Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κράξιμο στη Bioware, επεισόδιο 2ο:

Day 2: A limited edition signed copy of The Art of Dragon Age: Inquisition

Εμφαση στο "a copy". Λάρτζ τύποι. Τους είχα ικανούς να δώσουν 1 shared copy σε 5 άτομα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για ένα επεισόδιο; No

Ειναι το base game που περιλαμβανει το Episode one. Πρεπει να το εχεις αν θες να παρεις και τα αλλα επεισοδια μετα. Εμενα παντως δε με χαλασε 0,77€ απο 5,99€ που εχει κανονικα.

Ειναι το base game που περιλαμβανει το Episode one. Πρεπει να το εχεις αν θες να παρεις και τα αλλα επεισοδια μετα. Εμενα παντως δε με χαλασε 0,77€ απο 5,99€ που εχει κανονικα.

δεν μου αρέσει η λογική του αρμέγματος...

• Like 3

δεν μου αρέσει η λογική του αρμέγματος...

Ακριβώς αυτό, η το αγοράζεις ολόκληρο η δεν το αγοράζεις καθόλου. Τι λογική έχει δηλαδή, θα παίξεις το πρώτο part και μετά θα σταματήσεις στην μέση της πλοκής; 

Ακριβώς αυτό, η το αγοράζεις ολόκληρο η δεν το αγοράζεις καθόλου. Τι λογική έχει δηλαδή, θα παίξεις το πρώτο part και μετά θα σταματήσεις στην μέση της πλοκής; 

Ε τοτε παρε τη Deluxe Edition με ολα τα DLC's. 14.99€ απο 29,99€.

• Like 1

Ε τοτε παρε τη Deluxe Edition με ολα τα DLC's. 14.99€ απο 29,99€.Deluxe Edition

Εγώ προσωπικά το έχω ολόκληρο στο PS4 το παιχνίδι και τα αξίζει τα λεφτά του. Δώστε 15 ευρώ και αγοράστε το ολόκληρο καλύτερα αντί για ένα ένα επεισόδιο 

• Like 1

Απο το 2009 γινονται σοβαρα steam sales. Εχουμε φτασει 2016, με χειμερινα, καλοκαιριατικα, φθηνοπωρινα, πασχαλιατικα, επετειακα steam sales και ακομα υπαρχει αυτο το *** προβλημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...