k_dinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Shadow of Mordor στα 4,5 ευρώ με κωδικό Wintersale10 στο bundlestars. Νομίζω all time low. Κι είναι και η goty. https://www.bundlestars.com/en/bundle/middle-earth-shadow-of-mordor-bundle Το πήρα, παρόλο που είχα αγοράσει την GOTY edition στο Xbox ONE S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Darksiders σιγουρα εχουν παιξει φθηνοτερα.Θυμαμαι να ειχα αγορασει τα αρχικα 2 παιχνιδια πριν το 2015 νομιζω κατω των 9ευρω απο steam sales. Batman Arkham Knight 10ευρω η premium εκδοση στα τελευταια steam sales. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 mass effect 2 for free https://www.origin.com/irl/en-us/store/free-games/on-the-house 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δωρεάν στο steam το παιχνιδάκι BARRIER X 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δωρεάν στο steam το παιχνιδάκι BARRIER X Έγκλημα θα ήταν άμα ζήταγαν για αυτό το πράγμα λεφτά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Έγκλημα θα ήταν άμα ζήταγαν για αυτό το πράγμα λεφτά.... ζητανε, μπορεις να το αγορασεις για 3 ευρω εαν δν κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 μισητό το origin αλλά αν είναι για free mass effect *** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonkpils Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αμα έδινε κ κάνα dlc μαζί με το ME2 καλά θα ήταν. Το έχω ήδη το παίγνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Αμα έδινε κ κάνα dlc μαζί με το ME2 καλά θα ήταν. Το έχω ήδη το παίγνιο. Στο email με το order confirmation πέρα απο το παιχνίδι, αναφέρει πολλά dlc όπως και soundtrack κλπ. Αυτα τι είναι? Ρωτάω επειδή τώρα τελειώνω το ME1 και είχα σκοπό να ξεκινήσω τις επόμενες μέρες το ME2 Deluxe στο steam που εχω αγοράσει, αν είναι όμως αυτή η Origin έκδοση να έχει πιο πολλά dlc να παίξω αυτήν κι οχι απο Steam? Ή εχουν τα ίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω όποιος το έχει στο steam μπορει να το κατεβάσει και στο Origin, τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιοτερα, το ειχα δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Το ερώτημα μου βασικά είναι εαν περιέχει και η steam έκδοση τα dlc που φαίνεται να έχει η "on the house" origin έκδοση... Προφανώς προτιμώ να το παίξω στο steam το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ενδιαφέρον το humble monthly του φεβρουαρίου με pay early το xcom 2! Υποθέτω ότι θα είναι ιστορικό χαμηλό για το xcom 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ενημερωτικά, για τους "συλλέκτες", το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan αφαιρέθηκε από όλα τα digital stores σε PC και κονσόλες (κλασσική Activision...). Ήταν digital-only, και δεν υπάρχει πλέον πουθενά. Έχουν μείνει μερικά Steam keys μόνο στο Amazon UK. Βγαίνει περίπου στα 28€ (θέλει UK address) και είναι η τελευταία ευκαιρία να το αποκτήσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Συλλεκτικό ένα ψηφιακό προιόν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Συλλεκτικό ένα ψηφιακό προιόν? Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται αποκλειστικά με τη συλλογή παιχνιδιών που έχουν αφαιρεθεί από το Steam, ή που απλά γουστάρουν Χελωνονιντζάκια. Για αυτούς, η παραπάνω πληροφορία είναι πολύ χρήσιμη. Αν δε σε ενδιαφέρει προσωπικά απλά προχωράς παρακάτω, δε θα κάτσουμε να αναλύσουμε εδώ τι είναι συλλεκτικό και τι όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις