Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα συμφωνήσω για τις "σαβούρες".

Στο τελευταίο πακέτο, και το Gal Civ III μια χαρά space 4x είναι, και το Armello έξυπνο παιχνίδι σε στυλ επιτραπέζιου (με φίλους έχει τρελό γούστο γιατί πέφτει άφθονη προδοσία).

Το Simpleplanes όλο έλεγα να το δω και δεν. 

Γενικά, είναι πολύ λοταρία το σύστημα του monthly, αυτό το μήνα ο "κράχτης" δεν μου λέει τίποτε, το Pillars το έχω. Το ίδιο και τον προηγούμενο μήνα, όμως τα υπόλοιπα είναι από πολύ καλά έως ενδιαφέροντα.

Εντωμεταξύ, στο Humble, το Oxenfree σε ιστορικό χαμηλό, €3,59 (-80%)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To humblebundle monthly το παίρνεις για το βασικό παιχνιδι και οχι για τα υπολοιπα που θα δώσει ,μια φορα το εχω παρει που ειχε το rocket league στο οποίο εχω παίξει 400 ωρες , τα λεφτά του τα έβγαλε! :-D

Το scholar of the first sin που ειχε τον προηγούμενο μήνα ειναι εξαιρετικο παιχνιδι και 100+ ωρες σε διαρκεια , γενικά και μονο τα αρχικά παιχνιδια που βάζει τα αξίζουν τα 12Ε.

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

To humblebundle monthly το παίρνεις για το βασικό παιχνιδι και οχι για τα υπολοιπα που θα δώσει ,μια φορα το εχω παρει που ειχε το rocket league στο οποίο εχω παίξει 400 ωρες , τα λευτα του τα έβγαλε!  :-D

Το scholar of the first sin που ειχε τον προηγούμενο μήνα ειναι εξαιρετικο παιχνιδι και 100+ ωρες σε διαρκεια , γενικά και μονο τα αρχικά παιχνιδια που βάζει τα αξίζουν τα 12Ε.

Είχε και το XCOM 2 πριν απο κάποιους μήνες και το Dark Souls 2 τώρα, είναι πολύ καλό deal κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Ήλπιζα τον προηγούμενο μήνα να βάλει το dark souls 3 αλλά οκ είναι πολύ νωρίς για να το δώσουν τόσο χαμηλά.

Δημοσ.

Συνήθως το βασικό παιχνίδι του humble monthly είναι ιστορικό χαμηλό, οπότε εννοείται ότι αξίζει η αγορά ακόμα κι αν δεν έδινε τα υπόλοιπα του πακέτου.

Δημοσ.

Δεν θα συμφωνήσω για τις "σαβούρες".

Στο τελευταίο πακέτο, και το Gal Civ III μια χαρά space 4x είναι, και το Armello έξυπνο παιχνίδι σε στυλ επιτραπέζιου (με φίλους έχει τρελό γούστο γιατί πέφτει άφθονη προδοσία).

Για το τελευταίο, συγκεκριμένα, να υπενθυμίσω και το Hyper Light Drifter, το αγαπημένο μου παιχνίδι για το 2016 και τίτλος-βάλσαμο για όσους θυμούνται νοσταλγικά τα 2D Zelda.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι καθόλου σαβούρες τα "συνοδευτικά παιχνίδια". Αντιθέτως πάρα πολλά είναι αστεράκια.

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι καθόλου σαβούρες τα "συνοδευτικά παιχνίδια". Αντιθέτως πάρα πολλά είναι αστεράκια.

Συμφωνώ με αυτό και με όλους τους παραπάνω, αλλά για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου τα πακέτα που έχουν τα διαμαντάκια είναι αυτά που δεν αγοράζεις και μάλιστα τα αποκαλείς έτσι εκ των υστέρων, όταν λήξει ο μήνας - αυτό που θα πάρεις συνήθως θα έχει ένα μάτσο πατάτες μέσα, σαν εμένα που την "πάτησα" με το Total War: Warhammer, ένα κατά κοινή ομολογία μέτριο πακέτο. Απεναντίας, το προηγούμενο με το XCOM2 και το Okhlos που αγνόησα γιατί ήθελα το XCOM retail (τρομάρα μου) θα το πλήρωνα ευχαρίστως.

Γενικά είναι καλές οι πιθανότητες να έχεις 1 καλό "κράχτη" που σε ενδιαφέρει + 1-2 τυχαίους indie/ μικρούς τίτλους, και σε αυτή την περίπτωση το πακέτο αξίζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...