Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Pressure

World War II Panzer Claws 1+2

Earth 2150 - Escape from the Blue Planet

Septerra Core

World War 3 - Black Gold

https://www.dlh.net/en/steam-keys.html 

free steam keys

(κάνεις λογαριασμό- συνδέεις steam- βγάζεις ADblock) 

τα εκανα αυτα που ειπες,πως παιρνω key?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα εκανα αυτα που ειπες,πως παιρνω key?

Άμα ξανά πας στο https://www.dlh.net/en/steam-keys.html

(συνδέεσαι και πας profile->steam keys)

Σου βγάζει μια λίστα με παιχνίδια για τα οποία μπορείς να ζητήσεις κλειδί,σε κάποια το παίρνεις άμεσα σε άλλα πρέπει να κάνεις και ένα Like στο facebook.

Βγάζει popup για το like και κάτι σαν captcha γενικά για το κλειδί,για αυτό και αν δεν σου βγάζει τίποτα όταν πατάς το get key κλείσε τα διάφορα addblocker ή δοκίμασε και με άλλο καθαρό browser.

• Like 2

Σου βγάζει μια λίστα με παιχνίδια για τα οποία μπορείς να ζητήσεις κλειδί,σε κάποια το παίρνεις άμεσα σε άλλα πρέπει να κάνεις και ένα Like στο facebook.

Βγάζει popup για το like και κάτι σαν captcha γενικά για το κλειδί,για αυτό και αν δεν σου βγάζει τίποτα όταν πατάς το get key κλείσε τα διάφορα addblocker ή δοκίμασε και με άλλο καθαρό browser.

οκ σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα παιχνίδι που λέγεται "Her Story" μου το έβγαλε στην αρχική οθόνη το steam με -80% στα 1,19 euro

Το ξέρει κανείς; Φαίνεται περίεργο παιχνίδι

Επεξ/σία από atrias

Εκτός από το ότι τα αξίζει τα λεφτά του, αν και σύντομο σε διάρκεια, σε αυτή την τιμή υπάρχουν και πολύ χειρότερα παιχνίδια που μπορείς να αγοράσεις. Ούτε είναι παιχνίδι με την παραδοσιακή έννοια. Είναι πιο πολύ αφηγηματικό.

• Like 1

Εγώ έχω κάνει disable το adblock plus, έχω μπεί και με "καθαρό" browser και το μόνο που μου βγάζει είναι το pop up για το like. Ούτε captcha βγάζει, ούτε κλειδί μου δίνει, ούτε τίποτα.  :-(

Εγώ έχω κάνει disable το adblock plus, έχω μπεί και με "καθαρό" browser και το μόνο που μου βγάζει είναι το pop up για το like. Ούτε captcha βγάζει, ούτε κλειδί μου δίνει, ούτε τίποτα.  :-(

Τα κλειδιά να μην τελείωσαν... έκανες log in me steam- acount???

• Like 1

Ο καρκίνος ο ίδιος είναι το DLH μην ασχολείστε, σχεδόν παντού έχει φάει ban. Και να έδινε και κάνα παιχνίδι της προκοπής να πω ok. Σαβούρα παντού, από site μέχρι ότι δίνουν. Τουλάχιστον να μην γεμίσει το θέμα με τέτοιες "προσφορές".

• Like 3

Πρώτο μου ποστ, αν και έχω λογαριασμό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ελπίζω με το παρακάτω να βοηθήσω έστω και έναν.

Σύμφωνα με ποστ της CD Media, από σήμερα μέχρι τη πρώτη του Οκτώβρη σε καταστήματα Public, Seven Spots και άλλα (δεν αναφέρονται), πωλούνται steam keys διάφορων τίτλων της Capcom σε τιμές από 5 μέχρι 10€. Ανάμεσα στους τίτλους αυτούς βρίσκονται τα Dead Rising 4 & Resident Evil 7.

Ορίστε και το https://www.facebook.com/CDMediaGR/photos/a.211383078926029.53670.201352333262437/1582022125195444/?type=3

Πήγα το Σάββατο σε τοπικό seven,ρωτάω τιμή για το καρτελακι του re7 ο υπάλληλος μου λέει ότι έχει στο steam(κοινώς δεν είχε ιδέα γενικά)άρα έχετε μαζί σας το κινητό να το δείξετε γιατί πιθανώς να μην το γνωρίζουν τα περισσότερα καταστήματα.

• Like 3

Πήγα το Σάββατο σε τοπικό seven,ρωτάω τιμή για το καρτελακι του re7 ο υπάλληλος μου λέει ότι έχει στο steam(κοινώς δεν είχε ιδέα γενικά)άρα έχετε μαζί σας το κινητό να το δείξετε γιατί πιθανώς να μην το γνωρίζουν τα περισσότερα καταστήματα.

Πήγα το Σάββατο στο τοπικό μου Public (Χαλάνδρι) αλλά δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή τιμής, κάπου κοίταξε ο υπάλληλος από το pc του και μου επιβεβαίωσε ότι του το βγάζει στα 9.99 το Resident Evil 7, αλλά από το ταμείο δεν είχαν ενημερωθεί για τις τιμές.

Μου είπαν να ξαναπεράσω από βδομάδα αφού θα έχουν κάνει (υποτίθεται) update τη τιμή, θα πάω αύριο ελπίζοντας να μη χρειαστεί να επισκεφθώ και το Public του Mall :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...