Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα (μέχρι τώρα δεν αγόρασα κάτι απο Steam, καταχωρώ ότι έχω αγοράσει μόνο),

μόνο ένα coal έχω και έκπτωση 25% για τίτλους της Valve.

Χθές που μπήκα, είχα κουπόνι για το παιχνίδι, στην αρχή νόμιζα είναι τίποτα trial κλπ, αλλά είναι όλο το παιχνίδι.

υγ : fear collection ε..? πέρα απο το reborn, τα υπόλοιπα τα έχω retail ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και τιποτα να μην κανεις ρε παιδι μου. υπαρχουν και challenges στα οποια δεν χρειαζεται να εχεις καποια αγορασμενα παιχνιδια

σημερα για παραδειγμα υπαρχει challenge που πρεπει να εχεις 10 παιχνιδια στην wishlist σου για να παρεις κατι

πωπω κάτι τέτοια threads είναι του σατανά, έχω πόσα παιχνίδια από προηγούμενα χρόνια με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί ακόμα...

Πάντως λέω να χτυπήσω το Arkham Asylum, δε νομίζω να πέσει κι άλλο η τιμή.

πωπω κάτι τέτοια threads είναι του σατανά, έχω πόσα παιχνίδια από προηγούμενα χρόνια με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί ακόμα...

Πάντως λέω να χτυπήσω το Arkham Asylum, δε νομίζω να πέσει κι άλλο η τιμή.

δεν εχω ξαναπαρει τοσα παιχνιδια απο το steam. οταν τελειωσουν οι προσφορες θα βαλω να δειτε τι πηρα, τα περισσοτερα απο ανταλλαγες

σημερα για παραδειγμα υπαρχει challenge που πρεπει να εχεις 10 παιχνιδια στην wishlist σου για να παρεις κατι

Παλι καλα που το πες. Πηρα -50% στο fear3.

Εγώ λέω μετά τις γιορτές να ανοίξουμε ένα thread για trading στα κουπόνια ή και games (όπως το αντίστοιχο steam thread αλλά στο ελληνικό του),γιατί έχω ήδη αρκετά -50% που δεν με ενδιαφέρουν. Απο 2/1/2012 ισχύουν μέχρι Μάρτη.

edit/ Γράψε άκυρο / υπάρχει ήδη thread:

http://www.insomnia.gr/topic/431009-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-steam/

Το steam παντως εχει φαει τρελο μπουκαλι. "Some heavy load"...εμεις να δεις! Επισης παιδια στο GOG το OUTCAST στα 2.5 ευρω (2.30 για την ακριβεια, ενα σουβλακι ποιο ακριβο ειναι). Και μαζι με το outcast τσιμπησα και το "beat hazzard" απο steam στα 1.70

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Machinarium στα 1,86 στο steam. Ολα τα tomb raider -75%. Ηomefront στα 4,99.

Εdit: Tελικα τσιμπησα homefront και tomb raider anniversary. Οποιος εχει homefront και παιζει multi ας με κανει add στο steam: stratigos24

Επεξ/σία από stratigos24

Πολύ ενδιαφέρον και πάνφθηνο. 2.5$ Lara croft and the guardian of light

Και ενώ στην αρχή το ψιλομετάνιωσα, τελικά το βρήκα πολύ συμπαθητικό.

Έχει διάφορα άλλα, slickdeals

Πολύ ενδιαφέρον και πάνφθηνο. 2.5$ Lara croft and the guardian of light

Και ενώ στην αρχή το ψιλομετάνιωσα, τελικά το βρήκα πολύ συμπαθητικό.

Έχει διάφορα άλλα, slickdeals

http://www.amazon.com/Sid-Meiers-Civilization-IV-Complete/dp/B00475AYUA/ref=br_lf_m_1000746611_1_4_ttl?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ie=UTF8

δεν είναι για steam έτσι ε;

Παιδια πιστευω αξιζει να παρει καποιος το homefront στα 5 ευρω απο το steam. Το πηρα και μαρεσει ιδιαιτερα. Ωραια γραφικα, καλο online με αρκετουτσικο κοσμο και πανω απο ολα dedicated servers!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...