χωρις τις τριχες (hairworks) και shadoworks αλλιως παει η ελπίδα :P

Άνετo με <20 fps στις πολεις δε το λες .

Δημοσ.

Ερωτηση θεωρειτε οτι αυτη η προσφορά του witcher 3 αξιζει στα 20 ευρω;

Εχει παει αλλοτε τοσο χαμηλα;Δεινει κ 1 dlc σωστα;

Ελπιζω να ηταν ρητορικη ερωτηση! ! !

ps. 2 ειναι τα expansions που εχει η GOTY και ειναι μεγαλυτερα απο πολλα ΑΑΑ titles...

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να ηταν ρητορικη ερωτηση! ! !

ps. 2 ειναι τα expansions που εχει η GOTY και ειναι μεγαλυτερα απο πολλα ΑΑΑ titles...

οχι δν ηταν :-) δν ηξερα εαν εχει πεσει η τιμη πιο χαμηλα κλπ για αυτο ρωτησα :)

Δημοσ.

ναι για να μην εχω  το gog launcher λογω witcher 3,κοινως θεμα πρακτικοτητας οπως και με το gta v και rockstar social club.

Δεν χρειάζεται μαν , και εγώ στο GoG μόνο το Witcher 3 έχω αλλά το ανοίγω απο το Steam.

Τώρα η μόνη διαφορά αν σε απασχολεί είναι το progress του game που δεν το έχεις στο steam.

Δημοσ.

Νομίζω έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα όταν τον Μάη είχα πάρει το Witcher 3 GOTY στα 20.49€ αλλά ίσως παίζει localisation γιατί μου το δείχνει ότι έχει 15.19€ ή παίζει κάτι άλλο;

QHYlFEL.jpg

Δημοσ.

Νομίζω έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα όταν τον Μάη είχα πάρει το Witcher 3 GOTY στα 20.49€ αλλά ίσως παίζει localisation γιατί μου το δείχνει ότι έχει 15.19€ ή παίζει κάτι άλλο;

QHYlFEL.jpg

Τόσο λέει εδώ.

post-227331-0-32933500-1508261457_thumb.png

Δημοσ.

Εσεις βλέπετε steam εγώ έβαλα gog, στο steam κι εμένα μου βγάζει 19,99€ :D

Edit: Μόλις τσέκαρα στο σπίτι που έχω ιρλανδικό IP και μου βγάζει και στο gog 19,99. Το screenshot που ανέβασα ήταν από τη δουλειά όπου οι σέρβερς μας είναι στη Γερμανία. Άρα όντως πάιζει localisation.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε κανείς μήπως μπαίνει πίστωση στο λογαριασμό του χρήστη λόγω διαφορετικής χώρας ή νομίσματος?

3€ επιστροφή σου δίνει στο GOG στη τιμή των 19,99€.

Δημοσ.

Εξηγήσετε μου γιατί δεν κατάλαβα, κάποιοι το πήρατε φθηνότερα; Εμένα πίστωση στο the witcher 3 goty δεν μπήκε. Κάτι λάθος κατάλαβα.

Edit: ok είπατε για GOG κ μπερδεύτηκα, εγώ το πήρα steam

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...