comfuzio Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Το Nod32 μου χτύπησε, κάτι έχει ο installer. Uninstall to nod32 βάλε αληθινό A/V και δες ξανά
Damachi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μα είναι addware downloader καλα κανει και χτυπάει .... 1
k_dinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 NBA 2k17 + Pillars of Eternity + μερικές σαβούρες στα 12€ μέσω humble monthly https://www.humblebundle.com/monthly 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν θα συμφωνήσω για τις "σαβούρες". Στο τελευταίο πακέτο, και το Gal Civ III μια χαρά space 4x είναι, και το Armello έξυπνο παιχνίδι σε στυλ επιτραπέζιου (με φίλους έχει τρελό γούστο γιατί πέφτει άφθονη προδοσία). Το Simpleplanes όλο έλεγα να το δω και δεν. Γενικά, είναι πολύ λοταρία το σύστημα του monthly, αυτό το μήνα ο "κράχτης" δεν μου λέει τίποτε, το Pillars το έχω. Το ίδιο και τον προηγούμενο μήνα, όμως τα υπόλοιπα είναι από πολύ καλά έως ενδιαφέροντα. Εντωμεταξύ, στο Humble, το Oxenfree σε ιστορικό χαμηλό, €3,59 (-80%) 2
ggelhsva Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εντωμεταξύ, στο Humble, το Oxenfree σε ιστορικό χαμηλό, €3,59 (-80%) Αυτό ακριβώς
Votritis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) To humblebundle monthly το παίρνεις για το βασικό παιχνιδι και οχι για τα υπολοιπα που θα δώσει ,μια φορα το εχω παρει που ειχε το rocket league στο οποίο εχω παίξει 400 ωρες , τα λεφτά του τα έβγαλε! Το scholar of the first sin που ειχε τον προηγούμενο μήνα ειναι εξαιρετικο παιχνιδι και 100+ ωρες σε διαρκεια , γενικά και μονο τα αρχικά παιχνιδια που βάζει τα αξίζουν τα 12Ε. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2017 από Votritis
Pinkakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 To humblebundle monthly το παίρνεις για το βασικό παιχνιδι και οχι για τα υπολοιπα που θα δώσει ,μια φορα το εχω παρει που ειχε το rocket league στο οποίο εχω παίξει 400 ωρες , τα λευτα του τα έβγαλε! Το scholar of the first sin που ειχε τον προηγούμενο μήνα ειναι εξαιρετικο παιχνιδι και 100+ ωρες σε διαρκεια , γενικά και μονο τα αρχικά παιχνιδια που βάζει τα αξίζουν τα 12Ε. Είχε και το XCOM 2 πριν απο κάποιους μήνες και το Dark Souls 2 τώρα, είναι πολύ καλό deal κατα τη γνώμη μου.
Votritis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ήλπιζα τον προηγούμενο μήνα να βάλει το dark souls 3 αλλά οκ είναι πολύ νωρίς για να το δώσουν τόσο χαμηλά.
Liakos10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Συνήθως το βασικό παιχνίδι του humble monthly είναι ιστορικό χαμηλό, οπότε εννοείται ότι αξίζει η αγορά ακόμα κι αν δεν έδινε τα υπόλοιπα του πακέτου.
ultraex2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 οποιος θελει τζαμπε το Ryse : Son of Rome http://www.guru3d.com/news-story/ryse-son-of-rome-is-now-available-for-free.html
Alexander_Had Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν θα συμφωνήσω για τις "σαβούρες". Στο τελευταίο πακέτο, και το Gal Civ III μια χαρά space 4x είναι, και το Armello έξυπνο παιχνίδι σε στυλ επιτραπέζιου (με φίλους έχει τρελό γούστο γιατί πέφτει άφθονη προδοσία). Για το τελευταίο, συγκεκριμένα, να υπενθυμίσω και το Hyper Light Drifter, το αγαπημένο μου παιχνίδι για το 2016 και τίτλος-βάλσαμο για όσους θυμούνται νοσταλγικά τα 2D Zelda. 1
antbyron Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Και εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι καθόλου σαβούρες τα "συνοδευτικά παιχνίδια". Αντιθέτως πάρα πολλά είναι αστεράκια.
Brandtobrand Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Bundle με παιχνίδια της Daedalic από 1 ευρώ έως 5 ευρώ Μεταξύ των οποίων Blackguards 2, The Dark Eye Chain of Sanitav, Deponia Complete https://www.indiegala.com/daedalic
Tobajara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Και εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι καθόλου σαβούρες τα "συνοδευτικά παιχνίδια". Αντιθέτως πάρα πολλά είναι αστεράκια. Συμφωνώ με αυτό και με όλους τους παραπάνω, αλλά για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου τα πακέτα που έχουν τα διαμαντάκια είναι αυτά που δεν αγοράζεις και μάλιστα τα αποκαλείς έτσι εκ των υστέρων, όταν λήξει ο μήνας - αυτό που θα πάρεις συνήθως θα έχει ένα μάτσο πατάτες μέσα, σαν εμένα που την "πάτησα" με το Total War: Warhammer, ένα κατά κοινή ομολογία μέτριο πακέτο. Απεναντίας, το προηγούμενο με το XCOM2 και το Okhlos που αγνόησα γιατί ήθελα το XCOM retail (τρομάρα μου) θα το πλήρωνα ευχαρίστως. Γενικά είναι καλές οι πιθανότητες να έχεις 1 καλό "κράχτη" που σε ενδιαφέρει + 1-2 τυχαίους indie/ μικρούς τίτλους, και σε αυτή την περίπτωση το πακέτο αξίζει.
frozex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Site: Middle-earth:Shadow of Mordor Game of the Year Edition στα 2.99€. Νομίζω δεν έχει παίξει χαμηλότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις