GjokerR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Σε εμένα δίπλα από τη Legendary έβγαλε και τη special edition. Τώρα ή όταν κυκλοφόρησε η se ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τώρα ή όταν κυκλοφόρησε η se ? και σε εμένα το ίδιο. μόλις βγήκε η se(27-10 νομίζω) την εμφάνισε απο κάτω από την legendary( είχα πάρει το elder scrolls anthology Πριν κανα χρόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ναι γιατί εσείς είχατε ΗΔΗ τη παλιά. Δεν ισχύει για αγορές της legendary μετά την κυκλοφορία της SE 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το παραπάνω δεν το γνώριζα. Λογική κίνηση για την εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Λογική δεν ξέρω, πάντως τιμή της που την έδωσε δωρεάν στους κατόχους LE έστω μέχρι την κυκλοφορία της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τι τιμη της ρε παιδια ετσι κανουν ολες οι εταιριες με τα remastered στο pc πλεον(bioshock,Darksiders) κοροιδευομαστε τωρα?Και σιγα και την εκδοση κιολας που ζηταει 60ευρω(απο τους κατοχους κονσολας...)και 40ευρω απο αυτους του Pc...... 4ευρω αγορασα αυτες τις μερες την Legendary edition την ιδια ωρα που στο ιδιο site(greenman)ειχε την Special Edition 30ευρω.Γελανε και οι πετρες με την Bethesda και την τιμολογιακη της πολιτικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είπαμε τίποτα για την τιμή της έκδοσης, και ναι συμφώνω με αυτό που λες και ούτε είμαι υπέρ των remaster. Σχολιάσαμε που την έδωσε τζαμπέ σε legendary κατόχους. Και τι ήθελες να κάτσουν να φτιάξουν remaster για να την μοιράζουν τζάμπα; Για τα γκαφρά γίνονται όλα εξάλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είπαμε τίποτα για την τιμή της έκδοσης, και ναι συμφώνω με αυτό που λες και ούτε είμαι υπέρ των remaster. Σχολιάσαμε που την έδωσε τζαμπέ σε legendary κατόχους. Και τι ήθελες να κάτσουν να φτιάξουν remaster για να την μοιράζουν τζάμπα; Για τα γκαφρά γίνονται όλα εξάλλου. Τι την εδινε την εν λογω εκδοση δωρεαν,τι δεν την εδινε καμια διαφορα δεν θα υπηρχε οσον αφορα το pc αυτο εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το Neverwinter Nights Diamond δωρεάν στο GOG, το οποίο ξεκίνησε νέο γύρο, χειμερινών, εκπτώσεων. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πακετάκι με Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Indiana Jones and the Last Crusade, Loom & The Dig σε τιμή χώμα: https://www.bundlestars.com/en/game/lucasarts-adventure-pack 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Onelove Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 4€ 25 παιχνίδια. Δεν ξερω αν αξίζει αλλά το είδα και είπα να το πω:https://www.greenmangaming.com/games/indie-mega-bundle/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δε φορτωνει την σελιδα. Μου'ρθε αυτο στο mail μου. https://www.bundlestars.com/en/bundle/dollar-mega-bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Onelove Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Οντως δεν ανοιγει για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω. Με ενα google search: greenmangaming indie bundle μου το βγαζει πρωτη επιλογη Μηπως δουλευει αυτο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Βράκα επιτέλους σελίδα που έχει ακόμη κλειδιά για Last Survivor αν το θέλει κάποιος. http://www.grabthegames.com/giveaway-last-survivor-steam-game-keys.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φήμες.. φήμες παντούSteam winter sales 201622/12; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από xtrmsnpr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις