Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες τα ιδια και τα ιδια μαλλον μπας και πουλησουν τιποτα πριν τα steam sales(Οχι οτι εκει θα δουμε τιποτα το τρομερο οπως και τα προηγουμενα αλλα κουβεντα να γινεται).

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές προσφορές σε Humble store και Bundlestars:

https://www.humblebundle.com/store

https://www.bundlestars.com/en/games?page=1&types=game,dlc&sale=true

Πιο συγκεκριμένα να πω ότι τσίμπησα τα εξής:

F.E.A.R. Bundle στα 4.99 Ευρώ

Brutal Legend στο 1,49 Ευρώ

Door Kickers στα 2,84 Ευρώ

Αν και τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν ξαναπαίξει σε προσφορές, τα αναφέρω γιατί οι συγκεκριμένες τιμές είναι οι πιο χαμηλές ever (σύμφωνα με cheapshark & is there any deal).

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου βγάζει

Whoops! An error occurred. Please try again later. [ref. #FAILED_CHECKOUT_QUOTE]

Και σε μένα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην σελίδα που έχω βάλει ή όταν πάτε να το "αγοράσετε"; Γιατί εγώ κανονικά το βλέπω, ξαναδοκίμασα μόλις τώρα, αλλά τι γίνεται μετά δεν μπορώ να σας βοηθήσω καθώς το έχω ήδη και μου λέει Owned.

Δημοσ.

Στην σελίδα που έχω βάλει ή όταν πάτε να το "αγοράσετε"; Γιατί εγώ κανονικά το βλέπω, ξαναδοκίμασα μόλις τώρα, αλλά τι γίνεται μετά δεν μπορώ να σας βοηθήσω καθώς το έχω ήδη και μου λέει Owned.

Όταν πάμε να το "αγοράσουμε".

Παράξενα πράγματα.. 

edit: ΜΟΝΟ σ αυτό το game το κάνει. 

Δημοσ.

Όταν πάμε να το "αγοράσουμε".

Παράξενα πράγματα.. 

Ο petran πάντως είπε ότι το πήρε, οπότε είτε δοκιμάστε άλλο browser, ή ένα ctrl+F5 για καθαρισμό cache στη σελίδα του Origin ή περιμένετε μήπως έχουν πέσει όλοι πάνω του και μερικούς τους πετάει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο petran πάντως είπε ότι το πήρε, οπότε είτε δοκιμάστε άλλο browser, ή ένα ctrl+F5 για καθαρισμό cache στη σελίδα του Origin ή περιμένετε μήπως έχουν πέσει όλοι πάνω του και μερικούς τους πετάει.

Ναι τα δοκίμασα όλα αυτά. Μάλλον είναι το τελευταίο που είπες :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...