Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Free στο Origin το Medal of Honor - Pacific Assault

https://www.origin.com/irl/en-us/store/free-games/on-the-house

Επίσης, αν μπείτε μέσω VPN από άλλη χώρα (π.χ. Αμερική, Αγγλία, Γαλλία κ Γερμανία) το δωρεάν παιχνίδι αλλάζει και δίνει το Dead in Bermuda. Το έκανα εγώ μόλις τώρα. Βέβαια αυτό που ΔΕΝ ξέρω είναι αν θα σας αφήσει να πάρετε και τα 2 games. Εγώ που δοκίμασα να πάρω και το MoH (το έχω ήδη σε hard copy) και μου έβγαζε το ίδιο σφάλμα που έβγαλε και σε μερικούς εδώ μέσα (#FAILED_CHECKOUT_QUOTE). Μπορεί βέβαια να είναι και άσχετο....

Ένα άλλο δωρεάν παιχνίδάκι, αυτή τη φορά από το GOG, Είναι το Sang-Froid: Tales of Werewolves. Τσιμπίστε το!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσο τυχερός είμαι?? :P

Μπήκα, έκανα login, το πήρα, τέλος :P

Εγω ειμαι ακομα πιο τυχερος. Το ειχα παρει περυσι που το ειχε ξαναδωσει :P 

• Like 1

Και εγώ το τσίμπησα σήμερα το μεσημέρι τελικά. Από χτες μέχρι και σήμερα νωρίς το πρωί δεν μπορούσα να "πιάσω γραμμή" με τίποτα! :P

Ιστορικό χαμηλό για το Day of Infamy στα €15 + δώρο το Insurgency για 24 ώρες.

https://www.chrono.gg/

Το βάζω κυρίως γιατί αξίζει να το επισκέπτεστε καθημερινά και να μαζεύετε coins και κάθε 2 βδομάδες προστίθενται αρκετά ποιοτικά παιχνίδια. Πήρα το Surgeon Simulator Anniversary πριν 1 βδομάδα δωρεάν με αυτόν τον τρόπο, ενώ πρόσφατα είχε βγει προσφορά για το Blue Estate μόλις στα €2.

• Like 2

• Super Moderators

Το Mount & Blade προσφέρεται δωρεάν στο GOG ενώ και όλοι οι τίτλοι της σειράς βρίσκονται σε προσφορά -75% (από 2,11 μέχρι 4,19 δολάρια).

• Like 16

Το Mount & Blade προσφέρεται δωρεάν στο GOG ενώ και όλοι οι τίτλοι της σειράς βρίσκονται σε προσφορά -75% (από 2,11 μέχρι 4,19 δολάρια).

Πέρα από το ότι με όλες αυτές τις τζάμπα προσφορές απέκτησα αξιόλογα παιχνίδια, απέδειξα στον εαυτό μου ότι είμαι θύμα του GOG γιατί ξαναγόρασα όλο το πακέτο ενώ είχα το Warband και το With Fire and Sword στο Steam (για την ακρίβεια σε έκδοση CD αγορασμένη πριν πολλά χρόνια που ενεργοποιήθηκε εκεί). Το Napoleonic Wars μου είναι αδιάφορο αλλά το Viking Conquest έχει πάρει πάρα πολύ καλά σχόλια και θα τιμηθεί.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...