Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 δεν τον νοιαζει κανεναν να παρει ενα τετοιο game σε physical? Ειδικα οταν πεσει 1)Σε κανένα χρόνο( και αν )θα πέσει κουτατο στα 10ευρω (αν δεν σταματήσουν να το φερνουν τα καταστήματα)το re 7.Πανω από μισό χρόνο και η τιμή του είναι στα 30ευρω. rise of the tomb raider παιχνίδι Γενάρη του 2016 και κουτατο κάνει 30ευρω..... 2)Να βάλουν οι εταιρείες παραπάνω υλικό στις Κουτατες εκδόσεις όπως κάνανε στο witcher,στα GTA,στο quantum break και στα παιχνίδια της blizzard. Κουράστηκα προσωπικά να κάνω συλλογή αδειών στο εσωτερικό κουτιών https://m.youtube.com/watch?v=sm8eQZQSGhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 @pinkakos Ναι, έχουν εξαντληθεί οι κωδικοί, εμένα δε μου είπαν στάνταρ πότε θα έχουν νέους κωδικούς, μου είπαν να ενημερωθώ από τη cdmedia (λολ). 100% εξαντλημένοι τίτλοι είναι το Resident Evil 7 και το Revelations1 (το ήθελε ένας φίλος μου και του έριξαν άκυρο) @firepc Εγώ καίγομαι να το έχω physical (ειδικά το gold edition που βγαίνει Δεκέμβρη) αλλά είναι πολλά τα λεφτά, τα 10€ για digital download δε το συζητάμε, είναι τιμή ξεφτίλα, ειδικά για τίτλο που κυκλοφόρησε το περασμένο Φλεβάρη.Ένα άλλο game που το έχω σε ψηφιακή μορφή αλλά ακόμα και τώρα με καίει να το έχω/είχα σε physical είναι το gta V, Έπος απλά. Αλλά δυστυχώς κι αυτό έχει υψηλή τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εχετε δικιο παιδια οτι εχουν υψηλες τιμες ακομα τα physical των 2 αυτων παιχνιδιων. Αλλα games οπως το Doom και το Deus ex πεσανε γρηγορα στα 10€ physical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πεσανε "γρηγορα" μετα που σπασανε . Το Deus ηταν αρκετο καιρο πανακριβο σε physical αν θυμαμαι καλα -Τωρα ειναι χωμα κατω απο 9 και στο ps4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πεσανε "γρηγορα" μετα που σπασανε . Το Deus ηταν αρκετο καιρο πανακριβο σε physical αν θυμαμαι καλα -Τωρα ειναι χωμα κατω απο 9 και στο ps4 To re7 εσπασε πιο γρηγορα απο ολα τα denuvo παιχνιδια. (μολις 5 μερες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 rise of the tomb raider παιχνίδι Γενάρη του 2016 και κουτατο κάνει 30ευρω..... 15€ το πήρα από MediaMarkt Ρέντη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pushthetempo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πεσανε "γρηγορα" μετα που σπασανε . Το Deus ηταν αρκετο καιρο πανακριβο σε physical αν θυμαμαι καλα -Τωρα ειναι χωμα κατω απο 9 και στο ps4 Εγω την περασμένη εβδομάδα το πήρα από Κωτσόβολο σε steelbook για PS4 στα 9,99. Καθόλου άσχημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 7,5€ το ειχα παρει εγω physical για PC Και αστο steam να το χει 50€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σχετικά με τα steam Keys των τίτλων της Capcom από Public/Seven Spots Υπάρχει περιορισμένος αριθμών κλειδιών διαθέσιμος (ιδιαίτερα για το Resident Evil7) !!! Εφόσον και τα τελευταία κλειδιά εξαντληθούν, σταματά να ισχύει η προσφορά. Με λίγα λόγια όποιος προλάβει. Με λυπήθηκαν οι υπάλληλοι στα Public και μου ζήτησαν συγγνώμη για τη ταλαιπωρία (αν και δε φταίνε αυτοί) καθώς μέσα σε διάστημα 5 ημερών πήγα συνολικά 4 φορές. Τουλάχιστον πήρα το πολυπόθητο κωδικό. Μακάρι όλοι να βρείτε κωδικό και να μη μείνει κανένας παραπονεμένος ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρον πακέτο από bundlestars: https://www.bundlestars.com/en/bundle/nemesis-bundle-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 15€ το πήρα από MediaMarkt Ρέντη. https://www.skroutz.gr/s/5035059/Rise-of-the-Tomb-Raider-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σχετικά με τα steam Keys των τίτλων της Capcom από Public/Seven Spots Υπάρχει περιορισμένος αριθμών κλειδιών διαθέσιμος (ιδιαίτερα για το Resident Evil7) !!! Εφόσον και τα τελευταία κλειδιά εξαντληθούν, σταματά να ισχύει η προσφορά. Με λίγα λόγια όποιος προλάβει. Με λυπήθηκαν οι υπάλληλοι στα Public και μου ζήτησαν συγγνώμη για τη ταλαιπωρία (αν και δε φταίνε αυτοί) καθώς μέσα σε διάστημα 5 ημερών πήγα συνολικά 4 φορές. Τουλάχιστον πήρα το πολυπόθητο κωδικό. Μακάρι όλοι να βρείτε κωδικό και να μη μείνει κανένας παραπονεμένος ! Εγώ ευτυχώς κατάφερα και βρήκα το RE7 σήμερα το πρωί από τα Public στο The Mall !! Στο παρά τσάκ !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ευτυχώς κατάφερα και βρήκα το RE7 σήμερα το πρωί από τα Public στο The Mall !! Στο παρά τσάκ !!Τελειώσαμε δηλαδή τα κουπόνια σου είπαν τπτ?Μην πάω τσάμπα τόσο δρόμο για το τπτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cjs13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τελειώσαμε δηλαδή τα κουπόνια σου είπαν τπτ?Μην πάω τσάμπα τόσο δρόμο για το τπτ.. Κάνε ένα τηλέφωνο στο τοπικό σου Public/Seven Spot και ρώτα αν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμοι κωδικοί για το παιχνίδι που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τελειώσαμε δηλαδή τα κουπόνια σου είπαν τπτ?Μην πάω τσάμπα τόσο δρόμο για το τπτ.. Μου είπαν απλά ότι είναι πολύ περιορισμένος ο αριθμός...Ελπίζω να πρόλαβες! Και ένα μεγάλο μπράβο στον cjs13 που μας ενημέρωσε για τη προσφορά. Ειλικρινά αν δεν το έλεγες δύσκολα να το έπαιρνα χαμπάρι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις