vste Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ιστορικό χαμηλό για το The Walking Dead: Michonne στο Humble Store (€3,74). https://www.humblebundle.com/store/the-walking-dead-michonne-a-telltale-miniseries Είναι miniseries (~4 ώρες), και σίγουρα δε συγκρίνεται με τα άλλα Walking Dead, αλλά στα 3.74 πιστεύω αξίζει. Πρεπει να κανεις και account στην Telltale εκτος απο του Steam φιλτατε? Γαμωτο με κατι Elite Dangerous, κλπ εχω γεμισει accounts.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρεπει να κανεις και account στην Telltale εκτος απο του Steam φιλτατε? Γαμωτο με κατι Elite Dangerous, κλπ εχω γεμισει accounts.. δεν θελει account. το τρεχεις κατευθειαν απο τον client του steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το τσιμπησα και εγω, ουτε στο steam sales δεν θα το βρεις τοσο και πιστευω αξιζει. Γενικα εχει βαλει καλες προσφορες το humblebundle και μερικα σε τιμες "γκριζων κλειδαδικων" οπου οποιος πιστος ας ρισκαρει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρεπει να κανεις και account στην Telltale εκτος απο του Steam φιλτατε? Γαμωτο με κατι Elite Dangerous, κλπ εχω γεμισει accounts.. Σου δίνει 2 κλειδιά 1 Steam και 1Telltale. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σου δίνει 2 κλειδιά 1 Steam και 1Telltale. Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ξεχωριστά; Δλδ να βάλω εγώ το ένα στο steam acc μου και το 2ο που είναι για Telltale κάποιος άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι. Είναι διαφορετικά κλειδιά για διαφορετικές υπηρεσίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 2η φορά που το κάνουν και χαίρομαι τζάμπα. Ψάχνω παντού και δεν υπάρχει η προσφορά. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση όμως, λογικά θα πέσει από μέρα σε μέρα. Σημ: Αυτή είναι τιμή UK, για μας θα 'ναι €3,60. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ξεχάσετε αύριο (14/9) δωρεάν το The Crew στο Uplay 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά η προσφορά για το Watch Dogs ισχύει, αλλά είναι μόνο για UK, μπήκα με proxy και το τσέκαρα. Υπάρχει κάνας τρόπος να το πάρουμε ή να περιμένουμε, αφού θεωρητικά θα έρθει κι απ' τα μέρη μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι συζήτηση και οδηγίες σε αυτό το topic για το πώς θα παρακάμψετε όρους και περιορισμούς καταστημάτων, παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για τους συλλέκτες και φίλους του Warhammer και για όσο κρατήσει: Space Marine Collector's Edition για PC στα 7,75€. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τσιμπησα δωρεάν το The Crew στο Uplay!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τσιμπησα δωρεάν το The Crew στο Uplay!! είναι για όλους δωρεάν,υπάρχει και αντίστοιχο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ...και κλάμα εμείς που το πληρώσαμε πριν λίγο καιρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 μπορει καποιος να μ εξηγησει τι διαφορα εχουν αυτα http://store.steampowered.com/sub/88780/ http://store.steampowered.com/bundle/1205/ τσιμπησα το πρωτο γιατι μ φαινεται εκαναν λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις