najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καπου διαβασα για free titanfall 2 απο 30 μαρτιου μεχρι 2 απριλιου. Ισχυει? Λεω να παιξω το single του. Ναι, εννοειται δε μπορεις να το παιξεις ολοκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι, εννοειται δε μπορεις να το παιξεις ολοκληρο Νομιζω οταν τελειωσει η περιοδος μενει καποιο κομματι του single,αλλα ειναι φουλ μεσα στη περιοδο αυτη. Η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Οχι, μπορεις να παιξεις το σκ free To multy + partial single ( τα πρωτα 2 missions - αυτο καταλαβα απο οσα ειπανε οι devs στο reddit ) , παιξε οσο θες κ αν σου αρεσει που θα σου αρεσει αγορασε το, για μενα ειναι το καλυτερο fps atm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 The Blackwell Bundle προσφορα στα 4ε http://store.steampowered.com/sub/13237/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το overlord δωρεάν στο https://store.codemasters.com/eu/. Δεν ξέρω αν είναι για περιορισμένο διάστημα, αλλά το site είναι απροσπέλαστο λόγω traffic προφανώς. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Κάνω Add to cart, φτιάχνω λογαριασμό στο checkout και μόλις κάνει refresh η σελίδα, έλεγε $4,99! Κι αυτά τα έκανα χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα με το site, όλα κύλισαν ομαλά και σε 5 λεπτά. Ανέκδοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μόλις το έκανα χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μόλις το έκανα χωρίς πρόβλημα. Όντως τώρα κατάφερα και το πήρα. Υπήρχαν αναφορές παντού (πχ Reddit) για το ίδιο πρόβλημα που ανέφερα πάντως πριν, αφού το έφτιαξαν μπράβο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το overlord δωρεάν στο https://store.codemasters.com/eu/. Δεν ξέρω αν είναι για περιορισμένο διάστημα, αλλά το site είναι απροσπέλαστο λόγω traffic προφανώς. Σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το εκανα, απλα δεν εχω λαβει το email ακομη. Λογικα λογω κινησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το εκανα, απλα δεν εχω λαβει το email ακομη. Λογικα λογω κινησης. Εγώ το έκανα χθες βράδυ, και δεν είδα καν τα mail μου μετά. Το βρήκα σήμερα το πρωί στα spam οπότε τσέκαρε και εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Τσεκαρω τακτικα. Στο μεταξυ βλεποντας μια ξανα απο την αρχη το σαιτ, πλεον υπαρχει "waiting list". Εμενα μου εδωσε και αριθμο παραγγελιας κανονικα ξερω γω. Μειλ δεν ειδα αλλα λογικα θα αργησει. Παντως το παιχνιδακι το ειχα παιξει προ 10ετιας περιπου , ηταν πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Το overlord δωρεάν στο https://store.codemasters.com/eu/. Δεν ξέρω αν είναι για περιορισμένο διάστημα, αλλά το site είναι απροσπέλαστο λόγω traffic προφανώς. Το τσιμπησα και γω το overlord.Αναμενω απαντηση και γω στο email μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ΜΟυ ηρθε κανονικα εμενα το μειλ! Αργησε λιγο αλλα ηρθε. Και οχι στα σπαμ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ΜΟυ ηρθε κανονικα εμενα το μειλ! Αργησε λιγο αλλα ηρθε. Και οχι στα σπαμ!!! Εγω ακομα περιμενω,παντως για να σου ηρθε υποθετω θα ερθει και σε μενα σε κανα 2ωρο ακομα Ακυρο τελικα ηρθε πιο γρηγορα αποτι περιμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις