th_nikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δωρεάν το Syberia από τη Microids με απλό register στο παρακάτω link. Αναφέρουν ότι το κλειδί αποστέλλεται εντός 48 ωρών. Δεν αναφέρουν όμως εάν το κλειδί θα είναι steam. http://www.microids.com/xmas/ 2
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Και εγω την πάτησα το αγόρασα στις 26 Νοεμβρίου 14,99 γιατι θεώρησα οτι δεν θα το βρω ποιο χαμηλά Και εγω τοτε ελεγα να το παρω που 5ευρω χρεωναν το premium/season pass παραπανω και εβγαινε στα 20 ,αλλα ευτυχως που δεν το πηρα. Τωρα μαλιστα με σχεδον 3ευρω αξιζει επιτελους το season pass Βεβαια την πατησα με το Final Fantasy IX που το πηρα στα black friday,μιας και ελεγα οτι δεν προκειται να επαιζε πιο χαμηλα η τιμη του στα 12ευρω περιπου και τωρα εχει 10.50
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 πλέον τα steam sales έχουν fixed τιμές για όλη την διάρκεια τους,και άντε να μπουν σταδιακά άλλα παιχνίδια που δεν ήταν τις προηγούμενες μέρες.. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε να αγοράσουμε κάτι πιο φθηνά τις επόμενες μέρες. no flash sales,no better prices
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δωρεάν το Syberia από τη Microids με απλό register στο παρακάτω link. Αναφέρουν ότι το κλειδί αποστέλλεται εντός 48 ωρών. Δεν αναφέρουν όμως εάν το κλειδί θα είναι steam. http://www.microids.com/xmas/ Τέλεια αν και εχω παίξει ολα τα syberia δεν το είχα αυθεντικό οποτε μια χαρά , τώρα για steam δεν ξέρω αν ειναι θα μάθουμε σύντομα Your require is sent, you will get your game code next Monday.
jessejames Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) πλέον τα steam sales έχουν fixed τιμές για όλη την διάρκεια τους,και άντε να μπουν σταδιακά άλλα παιχνίδια που δεν ήταν τις προηγούμενες μέρες.. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε να αγοράσουμε κάτι πιο φθηνά τις επόμενες μέρες. no flash sales,no better prices Παντα υποστηριζα το steam και τους developers αλλα φετος παραεγινε το κακο.Σχεδον ολα τα games ειναι πολυ πιο κατω απο τις προσφορες του καλοκαιριου, μαλλον επεσε συρμα απο steam να μην ριξουν τις τιμες.Πολλα games που το καλοκαιρι ηταν 50% πηγαν 33% τωρα και αλλα απο 90% το καλοκαιρι max 80% τωρα.Απαραδεκτοι, βγαινουν νεα παιχνιδια και τα παλια ακριβαινουν.Πρωτη φορα φετος αγορασα απο κλειδαδικα και οχι απο steam.Εμπαργκο απο μενα.+ οτι εβγαλαν τα flash sales. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2016 από jessejames
SOADNICK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχως το 2012-3-4 περασε και δε το βλεπω να ξαναρχεται.. Ξεχαστε το ΕU2 tier, το CS collection με 5€, τα παιχνιδια με 2-3 κλειδια απ τους ρωσους.. Το μονο καλο με τα σαπια sales ειναι οτι δεν κανεις αχρηστες αγορες βασιζομεμος στη λογικη "4-5€ κανει, παρ'το να υπαρχει". Παρολα αυτα θεωρω οτι υπαρχουν μερικες αξιολογες προσφορες, πχ το Arkham Knight στα 7€ ή το Saints Row 3 στα 2.5€ που ειναι μεν "παλιο" αλλα θα σου βγαλει ~30 ωρες πολυ ευχαριστου gameplay.
firepc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το Dayz που τσιμπησα ειχε μονο 15% εκπτωση.. Το Batman ΑΚ στα 6,80€ ειναι οντως καλη τιμη. Σαν να παιρνεις ενα pc master 3
jessejames Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχως το 2012-3-4 περασε και δε το βλεπω να ξαναρχεται.. Ξεχαστε το ΕU2 tier, το CS collection με 5€, τα παιχνιδια με 2-3 κλειδια απ τους ρωσους.. Το μονο καλο με τα σαπια sales ειναι οτι δεν κανεις αχρηστες αγορες βασιζομεμος στη λογικη "4-5€ κανει, παρ'το να υπαρχει". Παρολα αυτα θεωρω οτι υπαρχουν μερικες αξιολογες προσφορες, πχ το Arkham Knight στα 7€ ή το Saints Row 3 στα 2.5€ που ειναι μεν "παλιο" αλλα θα σου βγαλει ~30 ωρες πολυ ευχαριστου gameplay. Εδω μετανιωνω για παιχνιδια που δεν πηρα το καλοκαιρι και τωρα ειναι πανακριβα ποσο μαλλον για πραγματα που δεν πηρα 2-3 χρονια πριν με τη λογικη οτι οσο περναει ο καιρος θα πεφτουν οι τιμες.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 ναι και γω το wishlist το μίκρυνα,άσε που δε νομίζω να τα χρειάζομαι αυτά τα που χω μαρκάρει 3η μέρα και οι τιμές δεν αλλάζουν..μόνο προσθέτονται παιχνίδια; Το διασταυρώσαμε αυτό;
Dantε Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ημουν Αγγλια τις περασμενες μερες και τσεκαρα μεσω μειλ τις προσφορες απο steam και gog. Υπαρχει καποιο λογος που εχουν καλυτερες τιμες εκει(εννοω με νομισμα λιρα)? Παραδειγμα το witcher 3 goty το εχουν 22 λιρες και στα δυο ενω εδω παιζουν στα 30Ε. Ειναι 5+ Ε διαφορα.
p4n0s86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δωρεάν το Syberia από τη Microids με απλό register στο παρακάτω link. Αναφέρουν ότι το κλειδί αποστέλλεται εντός 48 ωρών. Δεν αναφέρουν όμως εάν το κλειδί θα είναι steam. http://www.microids.com/xmas/ Κοιτάξτε στα spam, εμένα εκεί ήρθε μόλις τώρα.
tommybertsen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Και σε εμενα ηρθε κανονικα πλεον. Βιαστηκαμε να τους κατηγορησουμε. Μαλλον αργησαν λιγο με τη διανομη των κλειδιων.
p4n0s86 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ημουν Αγγλια τις περασμενες μερες και τσεκαρα μεσω μειλ τις προσφορες απο steam και gog. Υπαρχει καποιο λογος που εχουν καλυτερες τιμες εκει(εννοω με νομισμα λιρα)? Παραδειγμα το witcher 3 goty το εχουν 22 λιρες και στα δυο ενω εδω παιζουν στα 30Ε. Ειναι 5+ Ε διαφορα. Το RazerCortex που έχω να με ενημερώνει για sales, το έχω βάλει UK region, γιατί πρέπει να επιλέξω κάτι από Ευρώπη και δεν έχει Ελλάδα. Πολύ συχνά μου στέλνει notifications για απίστευτες προσφορές και μόλις μπαίνω τρώω άκυρο, επειδή δεν είμαι από εκεί και με ανακατευθύνει. Πχ εδώ και βδομάδες τους δίνουν δωρεάν το Blue Estate, το Watch Dogs παίζει στα €2,00 και τέτοια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τσιμπάνε συνεχώς πολύ ευνοϊκές προσφορές οι Άγγλοι.
frozex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 To Clickteam Fusion και το Spriter Pro ξέρετε σε ποιο site βρίσκονται σε προσφορά και έχει τρλαθεί έτσι το Steamgifts;
th_nikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 To Clickteam Fusion και το Spriter Pro ξέρετε σε ποιο site βρίσκονται σε προσφορά και έχει τρλαθεί έτσι το Steamgifts; Δες αυτό https://www.humblebundle.com/game-developer-software-bundle 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις