_Theo_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Παιδιά πιστεύετε αξίζει το BF 1 για αγορά στα 24 € απο το Origin; Λέτε στα summer sales να πέσει και άλλο η τιμή του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Στις 19:00 ώρα Ελλάδας το Intro Pack (Prologue + Ep.1) του Hitman θα είναι δωρεάν στο Steam. Δεν ξέρω αν θα λήξει και πότε η προσφορά, λογικά θα παραμείνει μόνιμα. http://store.steampowered.com/app/236870/HITMAN/?l=english Απ' ότι φαίνεται δίνουν μόνο το ICA Facilities (training) δωρεάν. Meh. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από p4n0s86 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Στην σελίδα λέει μόνο για το ICA το EP1 δεν είναι το Παρίσι; http://steamcommunity.com/games/236870/announcements/detail/2574219120186500379 The ICA Facility will be available as a free download on PS4, Xbox One and PC starting today – and we’re extremely excited to see more players try the game. The download includes absolutely everything that we’ve released for that location; two story missions (including all cut-scenes), two Escalation Contracts, more than 40 challenges, 17 achievements and trophies, plus thousands of player-created missions in Contracts Mode – all of that is now available completely free of charge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Στην σελίδα λέει μόνο για το ICA το EP1 δεν είναι το Παρίσι; http://steamcommunity.com/games/236870/announcements/detail/2574219120186500379 Στο Reddit το διάβασα και έλεγαν για Intro Pack. Το Intro στο Steam έχει Prologue + Ep.1. Πράγματι δεν αναφέρουν τίποτα τέτοιο επίσημα, αλλά μου φαίνεται λίγο fail promo να δώσουν μόνο το κομμάτι της εκπαίδευσης, όταν πουλάνε ξεχωριστό πακέτο στο Steam με την υπόλοιπη σεζόν, ξεκινώντας απ' το Ep.2. Anyway, θα δούμε σε λίγο (θα δείτε βασικά γιατί εγώ το έχω το Intro). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Στις 19:00 ώρα Ελλάδας το Intro Pack (Prologue + Ep.1) του Hitman θα είναι δωρεάν στο Steam. Δεν ξέρω αν θα λήξει και πότε η προσφορά, λογικά θα παραμείνει μόνιμα. http://store.steampowered.com/app/236870/HITMAN/?l=english Κλαίω ήδη τα 7 ευρώ μου. Η συνολική τιμή του παιχνιδιού δεν βλέπω να κατεβαίνει. Γενικώς δεν το έχω δει να παίζει κάπου σε καλή προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 το καλυτερο παιχνιδι του 16 imo. αν ειναι μονο το ιca, demo ειναι αυτο που θα δωσουν στην ουσια, 2 πολυ καλες αλλα μικρες και σχετικα ευκολες αποστολες(σε σχεση με τις υπολοιπες), still ενα πολυ fun απογευμα, ισως και παραπανω αν πατε να κανετε το καθε οpportunity (διαφορετικο path για τη δολοφονια). γενικα σαν content το παιχνιδι εχει παρα πολυ, οι completionists ανετα 100 ωρες ++. βλεποντας παντως τωρα το steam λογικα θα παιξει νεο πακετο και sale -το παλιο πακετο και dlc δεν διατιθενται τωρα προς πωληση οπτ κατι αλλαζουν . βγηκε τωρα στα 19, δεν θα το ελεγα χωμα αλλα για αν δειτε το tutorial και σας αρεσει, μετα γινεται 100 φορες καλυτερο http://store.steampowered.com/bundle/2519/HITMAN_THE_COMPLETE_FIRST_SEASON/ απ οτι ακουγεται ξηλωσαν το denuvo σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Tελειωσε το κολπο με τον Ηitman??Demo ειναι η κανονικα το game?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Λιγη υπομονη να βγουν και επισημα τα steam sales(την Πεμπτη αν δεν κανω λαθος)γιατι βλεπω αυτες τις μεμονομενες κινησεις και δεν καταλαβαινω τον λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τελικά αυτό που δίνουν free είναι το Prologue μόνο; Μπορεί κάποιος να μου πει για να κάνω edit και το πόστ να μην παραπληροφορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σπάω λίγο την ροή των προσφορών για να πω πως εκείνο το κλειδάκι για το Moto Racer 4 που έδιναν δωρεάν δεν μου ήρθε ποτέ. Ούτε στο junk, ούτε πουθενά. Όχι πως με πολυνοιάζει, απλώς λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σπάω λίγο την ροή των προσφορών για να πω πως εκείνο το κλειδάκι για το Moto Racer 4 που έδιναν δωρεάν δεν μου ήρθε ποτέ. Ούτε στο junk, ούτε πουθενά. Όχι πως με πολυνοιάζει, απλώς λέω... Λόγω hotmail όμως λογικά, εκείνοι το έστειλαν κανονικά και μάλλον έφαγε άκυρο από φίλτρα για spam, μιας και το Hotmail είναι πιο αυστηρό. Όσοι έβαλαν gmail το πήραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σπάω λίγο την ροή των προσφορών για να πω πως εκείνο το κλειδάκι για το Moto Racer 4 που έδιναν δωρεάν δεν μου ήρθε ποτέ. Ούτε στο junk, ούτε πουθενά. Όχι πως με πολυνοιάζει, απλώς λέω... Να προσθεσω οτι ηρθε μολις χτες , δηλαδη μετα απο μπολικες μερες.. τοσο που νομιζα οτι το εσβησα κατα λαθος στα ανεπιθυμητα και το εχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εν'όψει των Steam sales απο αύριο 22/06, για τυχόν συμφορουμίτες που βρίσκονται απο UK μεριά, τρέχει promotion απο το PayPal μέχρι 06/07 όπου αγορές στο Steam με χρήση PayPal απο £20 και άνω παίρνουν £5 discount. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τελικά αυτό που δίνουν free είναι το Prologue μόνο; Μπορεί κάποιος να μου πει για να κάνω edit και το πόστ να μην παραπληροφορεί. Ναι μόνο ο πρόλογος, η εκπαιδευτική αποστολή στο πλοίο και το final exam,ούτε καν το benchmark δεν μπορείς να τρέξεις αφού χρειάζεται τα αρχεία από το παρίσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εν'όψει των Steam sales απο αύριο 22/06, για τυχόν συμφορουμίτες που βρίσκονται απο UK μεριά, τρέχει promotion απο το PayPal μέχρι 06/07 όπου αγορές στο Steam με χρήση PayPal απο £20 και άνω παίρνουν £5 discount. τρεχει σιγουρα ακομη? γιατι δεν τα καταφερα αποτι καταλαβα ειναι 3500~ activations per region, παιζει και ισπανια γερμανια ιαπωνια και αλλου, και οχι μονο για τους γηγενεις, αλλα νομιζω οτι εξαντληθηκαν ολα, απ οτι φαινεται μπορουσες να το παρεις απο μια φορα σε καθε region, οπτ καποιοι πηραν και 3-4 ---------- οσο για το hitman αξιζει το demo που θα δινουν πλεον δωρεαν, αν πατε για 100% ειναι κανα 5ωρο+ οπτ θα σχηματισετε πολυ καλη ιδεα για το αν σας αρεσει το παιχν η οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις