Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να βοηθήσω κι άλλους που πιθανών δεν βλέπουν τα free στο indiegala να πω ότι μόλις διαπίστωσα πως αν έχεις ανοιχτό κάποιο Ad Block addon στον browser κρύβονται τα free steam keys!

Έκανα τώρα disable για το domain του indiegala και εμφανίστηκαν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να βοηθήσω κι άλλους που πιθανών δεν βλέπουν τα free στο indiegala να πω ότι μόλις διαπίστωσα πως αν έχεις ανοιχτό κάποιο Ad Block addon στον browser κρύβονται τα free steam keys!

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ edge και μου τα βγάζει κανονικά, με abdlock ενεργό.

Εχω το ublock origin και δε μου κρυβει τιποτα! 

• Like 2

μάλιστα ενδιαφέρον

εγώ έχω το κλασικό adblock plus addon

σε κάθε περίπτωση αν κάποιος θεωρεί ότι υπάρχει κάτι και δεν το βλέπει μπορεί απλά να δοκιμάσει μια προσωρινή απενεργοποίηση του addon

καλύτερα να έτρωγες σουβλάκια και πεπσι

Από τότε που έκλεισαν το Ghost recon phantoms, έψαχνα παρόμοιο παιχνίδι , δοκίμασα το the division και δε μου άρεσε , κάπως δύσκολο μου φάνηκε, και σαν παιχνίδι δεν ενθουσιαστηκα.

το Future soldier είναι ακριβώς άντο που έψαχνα, σχεδόν το ίδιο , με καλύτερα γραφικά, (online εννοώ) ,ένα ελάττωμα που έχει  ότι είναι παλιό παιχνίδι , και δεν πεζή τόσος κόσμος online σαν τα αλλα  καινούρια παιχνίδια.

εχθές έπαιζα online και κανένα πρόβλημα , είχε κόσμο.

https://store.eu.square-enix.com/eu/product/441693/spring-surprise-box-pc-download

Με 12 ευρώ Just cause 3, και άλλα 3 παιχνίδια μυστήριο 

^ Preorder για τις 28 του μήνα ξέχασες να γράψεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...