Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yup, το πήρα χωρίς κανένα πρόβλημα λίγο πριν το ποστάρω.

Άρα έχεις πάνω από ώρα. Αυτή τη στιγμή μπορείς να μπεις; Για να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ και μέσω client και από την ιστοσελίδα έχω 502 bad gateway.

edit: να προσθέσω ότι δεν παίρνω απλά 502 bad gateway αλλά και nginx ταυτόχρονα :P

• Like 1
Δημοσ.

Καποιοι εχουν καταφερει να το παρουν με παραπανω απο 4-5 προσπαθειες. Δοκιμαστε ξανα ή περιμενετε να "κοπασει" το κυμα :P

Δημοσ.

Eγώ το πήρα το πρωί χωρίς πρόβλημα, μάλλον ξυπνησαν οι Ευρωπαίοι και έχουν μπουκάρει να το πάρουν και αυτοί και έχει μπουκώσει το σύστημα.

Κατά τα άλλα υπομονή, έτσι και αλλιώς θα έχει διάρκεια βδομάδων, μιας και είναι στο Ubi30, με το ένα free game ανα μήνα (είναι και το τελευταίο που δίνουν).

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ το πήρα το πρωί χωρίς πρόβλημα, μάλλον ξυπνησαν οι Ευρωπαίοι και έχουν μπουκάρει να το πάρουν και αυτοί και έχει μπουκώσει το σύστημα.

Κατά τα άλλα υπομονή, έτσι και αλλιώς θα έχει διάρκεια βδομάδων, μιας και είναι στο Ubi30, με το ένα free game ανα μήνα (είναι και το τελευταίο που δίνουν).

Μεθαυριο εχει 

• Day 16 (09/12) : 300 games Giveaway: 300 copies of 3 of the latest Ubisoft titles (1 game per person, first come first serve)

Φανταζομαι οτι τα bot θα κανουν παρτυ. Για την ubi μιλαμε εξαλλου :P 

Δημοσ.

Μεθαυριο εχει 

• Day 16 (09/12) : 300 games Giveaway: 300 copies of 3 of the latest Ubisoft titles (1 game per person, first come first serve)

Φανταζομαι οτι τα bot θα κανουν παρτυ. Για την ubi μιλαμε εξαλλου :P

Eκεί θα γίνει χαμός. Αλλά μιας και πήραν πρέφα το leak νομίζω έχουν αλλάξει τη σειρά των δώρων στο 30 days :P Αν είδα καλά δε συμβαδίζουν οι τελευταίες μέρες με τη λίστα..

Δημοσ.

Το πήρα τελικά και κατεβαίνει ήδη. Αυτό με τα 300 κλειδιά θα κλείσει σπίτια.  :P Ελπίζω να μπορέσουμε έστω να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητές μας και όχι να είναι φιάσκο το όλο πανηγύρι.

Δημοσ.

^Αυτό. Μη φοβάστε, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 4/1/2017. Οπότε δε χρειάζεται να το πάρετε σήμερα οπωσδήποτε (εκτός αν καίγεστε να παίξετε).

post-175401-0-38087500-1481123997_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...