dazed&confused Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 καλησπερα παιδια εχω μια απορια θελω να αγορασω το csgo apo to steam να ρωτησω με paysafe γινετε απο το περιπτερο? Ακομη δεν εχω καποια πιστωτικη και γι αυτο ρωταω αν μπορειτε βοηθηστεμε ευχαριστω Ναι, με PS αγοράζεις κανονικά.
infin1tyGR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μπορείς, αλλά πλέον οι αγορές με paysafecard γίνονται αποκλειστικά μέσω λογαριασμού mypaysafecard. Φτιάξε πρώτα τον λογαριασμό εδώ για να σιγουρευτείς ότι όλα είναι εντάξει, μιας και νομίζω ότι χρειάζεται κάποιου είδους επαλήθευση, πριν αγοράσεις την κάρτα. Μπορείς εναλλακτικά να αγοράσεις προπληρωμένη κάρτα για το Steam από τα εξής σημεία: Interkiosk Seven Spots Netlink SA CitiPay Public Stores
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Αν είστε content creators (YouTube, Twitch etc.) εδώ μπορείτε να ζητήσετε να σας παρέχουν δωρεάν το Witch It και μάλιστα όσες κόπιες θέλετε, αρκεί φυσικά να το παρουσιάσετε. Δεν γνωρίζω τι γίνεται αν πάρετε το κλειδί και κάνετε την πάπια. Μετα θα βγουν οι δημιουργοι και θα το δινουν τσαμπα και θα λενε μην το παρουμε απο κλειδαδικα ομως?
KaRouLi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Προσφορές για τα 30 χρόνια της CA εδώ. Εγώ τσίμπησα το TW: Attila στα 10 ευρώ. Not bad at all
DJDB Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλος ένας μήνας που χαίρομαι για το ότι δεν έχω μόνιμη συνδρομή στο Monthly Banner Saga 2 Killing Floor 2 Momodora: Reverie Under the Moonlight Worms W.M.D Stories Untold Hacky Zack Eterium Volantia (bundle προηγούμενου μήνα) Και άλλος ένας που δεν θα αποκτήσω Rise of the Tomb Raider (early unlock - το έχω ήδη. Όχι τόσο καλό όσο το TR2013) https://www.humblebundle.com/monthly 1
panoc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω επιλεκτικα τις παω τις συνδρομες. Αυτο το μηνα θα το παρω, το roft νομιζω οτι μονο του στα 12Ε ειναι ιστορικο χαμηλο και δε το εχω παιξει ποτε
panagiotis54 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 η απλη εκδοση του xcom 2 που παιζει στα 20 ευρω στο steam θεωρειται προσφορα?
Pinkakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 η απλη εκδοση του xcom 2 που παιζει στα 20 ευρω στο steam θεωρειται προσφορα? Είχε παίξει στα 16 στα summer sales, οπότε μάλλον δεν μπορεί να θεωρηθεί τρελή προσφορά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλος ένας μήνας που χαίρομαι για το ότι δεν έχω μόνιμη συνδρομή στο Monthly [...] Πράγματι, πρέπει να ήταν ένας από τους χειρότερους μήνες, τουλάχιστον για μένα. Εκτός του Banner Saga 2 που το είχα ήδη, άντε και των σκουληκιών που έχουν πλάκα, τα υπόλοιπα ήταν τελείως αδιάφορα. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν αποφασίζω συνδρομή, ενώ έχουν υπάρξει μήνες που μετάνιωσα πικρά το ότι δεν έδωσα τα 12 δολάρια... Τέλος πάντων, ένα παλιούτσικο αλλά εξαιρετικό wargame, το Unity of Command + τα 2 πολύ καλά DLC του (Black και Red Turn) μάλλον σε ιστορικό χαμηλό στο Gamersgate (αλλά σίγουρα ε εξευτελιστική τιμή), στα €4,20 (-85% στην τιμή καταλόγου). Αν σαν ενδιαφέρει στοιχειωδώς το wargaming και ο B' Παγκόσμιος ή/και το πώς είναι ένα παιχνίδι όταν φτιάχνεις μια σοβαρή ΑΙ, αξίζει να το δείτε. 1
Tobajara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 η απλη εκδοση του xcom 2 που παιζει στα 20 ευρω στο steam θεωρειται προσφορα? Με το expansion να έχει ήδη κυκλοφορήσει καλύτερα πάρτα πακέτο ή περίμενε μια γενναία έκπτωση το χειμώνα.
AzaZyL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 To rise of the Tombraider που δίνει το Humble Monthly έχει και τα add ons? Εάν ναι αξίζει με τα 1000...
DJDB Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 To rise of the Tombraider που δίνει το Humble Monthly έχει και τα add ons? Εάν ναι αξίζει με τα 1000... Εννοείς τα dlc; Όχι. 1
Bagerisu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Star Deals αυτή τη βδομάδα στο Buddle Stars με ένα διαφορετικό παιχνίδι σε προσφορά κάθε μέρα. Σήμερα το Mad Max στα 3.89, περιορισμένος αριθμός κλειδιών... 4
frozex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Star Deals αυτή τη βδομάδα στο Buddle Stars με ένα διαφορετικό παιχνίδι σε προσφορά κάθε μέρα. Σήμερα το Mad Max στα 3.89, περιορισμένος αριθμός κλειδιών... με πρόλαβες, αξίζει; https://www.bundlestars.com/en/game/mad-max 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις