Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Paysafe απο το περιπτερο και ξεμπερδευεις

έτσι όπως ήταν τα πράγματα χτες,δεν γινόταν..τα βρήκα όλα μαζί 14κάτι από το gamersgate.com ^_^

Εννοει οτι εβγαζε σφαλμα το steam γενικα στο να κανει την πληρωμη. Το εχω παθει και εγω μερικες φορες. Βγαζει το εξης μηνυμα:

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance."

Και ξεκολλαει μονο του μετα απο ωρα-ωρες.

οο ναι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως κάνω τις αγορές κατά τις 11 που έχει πέσει ο κόσμος.

http://www.gamersgate.com/DD-TWS2/total-war-shogun-2

Αυτό είναι steam έτσι;Διάβασα το tutor και κατάλαβα ότι είναι για steam..Αλλά στο φb και στο twitter δεν μου το έχουν επιβεβαιώσει .

Χαλια προσφορες σημερα το steam για μενα. Αυριο ειναι η τελευταια μερα? Δηλαδη θα βαλει και αυριο προσφορες και μετα τελος ή σημερα ηταν οι τελευταιες?

• Moderators

Βλέπω με καλό μάτι (αν και λίγο αλλήθωρο λόγω κρασοκατάνυξης που ξεκίνησε νωρίς :mrgreen: ) τα Rochard στα 5€ και το LA Noire στα 12,5€.

Την επόμενη εβδομάδα (νομίζω) θα έχουμε και νέο Indie Royale Bundle (New Year's).

Το Christmas Sale τελειώνει αύριο, δλδ στις 19:59 1/1/2012 (ώρα Ελλάδος) ή μεθαύριο 2/1/2012 ?

Ο αδερφός μου περιμένει το NBA 2K12 σε όλο το sale μπας και βγει σε 75%.

Το Christmas Sale τελειώνει αύριο, δλδ στις 19:59 1/1/2012 (ώρα Ελλάδος) ή μεθαύριο 2/1/2012 ?

Επειδή έχω κι εγώ αυτή την απορία υποθέτω ότι έχει και αύριο για να υπάρχει ακόμα το κουτάκι πάνω δεξια που λέει "new deals start in xx.xx.xx time"

Δεν είχες δει όταν ανέβασα αυτό

http://www.insomnia.gr/topic/345863-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD/page__st__1420__p__4440508#entry4440508

στα $9.99 στο amazon

πήρα όλο το πακέτο του total war sogun2+dlcS στα 14κάτι.. έχει buy 4 pay for the 3only.. :P 1ο game της χρονιάς.. από gamersgate.com

Μέχρι το επόμενο έχουμε πολύ μέλλον :D

• Moderators

Θα έχει ακόμα ένα γύρο προσφορών, οι οποιες όμως είναι πολύ πιθανόν να είναι επαναληψη κάποιων που έγινα σε όλη τη διάρκεια του sale.

Θα έχει ακόμα ένα γύρο προσφορών, οι οποιες όμως είναι πολύ πιθανόν να είναι επαναληψη κάποιων που έγινα σε όλη τη διάρκεια του sale.

οχι, νομιζω σημερα ειναι οι τελευταιες προσφορες. μετα της 20.00 το βραδυ θα μπουν οι κανονικες τιμες

και θα γινει ο διαγωνισμος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...