Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατάφερε κανένας να πάρει το Car Mechanic? Προσπαθώ από το απόγευμα, με όλους τους browsers και παίρνω αυτό:

image.png

Πριν λίγο που δοκίμασα πάλι, το site ήταν ok αλλά συνεχώς βγάζει αυτό όταν βάζω email.

εγω παντως το πηρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατάφερε κανένας να πάρει το Car Mechanic? Προσπαθώ από το απόγευμα, με όλους τους browsers και παίρνω αυτό:

image.png

Πριν λίγο που δοκίμασα πάλι, το site ήταν ok αλλά συνεχώς βγάζει αυτό όταν βάζω email.

Θέλει 5-6 refresh σε κάθε βήμα το site.

Αυτή τη στιγμή μόλις βάλεις email βγάζει  "Error occurred. Game code not found." οπότε είναι πιθανό να τους τελείωσαν τα κλειδιά..

• Like 1

Θέλει 5-6 refresh σε κάθε βήμα το site.

Αυτή τη στιγμή μόλις βάλεις email βγάζει  "Error occurred. Game code not found." οπότε είναι πιθανό να τους τελείωσαν τα κλειδιά..

Από το μεσημέρι που τα πόσταρες προσπαθώ και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Άλλοι το πήραν αργότερα, οπότε δεν νομίζω να τους τέλειωσαν τα κλειδιά, άλλωστε δεν αναφέρει ποσότητα, αν είναι ο publisher μπορεί να δώσει όσα θέλει (σε όλους δηλαδή).

προσοχή παιδιά με το site στο car mechanich. ποτε στα χρονικά δεν μου εχει ερθει clic bait email με την πρόφαση οτι κάποιος προσπάθησε να μπει απο το account μου μεχρι σημερα αφου προσπάθησα καμια 20 φορες απο χθες να πάρω το car mechanic. το mail ηρθε με αυτη την παρακάτω μορφή και εχει 2 click bait ενα στην ip και ενα για το recovery link.

Tο αστείο της υπόθεσης ειναι οτι μου ηρθε με τα αρχικα του email που δήλωσα στο site για το game και οχι με το name που εχω στο steam account. το ολο πλαίσιο ειναι πρόχειρα croped και γενικα ειναι κακογραμμένο. προσοχη μη ψαρωσει κανεις. δεν λεω οτι θα γινει και σε εσας. μπορει να εγινε απο κανα αλλο site αλλα το θεωρώ απιθανο γιατι δεν εχω συνδεθει καπου αλλου αυτες τις μερες. 

http://prnt.sc/cxvzlh

προσοχή παιδιά με το site στο car mechanich. ποτε στα χρονικά δεν μου εχει ερθει clic bait email με την πρόφαση οτι κάποιος προσπάθησε να μπει απο το account μου μεχρι σημερα αφου προσπάθησα καμια 20 φορες απο χθες να πάρω το car mechanic. το mail ηρθε με αυτη την παρακάτω μορφή και εχει 2 click bait ενα στην ip και ενα για το recovery link.

Tο αστείο της υπόθεσης ειναι οτι μου ηρθε με τα αρχικα του email που δήλωσα στο site για το game και οχι με το name που εχω στο steam account. το ολο πλαίσιο ειναι πρόχειρα croped και γενικα ειναι κακογραμμένο. προσοχη μη ψαρωσει κανεις. δεν λεω οτι θα γινει και σε εσας. μπορει να εγινε απο κανα αλλο site αλλα το θεωρώ απιθανο γιατι δεν εχω συνδεθει καπου αλλου αυτες τις μερες. 

To site σε παραπέμπει σε steam open id login. Στη συνέχεια σου έρχεται steam guard code στο mail ή στο κινητό κανονικά από το

[email protected] .

Από εκεί και πέρα ναι έχει το όνομα του account αντί γιο το steam nick αλλά έτσι είναι και τα προηγούμενα steam guard σε μένα  που μου έχουν έρθει στο παρελθόν. Αν είναι phising/deface δηλαδή γιασά τους μάγγες xD

To site σε παραπέμπει σε steam open id login. Στη συνέχεια σου έρχεται steam guard code στο mail ή στο κινητό κανονικά από το

[email protected] .

