KaRouLi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Σε προσφορά και το tw: warhammer http://store.steampowered.com/app/364360/Total_War_WARHAMMER/ Προσωπικά το είχα αγοράσει σε προσφορά με 55 %, τώρα βγήκε με 66 % στα 20,39. Στο skroutz είναι στα 26,50 χωρίς μεταφορικά. Νομίζω αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Και το Attila με 10€ Ίσως ειναι και ιστορικό χαμηλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 οχι αλλα ειναι πολυ κοντα στα 8 ευρω γενικα αυτο το προσθετο βολευει https://www.enhancedsteam.com/ αν εχεις firefox η chrome εμπλουτιζει το site του steam με παρα πολλα στατιστικα μεταξυ αλλων Current Lowest Price: 9,99€ at Steam (Info)Historical Lowest Price: 7,99€ at Playfield on 2/27/2016 (Info)Number of times this game has been in a bundle: 2 (Info) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Sorry για το offtopic, έχουμε topic για ανταλλαγή κλειδιών; (έχω κάποια από bundles που δεν θα ασχοληθώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω αν το παραπάνω είναι προσφορά για περιορισμένο χρόνο, αλλά είναι η φτηνότερη τιμή που έχω δει μέχρι στιγμής Battlefield 1 Digital Code 23,99€ Amazon.de Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω αν το παραπάνω είναι προσφορά για περιορισμένο χρόνο, αλλά είναι η φτηνότερη τιμή που έχω δει μέχρι στιγμής Battlefield 1 Digital Code 23,99€ Amazon.de Τόσο το πήρα απο το Origin πριν καμιά εβδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Sorry για το offtopic, έχουμε topic για ανταλλαγή κλειδιών; (έχω κάποια από bundles που δεν θα ασχοληθώ) Από το αρχικό post: Index και σχετικά links: Διάφορα giveaways για παιχνίδια/keys/κουπόνια που θέλετε να χαρίσετε σε άλλα μέλη Το νήμα για ανταλλαγές παιχνιδιών μέσω Steam - για παιχνίδια/keys που θέλετε να ανταλλάξετε με άλλα μέλη του forum Προσφορές παιχνιδιών - για ενημερώσεις πάνω σε παιχνίδια που είναι σε προσφορά /έκπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τόσο το πήρα απο το Origin πριν καμιά εβδομάδα. Εγώ την μόνη τύχη που είχα με το Origin ήταν πριν κανένα μήνα το είχαν στα 29,99€ και δεν το πήρα, καλά που περίμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εγώ την μόνη τύχη που είχα με το Origin ήταν πριν κανένα μήνα το είχαν στα 29,99€ και δεν το πήρα, καλά που περίμενα Ε εντάξει όσο περιμένεις τόσο πέφτει η τιμή, λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το Dishonored στα 2.5€ είναι καλή ευκαρία ή θα πρέπει να αγοράσουμε και τα DLC για να το εμπλουτίσουμε; Οφ τοπικ: Το ότι δεν έχουμε πια ευκαιρείες αγορών από το steam μπορεί να μην είναι καλό απ'τη μία (πορτοφόλι) αλλά είναι καλό απ'την άλλη. Να τελειώσουμε με αυτό το ρημάδι το back log Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το Dishonored στα 2.5€ είναι καλή ευκαρία ή θα πρέπει να αγοράσουμε και τα DLC για να το εμπλουτίσουμε; Οφ τοπικ: Το ότι δεν έχουμε πια ευκαιρείες αγορών από το steam μπορεί να μην είναι καλό απ'τη μία (πορτοφόλι) αλλά είναι καλό απ'την άλλη. Να τελειώσουμε με αυτό το ρημάδι το back log Τα DLC είναι "Must" από όλες τις απόψεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Έχει κανείς κάποια άποψη για το Northgard? http://store.steampowered.com/app/466560/Northgard/ Φαίνεται πολύ ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Έχει κανείς κάποια άποψη για το Northgard? http://store.steampowered.com/app/466560/Northgard/ Φαίνεται πολύ ωραίο. Παρα πολυ ωραιο παιχνιδι εχω παιξει ενα δυο αγωνες οταν ηταν σε EA δεν ξερω αν ειναι ακομα!το εχω στην wishlist γενικα και περιμενω να πεσει και αλλο για τα 17 απο 20 δεν λεει κατι...Δοκιμασε το μια απο το θειο και αποφασησε...εμενα μου αρεσε παρα πολυ και λογω του design και λογω του gameplay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 https://www.bundlestars.com/en/bundle/dollar-loot-bundle 1.09 και 68 καρτες.Ενα διευρακι το βγαζετε ανετα απο καρτες.Τα παιχνιδια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα βγαινει κερδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Παρα πολυ ωραιο παιχνιδι εχω παιξει ενα δυο αγωνες οταν ηταν σε EA δεν ξερω αν ειναι ακομα!το εχω στην wishlist γενικα και περιμενω να πεσει και αλλο για τα 17 απο 20 δεν λεει κατι...Δοκιμασε το μια απο το θειο και αποφασησε...εμενα μου αρεσε παρα πολυ και λογω του design και λογω του gameplay Είναι ακόμα σε EA και δε νομίζω να πέσει η τιμή του σύντομα πάλι, μιας και είναι καινούριο. Είδα μερικά βιντεο στο youtube, φαινεται πολύ ωραίο και με έχει ψήσει άγρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις