Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Το Life is Strange στα 4,99€ πως το βλεπετε? Ειναι ολα τα επεισοδια μαζι 1-5. 5ευρω ειναι λιγοτερο απο οσο κοστιζει ενας καφες+τα εισιτηρια του τραινου για να πας να πιεις τον καφε.Κοινως και να μην σε ξετρελανει το παιχνιδι για 5ευρω δεν θα σε πολυ πειραξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδες επεσε το steam? Ειναι δυνατον μολις πηρα τη paysafe βρηκανε? Αυριο ληγει η καρτα τι κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 εσύ μετράς με καφέδες εγώ με σουβλάκια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 εσύ μετράς με καφέδες εγώ με σουβλάκια! Βαλε και αυτα μεσα το αποτελεσμα το ιδιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδες επεσε το steam? Ειναι δυνατον μολις πηρα τη paysafe βρηκανε? Αυριο ληγει η καρτα τι κανω??? Tι εννοεις αυριο ληγει? Η paysafe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ναι βασικα μπερδευτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η καρτα δεν ληγει, ισχυει μεχρι να τελειωσει το ποσο που εχει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η καρτα δεν ληγει, ισχυει μεχρι να τελειωσει το ποσο που εχει μεσα. Βασικά αν δεν την περάσεις σε paysafe account παίζει και να λήγει μετά από κάνα χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα κάτω το Steam... Το μόνο παιχνίδι που με ενδιέφερε, το Elite: Dangerous, το έχει βάλει μόνο -33% και δεν υπάρχει περίπτωση να το χρυσοπληρώσω χωρίς να πρόκειται τώρα. Εν τω μεταξύ δεν έχω βρει χρόνο να ψάξω λίγο τον κατάλογο μήπως έχει κάτι ενδιαφέρον, αν και με βλέπω να παίρνω το Ikaruga και κανένα DLC της Paradox... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 και δεν είναι μόνο αυτό θες και το expansion οπότε διπλό το κακό προσωπικά το περίμενα με ένα γενναιόδωρο 50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά αν δεν την περάσεις σε paysafe account παίζει και να λήγει μετά από κάνα χρόνο. Εγώ που την πέρασα πάντως σε λογαριασμό μου χρεώσαν 4 ευρώ από τα δέκα γιατί πέρασε αρκετό διάστημα σε ακινησία. Γενικά άμα την έχεις και δεν την χρησιμοποιείς, χάνεις. Δύσκολα να ξαναχρησιμοποιήσω paysafe μετά από αυτές τις χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εγω τσιμπησα το Mass Effect 2 μιας και ειχα παρει το πρωτο στα προηγουμενα steam sales και μου αρεσει χωρις να το εχω τερματισει ακομα.Μονο μια ερωτηση το mass effect 3 υπαρχει μονο στο origin στα 5 ευρω αξιζει να το παρω γιατι εχω δει οτι εχει κραχτει λιγακι σε σχεση με τα προηγουμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Το Arkham Knight σε εξαιρετική τιμή αν έχετε βέβαια καλό μηχάνημα: http://store.steampowered.com/app/208650/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Το Arkham Knight σε εξαιρετική τιμή αν έχετε βέβαια καλό μηχάνημα: http://store.steampowered.com/app/208650/ Και αυτό αποδεικνύει (κάτι που εγω θεωρούσα δεδομένο το αντίθετο) οτι τελικά δεν είναι όλες οι εκπτώσεις ίδιες μεταξύ winter sales και black friday (ή οπως έλεγαν τις εκπτώσεις πριν ενα μήνα που έκανε πάλι το steam). Επείδη είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και το batman arkham knight premium το είχε το steam στα 19.90 θεώρησα οτι έκανα τέλειο deal με το bundlestars που το είχε στα 13.5 στην λογική οτι "σιγά σε ενα μήνα μην το βάλουν πιο χαμηλά"... Τελικά την επόμενη των εκπτώσεων του Νοεμβρίου κατέβασαν στο steam την αρχική απο τα 49 στα 39, του τράβηξαν και ενα 75% αντί για 66% και να τα 9,99 τελική Μεγάλο πλήγμα για εμάς τους cheapηδες deal/discount whores χαχαχα...! Αισθάνθηκα κάπως καλύτερα ψυχολογικά μετά που άδειασα λιγάκι το ψηφιακό πορτοφόλι μου στο Gamersgate που έχει σε καλή τιμή το DOOM στις μόλις 10 λίρες (12,24 μου πήρε το PP) σε σχέση με το 20αρικο που θέλει το steam (χα! Revenge!) ΥΓ. Σε ακριβώς την ίδια τιμή παίζει και το Fallout 4 σκέτο φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Και αυτό αποδεικνύει (κάτι που εγω θεωρούσα δεδομένο το αντίθετο) οτι τελικά δεν είναι όλες οι εκπτώσεις ίδιες μεταξύ winter sales και black friday (ή οπως έλεγαν τις εκπτώσεις πριν ενα μήνα που έκανε πάλι το steam). Επείδη είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και το batman arkham knight premium το είχε το steam στα 19.90 θεώρησα οτι έκανα τέλειο deal με το bundlestars που το είχε στα 13.5 στην λογική οτι "σιγά σε ενα μήνα μην το βάλουν πιο χαμηλά"... Τελικά την επόμενη των εκπτώσεων του Νοεμβρίου κατέβασαν στο steam την αρχική απο τα 49 στα 39, του τράβηξαν και ενα 75% αντί για 66% και να τα 9,99 τελική Μεγάλο πλήγμα για εμάς τους cheapηδες deal/discount whores χαχαχα...! Αισθάνθηκα κάπως καλύτερα ψυχολογικά μετά που άδειασα λιγάκι το ψηφιακό πορτοφόλι μου στο Gamersgate που έχει σε καλή τιμή το DOOM στις μόλις 10 λίρες (12,24 μου πήρε το PP) σε σχέση με το 20αρικο που θέλει το steam (χα! Revenge!) ΥΓ. Σε ακριβώς την ίδια τιμή παίζει και το Fallout 4 σκέτο φυσικά. Και εγω την πάτησα το αγόρασα στις 26 Νοεμβρίου 14,99 γιατι θεώρησα οτι δεν θα το βρω ποιο χαμηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις