Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αγόρασα την Παρασκευή, με παίδεψε λίγο το site γιατί δεν έχω λογαριασμό στο Game αλλά η παραγγελία πέρασε.

Πήρα το confirmation mail αλλά μετά από 15 λεπτά έλαβα ένα cancellation mail. Το θέμα είναι ότι τα 5.83 ευρώ είναι ακόμα δεσμευμένα στην κάρτα μου σα να έχω δηλαδή πάρει το παιχνίδι και επειδή δεν έχω λογαριασμό στο site δεν μπορώ να δω την παραγγελία μου, να την τροποποιήσω ή να ξαναπάρω το παιχνίδι.

Έχετε παρόμοια εμπειρία; Δεν είναι σπουδαίο το ποσό αλλά και πάλι δε θα ήθελα να τους χαρίσω έτσι λεφτά.  :unsure:

Εγω το αγορασα κανονικα αυτο την Πεμπτη, χωρις κανενα προβλημα. Παντως εχω λογαριασμο στο site.

Η δεσμευση ισως απλα να εχει να κανει με την τραπεζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το αγόρασα την Παρασκευή, με παίδεψε λίγο το site γιατί δεν έχω λογαριασμό στο Game αλλά η παραγγελία πέρασε.

Πήρα το confirmation mail αλλά μετά από 15 λεπτά έλαβα ένα cancellation mail. Το θέμα είναι ότι τα 5.83 ευρώ είναι ακόμα δεσμευμένα στην κάρτα μου σα να έχω δηλαδή πάρει το παιχνίδι και επειδή δεν έχω λογαριασμό στο site δεν μπορώ να δω την παραγγελία μου, να την τροποποιήσω ή να ξαναπάρω το παιχνίδι.

Έχετε παρόμοια εμπειρία; Δεν είναι σπουδαίο το ποσό αλλά και πάλι δε θα ήθελα να τους χαρίσω έτσι λεφτά.  :unsure:

Το 'χω πάθει με HumbleBundle το ποσό δεσμεύεται απ' την τράπεζα. Μέσα σε 15 μέρες εφόσον έχει ακυρωθεί από τον έμπορο και δεν χρεωθεί, θα επιστραφεί. Αν δεν γίνει, επικοινώνησε με το site και ζήτα τους βεβαίωση με τα στοιχεία της συναλλαγής ότι δεν σε έχουν χρεώσει για να τη στείλεις στην τράπεζα.

Chivalry: Complete Pack + δώρο το 200% MIXED JUICE! στα 3,19€

https://www.indiegala.com/store/product/chivalry-complete-pack/30564

Τα παιχνιδια δεν τα γνωριζω για να φερω αποψη αν αξιζουν εστω και σε αυτη την τιμη.

Chivalry: Complete Pack + δώρο το 200% MIXED JUICE! στα 3,19€

https://www.indiegala.com/store/product/chivalry-complete-pack/30564

Τα παιχνιδια δεν τα γνωριζω για να φερω αποψη αν αξιζουν εστω και σε αυτη την τιμη.

Σαν παιχνίδι αξίζει με τόσα λίγα χρήματα. Δεν ξέρω όμως αν το παίζει ακόμα κόσμος μιας και είναι μόνο multiplayer Παιχνίδι

Δύσκολο να βρεις παιχνίδι να το ευχαριστηθείς στο Chivalry μιας που τρέχουν όλοι γύρο γύρο και ας είναι heavy, πας για μάχη και καταλήγεις σε μαραθώνιο 

• Like 1

Δύσκολο να βρεις παιχνίδι να το ευχαριστηθείς στο Chivalry μιας που τρέχουν όλοι γύρο γύρο και ας είναι heavy, πας για μάχη και καταλήγεις σε μαραθώνιο 

Σε αντί8εση πχ με το for honor το chiv έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό chase mechanic. Δηλαδή αν έχεις κάποιον στο crosshair σου και τον πάρεις στο κυνήγι 8α τον φτάσεις (speed boost) δε πα να είναι archer και εσύ knight με maul ή tower shield.  Αυτό ίσως είναι το μόνο που σκέφτηκαν σωστά από ένα σημείο και μετά. Στα 3 ευρώ παίρνεις ένα παιχνίδι που steam έχει γύρω στα 2 στα sales +το deadliest warrior standalone dlc + το άλλο το indie 200% maxed juice. Γενικά θα έλεγα αξίζει, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω για την κοινότητα του chiv μιας και είναι half-dead εδώ και 2-3 χρόνια και όσοι ασχολούνται ακόμα ίσως είναι elitists και κάπως mean στους νέους παίχτες (το game έχει μια σοβαρή learning curve).  Το deadliest warrior ήταν επίσης dead at launch οπότε μη το κάνεις καν install. Για το indie δεν έχω ιδέα.

• Like 2

Αν και θα είμαι Off-topic να πω για το Chivarly δικιά μου εμπειρία που το πήρα για να παίξω(από τα info του game στο steam):

Featuring competitive online combat that seeks to capture the experience of truly being on a medieval battlefield. Inspired from the intensity and epicness of swordfighting movies such as 300, Gladiator and Braveheart, Chivalry: Medieval Warfare aims to bring that experience to the hands of a gamer.

Σε αντί8εση πχ με το for honor το chiv έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό chase mechanic. Δηλαδή αν έχεις κάποιον στο crosshair σου και τον πάρεις στο κυνήγι 8α τον φτάσεις (speed boost) δε πα να είναι archer και εσύ knight με maul ή tower shield. 

Αυτό λέω ότι δεν είναι ρεαλιστικό σαν παιχνίδι. Τι πάει να πει speed boost? Σε πια μάχη στην ιστορία του κόσμου άρχιζαν να τρέχουν σαν τρελοί? Δεν μιλάω για charge προς τον εχθρό αλλά να τρέχεις να φύγεις για να κάνεις cameback όταν ο άλλος ξενέρωσε. Έσπασες φάλαγγα ή το formation; Πέθανες.

Άσε που για μένα δεν υπάρχει νόημα να παίξει κανείς πχ με τον Σπαρτιάτη γιατί η όλη ουσία τους ήταν να είναι σε φάλαγγα και όχι 1 vs 1 και να τρέχει από πίσω από τον samurai που τον παίζει 13χρόνο wannabe pewdiepie φωνάζοντας κοριτσίστικα "RUUUUUN!!!".

Για την τιμή του στην προσφορά ναι είναι καλή αλλά το παιχνίδι είναι πατάτα. Από τα λίγα παιχνίδια που έκανα uninstall μετά από 10 λεπτά gameplay και ο λόγος που δεν κοιτάζω καν το For Honor.

Να κλείσω το off-topic εδώ :)

Υ.Γ. Δεν έγραψα για να την "πω" στον ilos καμία σχέση, σεβαστή η εμπειρία του. Την δικιά μου εμπειρία έγραψα που άλλο περίμενα και άλλο μου βγήκε με αυτό το game και που με όσους έχω μιλήσει σχετικά με αυτό καταλήγουμε στα ίδια. Ναι μεν καλή προσφορά αλλά μην περιμένετε όχι πολλά αλλά τίποτα από αυτό το παιχνίδι

• Like 2

Αν και θα είμαι Off-topic να πω για το Chivarly δικιά μου εμπειρία που το πήρα για να παίξω(από τα info του game στο steam):

Αυτό λέω ότι δεν είναι ρεαλιστικό σαν παιχνίδι. Τι πάει να πει speed boost? Σε πια μάχη στην ιστορία του κόσμου άρχιζαν να τρέχουν σαν τρελοί? Δεν μιλάω για charge προς τον εχθρό αλλά να τρέχεις να φύγεις για να κάνεις cameback όταν ο άλλος ξενέρωσε. Έσπασες φάλαγγα ή το formation; Πέθανες.

Άσε που για μένα δεν υπάρχει νόημα να παίξει κανείς πχ με τον Σπαρτιάτη γιατί η όλη ουσία τους ήταν να είναι σε φάλαγγα και όχι 1 vs 1 και να τρέχει από πίσω από τον samurai που τον παίζει 13χρόνο wannabe pewdiepie φωνάζοντας κοριτσίστικα "RUUUUUN!!!".

Για την τιμή του στην προσφορά ναι είναι καλή αλλά το παιχνίδι είναι πατάτα. Από τα λίγα παιχνίδια που έκανα uninstall μετά από 10 λεπτά gameplay και ο λόγος που δεν κοιτάζω καν το For Honor.

Να κλείσω το off-topic εδώ :)

Υ.Γ. Δεν έγραψα για να την "πω" στον ilos καμία σχέση, σεβαστή η εμπειρία του. Την δικιά μου εμπειρία έγραψα που άλλο περίμενα και άλλο μου βγήκε με αυτό το game και που με όσους έχω μιλήσει σχετικά με αυτό καταλήγουμε στα ίδια. Ναι μεν καλή προσφορά αλλά μην περιμένετε όχι πολλά αλλά τίποτα από αυτό το παιχνίδι

Σιγά man μην παρεξηγηθούμε για ένα game :-D . Εξάλλου μετοχές στην T(P)orn banner δεν έχω στα @@ μου και αν κανείς δεν αγοράζει το game.Την εμπειρία μου γενικά αφήνω (~3k hours - αρκετές και στο competitive επίσης). Προκαταβολικά συγνώμη για το off topic που ακολουθεί.

Από τα γραφόμενά σου όμως κατάλαβα ότι δοκίμασες μάλλον το deadliest warrior και όχι το vanilla chivalry. To DW ήταν μια τρελή αρπαχτή και έχει ελάχιστα κοινά σημεία με το chivalry (ακόμα και έτσι όπως το καταντήσανε πλέον). Έχει πιο fast paced/arcade combat system και πάσχει και στα game modes.που είναι γενικά πανηγύρι. Βάλε και την μηδενική σχεδόν player base και έδεσε το γλυκό. Γενικά κανείς δεν ασχολήθηκε με to DW σοβαρά από τους chiv players/clans.

To chiv έχει πολλά στραβά, αλλά ένα πράγμα που έκανε σωστά ήταν να δώσει ένα καλό tdm/objective based mode. Ναι σίγουρα δεν είναι "simulation" ούτε total war, ούτε καν mount and blade. Αυτά είναι αρκετά πιο ρεαλιστικά σε αυτόν τον τομέα. Αλλά είχε ένα πάρα πολύ polished combat system (για μένα αξεπέραστο ακόμα) υπό την έννοια της ελευθερίας που σου έδινε να αντιμετωπίσεις ολόκληρες ομάδες εχθρών αν είχες το skill και την εμπειρία να ανταπεξέλθεις. Κάτι που μόνο στα dark souls pvp έχω συναντήσει ξανά κάπως σε μικρότερο βαθμό. Δεν είναι game για όλους φυσικά και έχει και αρκετό learning curve. Είναι game που θα φανεί "βουνό" σε ένα νέο παίκτη γιατί έχει να αντιμετωπίσει στους servers πολλούς βετεράνους. Και οι low rank servers imo δεν βοηθάνε να μάθεις το game όπως και το (ανύπαρκτο ουσιαστικά) tutorial. Αλλά αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς ή έχεις κάποιον βετεράνο να σε διδάξει, το game αξίζει ακόμα και σήμερα.

My 2 cents :-(

• Like 6

Τι λιώσιμο είχαμε ρίξει με το Chivalry εδώ μέσα όταν βγήκε... από τότε έχω να παίξω με insomniacs! Πολύ ξύλο και γέλιο, και κομμένα κεφάλια κτλπ... είχα ακόμα ADSL θυμάμαι οπότε πρέπει να ήταν πριν το 2013.. είναι μερικά παιχνίδια που μπορεί να μην έχουν το βάθος που έχουν άλλα, αλλά περνάς καλύτερα παίζοντας.. !

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...