Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυχαριστώ για το Tropico 4. Πάντως έχω 134 παιχνίδια πλέον στο Steam αγορασμένα εκτός bundles και προσφορές από αυτό εδώ το τόπικ τα ...3.

Πολύ χρήσιμο, λοιπόν, το τόπικ μας εδώ!

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ έχω πάρει πολλά games είτε δωρεάν είτε προσφορές και bundles που έχω δει από δω αλλά και το gameshopper όπως και τα διάφορα newsletters κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.

Καλά βέβαια τα πολλά τσάμπα games, αλλά εγώ ας πούμε είχα πάρει επίσης τσάμπα το tropico 3 και δεν το έχω αγγίξει 2 χρόνια τώρα! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, στείλτε απλά μια αναφορά (όχι προσωπικό μήνυμα, την αναφορά την βλέπουν πολλοί περισσότεροι αρμόδιοι συντονιστές και συντομότερα από ό,τι θα μπει ο οποιοσδήποτε να τσεκάρει τα μηνύματά του).

Στο Wingamestore, το Masterplan στα $3,99 -δεύτερη χαμηλότερη τιμή ιστορικά (εκτός bundles). 

Δημοσ.

Να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου αν επιτρέπεται; Ελπίζω να μην με κράξετε. Κατ' αρχήν ξεκαθαρίζω πως ούτε τον ξέρω, ούτε κάποιο κέρδος θα έχω, μαζί σας είμαι, είναι ανήθικο αυτό που κάνει. Απ' τη στιγμή που έχει λήξει η προσφορά όμως και το παιχνίδι το βρίσκεις στα 8€ χαμηλότερη, δικαίωμά του δεν είναι να το πουλήσει όσο θέλει; Στο κάτω-κάτω δεν μπορεί κανείς μας να αποδείξει ότι το κλειδί προέρχεται τζαμπέ από το humble, συνεπώς με ποια δικαιοδοσία ζητάμε να κατέβει η αγγελία του;

Φιλικά

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...