Από εκεί και πέρα ναι έχει το όνομα του account αντί γιο το steam nick αλλά έτσι είναι και τα προηγούμενα steam guard σε μένα  που μου έχουν έρθει στο παρελθόν. Αν είναι phising/deface δηλαδή γιασά τους μάγγες xD

δεν καταλαβες. δεν ηρθε με το ονομα που εχω στο account ουτε αυτο που εχω nickname. ηρθε με το mail που δηλωσα στο site.

Άν δεν ήσουν ήδη logged in στον browser που χρησιμοποίησες και έκανες login εκείνη την ώρα φυσικά και θα σου έρθει μήνυμα από το Steam Guard...

Έτσι λειτουργεί το Steam Guard...............

ημουν ηδη μεσα. παιδια ξερω πως δουλευει το Steamguard. το mail μου ξεκιναει με vaggos88. το steam account μου ειναι αλλο. και το nickname μου αλλο. οταν ερχετε κατι απο το Steamguard ερχετε στο steam account name. αυτο που σας εδειξα ηρθε με τα αρχικα του mail μου. δειτε καταρχην μια γνησια εικονα απο steamguard και δειτε και αυτη που σας ανεβασα. Και οπως ειπα ΔΕΝ ειναι σιγουρο οτι εγινε απο αυτο το giveaway. απλα λεω προσοχή. 

ημουν ηδη μεσα. παιδια ξερω πως δουλευει το Steamguard. το mail μου ξεκιναει με vaggos88. το steam account μου ειναι αλλο. και το nickname μου αλλο. οταν ερχετε κατι απο το Steamguard ερχετε στο steam account name. αυτο που σας εδειξα ηρθε με τα αρχικα του mail μου. δειτε καταρχην μια γνησια εικονα απο steamguard και δειτε και αυτη που σας ανεβασα. Και οπως ειπα ΔΕΝ ειναι σιγουρο οτι εγινε απο αυτο το giveaway. απλα λεω προσοχή. 

Τι να σου πω.. τα έβαλα δίπλα δίπλα με ένα email που είχα από το Steam Guard και είναι ακριβώς τα ίδια πάντως...

Όσο για το όνομα, σε ότι email και να σου στείλει το Steam χρησιμοποιεί το όνομα με το οποίο έκανες register, άσχετα με το nickname που έχεις τώρα.

Τι να σου πω.. τα έβαλα δίπλα δίπλα με ένα email που είχα από το Steam Guard και είναι ακριβώς τα ίδια πάντως...

Όσο για το όνομα, σε ότι email και να σου στείλει το Steam χρησιμοποιεί το όνομα με το οποίο έκανες register, άσχετα με το nickname που έχεις τώρα.

ακριβώς αυτο. το registered name ειναι αλλο. τεσπα μη σπαμαρουμε το τοπικ με αυτο. καταφερε κανεις να παρει το παιχνιδι? γιατι ακομα το error βγαζει.

• Moderators

Το νέο Humble Gems Bundle έχει στο βασικό tier ($1+) το Technobabylon (point and click adventure με sci-fi theme) της Wadjet Eye! 

Τα παιχνίδια που δίνουν είναι:

Από $1 και πάνω:

• Technobabylon - DRM free και Steam
  • Odallus: The Dark Call - DRM free και Steam
  • Chroma Squad - DRM free και Steam

Από μέσο όρο και πάνω (στα $3.63 αυτή τη στιγμή):

• Spaera - (Early Access) Steam
  • Westerado: Double Barreled - Steam
  • Assault Android Cactus - DRM free και Steam 

Από $12 και πάνω

• Unbox - Steam

https://www.humblebundle.com/humble-gems-bundle

• Like 3

Με πρόλαβε ο φανταστικός μοντεράτορας.

1 δολλάριο για το Technobabylon είναι κλεψιά. Όλα τα υπόλοιπα ούτε τα ξέρω ούτε θα τα μάθω ποτέ, αλλά αυτό και μόνο μετράει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Batman - The Telltale Series - Episode 1 Δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς έως τις 7 Νοεμβρίου.

Επίσης υπάρχει ένα giveaway του παιχνιδιού MiniBikers στη σελίδα WGN αλλά προς το παρόν το site σέρνεται λόγω ζήτησης...

edit: μετά από πολλάααα refresh κατάφερα και πήρα κλειδί για το Minibikers πάντως...

Επεξ/σία από nektarios_rs
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...