Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα -50% το h1z1 king of the hill

http://store.steampowered.com/app/433850/

τα EA games που είναι πάνω από 2 χρόνια σε αυτή την φάση,θα έπρεπε να τα δίνουν με -90% ...τέτοια ξεφτίλα όλα τους.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στους ορους λεει 9am CET , 1am CET or 4am CET

Οπότε για εμας ειναι στις 10 ή 2 ή 5 το απογευμα. 

Όπα κάτσε, καινούριο αυτό; Πάντα το πρωί δεν άνοιγε; Πάντως μπήκα τώρα που έτυχε να 'ναι ακριβώς 2 και τίποτα. Άρα στις 5 οριστικά.

Nope, υπαρχει στο FAQ. 

Aπο το FAQ κατι ακομη που βρεθηκε:

Πριν κανα 20λεπτο:

"12. I'm not able to select a game on XBOX1 or PS4 in a giveaway. Why is that? Due to shipping and legal restrictions, we're only able to offer the 300 Game Giveaway on console in the following countries: United States, Canada, France, Monaco, Luxembourg, Switzerland, Belgium, Germany, Netherlands, United Kingdom, Spain, Italy, Austria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, Greece, Hungary, Ireland, Portugal, Romania, Slovakia, Sweden, Poland, and Norway. If you live in a country that is not on the list, you will still be eligible for games on PC. We're really sorry, our hands are tied on this one." 

Νομιζω οτι ειναι σημερα δηλαδη , στις 5. Here go the bots :P

Huh, έδωσε τα games η Ubi σήμερα. Όπως φαίνεται τα bot κάνανε πάρτι. 

Με το που έκανα login και μπαίνω με βγάζει σελίδα σφάλματος και ότι κάτι πάει λάθος (τα πρώτα δευτερόλεπτα), και την τρίτη φορά βγαίνει: 

"Thank you for your interest in today's '300 GAMES FOR 30 YEARS' giveaway.

Unfortunately, all of the games have been claimed."

Thank you for your interest in today's '300 GAMES FOR 30 YEARS' giveaway.
Unfortunately, all of the games have been claimed.Ωραια πραγματα.

Αυτό δεν είναι τίποτα, εγώ το πρόλαβα! Μου δίνει επιλογή για Steep, Watch Dogs 2 και The Division, διαλέγω το WD2 και μου πετάει αυτό:

image.jpg

Η κοροϊδία η ίδια! Αίσχος!

Καποιοι λενε οτι το κερδισαν εκει στο reddit. Και εγω ελαβα παντως οτι ολα ειναι claimed, ουτε captcha ουτε τιποτα.

Καλά ας βρεθεί ένα υπαρκτό πρόσωπο που να το κέρδισε, γιατί στο reddit κι εγώ λέω ότι είμαι αστροναύτης. Εγώ μπήκα 17:00:02 παίδες, πιο γρήγορα δεν γίνεται και πράγματι με έβαλε να διαλέξω game και πλατφόρμα. Και ξαφνικά μου λέει άκυρο. Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Άντε με τους παλιομ..κες που καθόμαστε κι ασχολούμαστε σοβαρά..

• Like 3

Εμενα δε μου εβαλε καν να διαλεξω game , μου ειπε οτι τελειωσαν ολα με τη μια :P Μπορει να μπηκα και 17:00:02.5 :P

Χίλιες φορές να μου το έβγαζε κι εμένα έτσι και να μη με άφηνε να ακουμπήσω το μέλι. Πιο κορόιδο δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά, που έκατσα κι ασχολήθηκα σοβαρά κι έγινε αυτό. Τέσπα μη σπαμάρω άλλο το θέμα πάλι, έχω εκνευριστεί και απίστευτα.

Στο key game hunting με μονο 300 keys, στα 2 seconds εχεις αργησει πολυ.

Μην γκρινιαζετε, ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχετε.

Επαναλαμβάνω, έχω προλάβει κλειδί. Ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έδωσε, υποτίθεται αν προλάβεις σε βάζει σε μια σειρά προτεραιότητας, δεν συνεχίζει να είναι random. Δεν έχει αναφέρει κανένας άλλος αυτό που λέω, συνεπώς διαφέρει. Με πήγε σε μια σελίδα όπου κανονικά μου ζητούσε να διαλέξω ποιο απ' τα 3 games που ανέφερα θέλω και για ποια πλατφόρμα. Και τη στιγμή της "παραγγελίας", μου πετάει στεγνά το άκυρο μήνυμα που πόσταρα, ότι και καλά υπάρχει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, στην 2η προσπάθεια πέρασα κι εγώ στο σωρό μαζί με τους υπόλοιπους ότι τα κλειδιά δόθηκαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...