Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτούσα να πάρω το Forza Horizon 3 εδώ και λίγο καιρό και βλέπω από χθες ότι το έχουν βάλει στα 41,99 από 69,99. Ξέρω έχει παίξει πιο παλιά στα 35~ αλλά τότε δεν το είχα στο μυαλό. Βέβαια έχει στα 49,49 την Deluxe Edition και στα 49,99 την Ultimate Edition.

Να υποθέσω ότι όποιος δεν πάρει την Ultimate Edition με αυτήν την μικρή διαφορά κάνει γκάφα;

Λέω να πάρω την Ultimate Edition με κάρτα από goldxbox που έχει την 50άρα στα 43 και θα το έχω και σε pc και σε xbone

προσοχή αλλά αν δεν κάνω λάθος καμιά έκδοση από αυτές δεν περιλαμβάνει το blizzard mountain expansion.
Δημοσ.

Football Manager 2017, 11 ευρώ στο steam. To 2018 βγαίνει 10 Νοεμβρίου οπότε πιστεύω αξίζει.

Θα παιζει αραγε σε πισι με Ε8400,2 γιγα ραμ και την ενσωματωμενη καρτα?

Δημοσ.

εκανα εγγραφη αλλα δν μ ηρθε κατι...

https://www.steamgifts.com/discussion/5bYDb/free-fusion-mars-2030-vr-aka-mars-2030

Απ' ότι φαίνεται ήταν για τους πρώτους 10,000 οπότε μάλλον τέλειωσε.  :-(

Τσεκάρετε τα mails σας όσοι κάνατε εν τέλει εγγραφή για το Mars 2030. Ήρθε το κλειδάκι :-)  (αν είναι gmail).

Δημοσ.

αναλογα την DB παντα, αλλα γενικα με 2GB RAM DDR2, θα τα βρει σκουρα ευκολα

Ισως να εχει και 4 γιγα.

Ειναι του αδελφου μου και ψηνομαι να του το παρω ,μιας και του αρεσουν τα μανατζερ.

Δημοσ.

Τσεκάρετε τα mails σας όσοι κάνατε εν τέλει εγγραφή για το Mars 2030. Ήρθε το κλειδάκι :-) (αν είναι gmail).

Και εμένα χτες το βράδυ ήρθε το κλειδί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...