Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡέπει να είχες δηλωσει συμμετοχη στο Gwent Beta. 

Μετά πας στη βιβλιοθήκη σου, παταάς στο παιχνιδι Gwent και στις ανακοινώσεις βλέπεις το πλαίισιο της προσφοράς. Κλικάρεις το πλαίσιο, ακολουθεις τα βήματα και βουαλά.

Ύστερα, βρίσκεις το Withcer και αντί για 10Ε θα στο δείχνει FREE και το αγοράζεις.

Δημοσ.

Τσίμπησα το Broforce στα 2.8€ από εδώ με τον κωδικό GBITADEU20.

Historical low στα 3,35.

Πρώτη φορά που αγοράζω από το συγκεκριμένο, αλλά αφού είναι στο ITAD υποθέτω ότι δεν ανήκει στα κλειδάδικα.

Δημοσ.

ΠΡέπει να είχες δηλωσει συμμετοχη στο Gwent Beta. 

Μετά πας στη βιβλιοθήκη σου, παταάς στο παιχνιδι Gwent και στις ανακοινώσεις βλέπεις το πλαίισιο της προσφοράς. Κλικάρεις το πλαίσιο, ακολουθεις τα βήματα και βουαλά.

Ύστερα, βρίσκεις το Withcer και αντί για 10Ε θα στο δείχνει FREE και το αγοράζεις.

Έκανα Register στο Gwent μετά σε ποια βιβλιοθήκη αναφέρεσαι, στο GOG? Που ακριβώς είναι το Gwent, δεν βρίσκει κάτι στην αναζήτηση, ούτε από το site ούτε απ' το client.

Δημοσ.

Πριν κάμποσο καιρό δε θυμάμαι μου χανε στειλει κλειδάκι για το gwent beta . Το εκανα redeem και μπήκε στη βιβλιοθήκη του λ/σμού μου (GOG)

Δημοσ.

Πριν κάμποσο καιρό δε θυμάμαι μου χανε στειλει κλειδάκι για το gwent beta . Το εκανα redeem και μπήκε στη βιβλιοθήκη του λ/σμού μου (GOG)

Άρα πρέπει να περιμένουμε να μας στείλει κλειδί για το Gwent και μετά παίρνουμε το Witcher.

Δημοσ.

24 Νοεμβρίου μου χαν στείλει το κλειδί

Το κατάλαβα ότι δεν το έκανες τώρα το Gwent Beta, το θέμα είναι εμείς πως θα πάρουμε το Witcher; Γιατί από χθες δεν υπάρχει τίποτα στο mail μου, ενώ έκανα register.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...