Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω δίνουν το day of the tentacle remastered δωρεάν με το twitch prime.Άραγε εάν ξεκινήσουμε την δοκιμαστική συνδρομή που έχουν, το παίρνουμε;Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Κοιτούσα να πάρω το Forza Horizon 3 εδώ και λίγο καιρό και βλέπω από χθες ότι το έχουν βάλει στα 41,99 από 69,99. Ξέρω έχει παίξει πιο παλιά στα 35~ αλλά τότε δεν το είχα στο μυαλό. Βέβαια έχει στα 49,49 την Deluxe Edition και στα 49,99 την Ultimate Edition.

Να υποθέσω ότι όποιος δεν πάρει την Ultimate Edition με αυτήν την μικρή διαφορά κάνει γκάφα;

Λέω να πάρω την Ultimate Edition με κάρτα από goldxbox που έχει την 50άρα στα 43 και θα το έχω και σε pc και σε xbone

Δημοσ.

εξαρταται εγω δεν ξετρελαθηκα με την εκδοχη του batman τους, απο την αλλη τι ειναι και τα 6 ευρω...δοκιμασες το 1ο επισοδιο που το δινουν τζαμπα?

Δημοσ.

Οχι δεν το εχω παιξει.

Γνωρίζεις αν κατεβασω το free κ μετα αγορασω το pass θα συνεχισει το story η θα πρεπει να ξεκινησω παλι απο την αρχη?

Δημοσ.

Κοιτούσα να πάρω το Forza Horizon 3 εδώ και λίγο καιρό και βλέπω από χθες ότι το έχουν βάλει στα 41,99 από 69,99. Ξέρω έχει παίξει πιο παλιά στα 35~ αλλά τότε δεν το είχα στο μυαλό. Βέβαια έχει στα 49,49 την Deluxe Edition και στα 49,99 την Ultimate Edition.

Να υποθέσω ότι όποιος δεν πάρει την Ultimate Edition με αυτήν την μικρή διαφορά κάνει γκάφα;

Λέω να πάρω την Ultimate Edition με κάρτα από goldxbox που έχει την 50άρα στα 43 και θα το έχω και σε pc και σε xbone

Χωρίς να ξέρω τι περιλαμβάνει η μία έκδοση και τι η άλλη, νομίζω πως είναι τουλάχιστον αστείο να συζητάμε για διαφορά 50 Cents όταν κάποιος είναι διαθέσιμος να σκάσει 50 Ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνοντας εγγραφή στο HP Mars Home Planet Project παίρνετε δωρεάν για το Steam το Mars 2030.

Δεν χρειάζεται τα πραγματικά στοιχεία σας (εκτός ενός υπαρκτού email φυσικά) και τα επόμενα 2 steps μπορείτε να τα κάνετε Skip. Το πήρα και μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Έληξε η προσφορά.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

εκανα εγγραφη αλλα δν μ ηρθε κατι...

Κάνοντας εγγραφή στο HP Mars Home Planet Project παίρνετε δωρεάν για το Steam το Mars 2030.

Δεν χρειάζεται τα πραγματικά στοιχεία σας (εκτός ενός υπαρκτού email φυσικά) και τα επόμενα 2 steps μπορείτε να τα κάνετε Skip. Το πήρα και μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...