Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω μια απορια θελω να αγορασω το csgo apo to steam να ρωτησω με paysafe γινετε απο το περιπτερο? Ακομη δεν εχω καποια πιστωτικη και γι αυτο ρωταω αν μπορειτε βοηθηστεμε ευχαριστω

Ναι, με PS αγοράζεις κανονικά. 

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς, αλλά πλέον οι αγορές με paysafecard γίνονται αποκλειστικά μέσω λογαριασμού mypaysafecard. Φτιάξε πρώτα τον λογαριασμό εδώ για να σιγουρευτείς ότι όλα είναι εντάξει, μιας και νομίζω ότι χρειάζεται κάποιου είδους επαλήθευση, πριν αγοράσεις την κάρτα.

Μπορείς εναλλακτικά να αγοράσεις προπληρωμένη κάρτα για το Steam από τα εξής σημεία:

Δημοσ.

Αν είστε content creators (YouTube, Twitch etc.) εδώ μπορείτε να ζητήσετε να σας παρέχουν δωρεάν το Witch It και μάλιστα όσες κόπιες θέλετε, αρκεί φυσικά να το παρουσιάσετε. Δεν γνωρίζω τι γίνεται αν πάρετε το κλειδί και κάνετε την πάπια.  :-D

Μετα θα βγουν οι δημιουργοι και θα το δινουν τσαμπα και θα λενε μην το παρουμε απο κλειδαδικα ομως?

Δημοσ.

Άλλος ένας μήνας που χαίρομαι για το ότι δεν έχω μόνιμη συνδρομή στο Monthly 

• Banner Saga 2
  • Killing Floor 2
  • Momodora: Reverie Under the Moonlight
  • Worms W.M.D
  • Stories Untold
  • Hacky Zack
  • Eterium
  • Volantia

(bundle προηγούμενου μήνα)

Και άλλος ένας που δεν θα αποκτήσω

• Rise of the Tomb Raider (early unlock - το έχω ήδη. Όχι τόσο καλό όσο το TR2013)

:)
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγω επιλεκτικα τις παω τις συνδρομες.

Αυτο το μηνα θα το παρω, το roft νομιζω οτι μονο του στα 12Ε ειναι ιστορικο χαμηλο και δε το εχω παιξει ποτε :P

Δημοσ.

η απλη εκδοση του xcom 2 που παιζει στα 20 ευρω στο steam θεωρειται προσφορα?

Είχε παίξει στα 16 στα summer sales, οπότε μάλλον δεν μπορεί να θεωρηθεί τρελή προσφορά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλος ένας μήνας που χαίρομαι για το ότι δεν έχω μόνιμη συνδρομή στο Monthly [...]

:)

Πράγματι, πρέπει να ήταν ένας από τους χειρότερους μήνες, τουλάχιστον για μένα. Εκτός του Banner Saga 2 που το είχα ήδη, άντε και των σκουληκιών που έχουν πλάκα, τα υπόλοιπα ήταν τελείως αδιάφορα. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν αποφασίζω συνδρομή, ενώ έχουν υπάρξει μήνες που μετάνιωσα πικρά το ότι δεν έδωσα τα 12 δολάρια...

Τέλος πάντων, ένα παλιούτσικο αλλά εξαιρετικό wargame, το Unity of Command + τα 2 πολύ καλά DLC του (Black και Red Turn) μάλλον ​σε ιστορικό χαμηλό στο Gamersgate (αλλά σίγουρα ε εξευτελιστική τιμή), στα €4,20 (-85% στην τιμή καταλόγου). Αν σαν ενδιαφέρει στοιχειωδώς το wargaming και ο  B' Παγκόσμιος ή/και το πώς είναι ένα παιχνίδι όταν φτιάχνεις μια σοβαρή ΑΙ, αξίζει να το δείτε.

• Like 1
Δημοσ.

η απλη εκδοση του xcom 2 που παιζει στα 20 ευρω στο steam θεωρειται προσφορα?

Με το expansion να έχει ήδη κυκλοφορήσει καλύτερα πάρτα πακέτο ή περίμενε μια γενναία έκπτωση το χειμώνα.

Δημοσ.

Star Deals αυτή τη βδομάδα στο Buddle Stars με ένα διαφορετικό παιχνίδι σε προσφορά κάθε μέρα. Σήμερα το Mad Max στα 3.89, περιορισμένος αριθμός κλειδιών...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...