Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζεται κωδικός για το  Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition

Ο πρώτος που θα στείλει πμ δικός του. :)

έφυγε σε χρόνο ρεκόρ..

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζεται κωδικός για το  Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition

Ο πρώτος που θα στείλει πμ δικός του. :)

έφυγε σε χρόνο ρεκόρ..

Σ ευχαριστώ πολύ κ από δω ! 

(Το αστείο είναι πως είχα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις και τις ενεργοποίησα πριν 30 λεπτά :P)

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό και με όλους τους παραπάνω, αλλά για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου τα πακέτα που έχουν τα διαμαντάκια είναι αυτά που δεν αγοράζεις και μάλιστα τα αποκαλείς έτσι εκ των υστέρων, όταν λήξει ο μήνας - αυτό που θα πάρεις συνήθως θα έχει ένα μάτσο πατάτες μέσα, σαν εμένα που την "πάτησα" με το Total War: Warhammer, ένα κατά κοινή ομολογία μέτριο πακέτο. Απεναντίας, το προηγούμενο με το XCOM2 και το Okhlos που αγνόησα γιατί ήθελα το XCOM retail (τρομάρα μου) θα το πλήρωνα ευχαρίστως.

Ο γνωστός νόμος του Muprhy! Όντως κάτω του μετρίου το bundle του Total War αλλά προσωπικά το Neon Chrome με τράβηξε για κάμποσες ώρες και το Jotun είναι από τα ομορφότερα, οπτικά, παιχνίδια που μπορείς να βρεις σε 2D.

Δημοσ.

μισό λεπτό βλέπω καλά? 6 ευρώ για τα 2 remastered resident?ισχύει?Φοβερό αν ισχύει όντως.

Τι αν ισχύει?....τα έχω βάλει ήδη να κατεβαίνουν!

Δημοσ.

μισό λεπτό βλέπω καλά? 6 ευρώ για τα 2 remastered resident?ισχύει?

Φοβερό αν ισχύει όντως.

Τα χτύπησα κι εγώ αμέσως μόλις το είδα. Δεν τα έχω παίξει και έψαχνα την ευκαιρία!

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση γιατί κάτω από 10 ευρώ το ένα δεν πρέπει να τα έχω πετύχει.και φυσικά δεν μου περνάει κάρτα της εθνικής...

Δημοσ.

Αν και το πρώτο tier δεν μου λέει πολλά (έχω ήδη Strider και DMC, το Umbrella Corps ξέρω πως είναι για κλάματα), το δεύτερο tier αγοράστηκε εν ψυχρώ (σου δίνουν τα remasters των RESI και το RESI 6 με 6 ευρώ και υπάρχουν άνθρωποι που παραπονιούνται στο Reddit και λένε πως το RESI 6 δεν είναι τόσο καλό. Τσκ, τσκ, τσκ).

Είμαι λίγο αναποφάσιστος για το αν θα πάρω και τα Dead Rising στα 10,5 (προσθέτοντας δηλαδή 4 ευρώ, χονδρικά 2 ευρώ το ένα). Δεν έχω ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα και δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν αξίζουν αυτά τα λεφτά. Νομίζω πως με 4 ευρώ σε κάποιο sale παίρνεις 1-2 καλύτερα παιχνιδάκια (κάπως έτσι κρίνω πλέον τα λεφτά που δίνω για gaming, με κοντά 600 παιχνίδια στο Steam μου).

Όπως και να έχει (και παρά τις αστοχίες που κατά καιρούς παρουσιάζει το Humble), το BTA είναι μια ακόμη απόδειξη πως εκείνο το "ΤΟ PC GAMING ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ SPORT" που φωνάζουν κάποιοι είναι παντελώς άστοχο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...