Despotas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το GOG πάντως ξεκίνησε το Black Friday sale από σήμερα μέχρι 27/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ο κωδικος για 10% δεν βλεπω ομως να λειτουργει ή ειναι η ιδεα μου.Κανονικά μου δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το GOG δίνει και το Limbo δωρεάν μέσω του GOG Connect. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το GOG δίνει και το Limbo δωρεάν μέσω του GOG Connect. Εμένα χτες που δοκίμασα πάντως δεν μου το έδωσε, μου είπε ότι δεν ειναι available και να ξανακοιτάξω μέσα στην βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ξεκίνησαν προσφορές στο Origin, Uplay και Gamersgate: https://www.origin.com/irl/en-us/store/deals/bf_supersale http://www.gamersgate.com/ http://store.ubi.com/eu/blackfriday Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Steam Autumn Sale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Κατά τα γνωστά, σ'αυτό το bundle όποιος έχει ήδη τα Borderlands I GOTY + BL II + PreSequel , παίρνει το Tales from the Borderlands με 2,89€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά το division κανονικό δισκάκι πουλάν στο αμαζον με 10$; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ -33% το Elite: Dangerous όταν στις προηγούμενες εκπτώσεις είχε -50%???? Πού είναι ο Τσουκαλάς να λέει "άντε γεια" σε repeat??? (-67% για το Doom, καθόλου άσχημα) (-75% για το Talos Principle, επίσης πολύ καλά) (-40% Grim Dawn, αξιοπρεπές και δε θυμάμαι αν έχει παίξει χαμηλότερα) (-50% The Long Dark, επίσης καλούτσικο) (-80% This War of Mine, σχεδόν τζάμπα) (-75% Cities: Skylines) (-50% Underrail) (-75% WH40K: SPACE MAHEEN FOR THE EMPRAH!!!11?ONEONE) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το Dishonored Definitive Edition παίζει να πέσει κάτω από τα 10 που το έχουν τώρα στις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις; Δεν θυμάμαι καθόλου πόσο έπεφτε σε άλλες εκπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Έχει πέσει και λίγο χαμηλότερα: https://isthereanydeal.com/#/page:game/price?plain=dishonoreddefinitiveedition Πάντως με 10€ αξίζει σαφώς, είναι παιχνιδάρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ Πού είναι ο Τσουκαλάς να λέει "άντε γεια" σε repeat??? Εδώ συμφωνώ μαζί σου. (-40% Grim Dawn, αξιοπρεπές και δε θυμάμαι αν έχει παίξει χαμηλότερα) Εδώ δεν συμφωνώ... περίπου τόσο είχε στο kickstarter, έχει παίξει και πιο χαμηλά, και εκτός απο αυτό στο humble bundle με λιγότερα λεφτά σου δίνει άλλα 6 παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το Dishonored Definitive Edition παίζει να πέσει κάτω από τα 10 που το έχουν τώρα στις χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις; Δεν θυμάμαι καθόλου πόσο έπεφτε σε άλλες εκπτώσεις. Το είχα τσιμπήσει, αν και τότε λεγόταν Dishonored GOTY, με 7,50 € απο το Steam. Οπότε έχει πέσει και χαμηλότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 (-80% This War of Mine, σχεδόν τζάμπα)Και το DLC του πιο ακριβό απο το κύριο παιχνίδι.. Damn δεν πέφτει..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κατά τα γνωστά, σ'αυτό το bundle όποιος έχει ήδη τα Borderlands I GOTY + BL II + PreSequel , παίρνει το Tales from the Borderlands με 2,89€ Το τσίμπησα, θέλουν πάντοτε έλεγχο αυτά τα bundles, βγαίνουν συχνά λαγοί όπως αυτός με το TftB. ... αλλά, 8 GB download, μου κακοφάνηκε. Από εκεί και πέρα, στη δική μου wishlist βγήκαν κάμποσα (αλλά παραδόξως -πλην Tyranny, που είναι πολύ πρόσφατο- όχι όλα) σε προσφορά, αλλά δεν αποφάσισα ακόμη άλλη αγορά -για την ώρα. Ίσως πάω για το Talisman-The Horus Heresy (-80%, €2,99), αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε στο free weekend που προηγήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις