iceman33221 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 μαπα το καρπουζι κ ειχα δωσει κανενα 15αρι να το παρω πριν κανεναν χρονο... τραγικος ο χειρισμος του αυτοκινητου κλπ...το μονο που αξιζε λιγο ειναι οτι εαν εχεις φιλους μπορεις να παιξεις αρκετα αυεκολα μαζι τους... κατα τα αλλα για τσαμπα καλο ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον ειναι το πρωτο βημα για το transition σε ενα free-to-play model. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 25 ευρώ πέρσι το καλοκαίρι Καθαρά για διαφήμιση το κάνει, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Βγαίνει καινούργιο DLC. http://store.steampowered.com/app/512350/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 2.PNG 25 ευρώ πέρσι το καλοκαίρι Καθαρά για διαφήμιση το κάνει, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Βγαίνει καινούργιο DLC. http://store.steampowered.com/app/512350/ εγω προσωπικα ειπα την γνωμη μου οσον αφορα το παιχνιδι σαν παιχνιδι. οχι γιατι το δινει... το οτι βγαινει dlc παντως δν ειναι κ μεγαλος λογος για να το δινει φετος τσαμπα...εκει που περυσι οπως ειπες ζεταγε 25 και ακομα τα ζηταει δλδ... απλα μαλλον θελει ατομα για οσους το συνεχιζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα πρόβλημα με εσένα, ίσα ίσα που συμφωνώ μαζί σου, πάνω από 10 ώρες δεν έχω σε αυτό το game. Ίσως τα πιο πεταμένα χρήματα. Σκέψου ότι βγενει και το forza horizon 3 σε λίγες μερες, για μένα το καλύτερο open world driving game των τελευταίων χρόνων και θα το πάρω από την πρώτη μέρα. Στοχεύει στην ίδια κατηγορία το horizon με το crew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχε μπει και ως προσφορα τελη του 2014 με αγορα νεας nvidia καρτας. Κανένα πρόβλημα με εσένα, ίσα ίσα που συμφωνώ μαζί σου, πάνω από 10 ώρες δεν έχω σε αυτό το game. Ίσως τα πιο πεταμένα χρήματα.Σκέψου ότι βγενει και το forza horizon 3 σε λίγες μερες, για μένα το καλύτερο open world driving game των τελευταίων χρόνων και θα το πάρω από την πρώτη μέρα.Στοχεύει στην ίδια κατηγορία το horizon με το crew Οσο για αυτο.Καλο χρυσο αλλα 70ειναι ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα για digital only παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο για αυτο.Καλο χρυσο αλλα 70ειναι ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα για digital only παιχνιδι. Φαντάζομαι θα μπει σε κανα kinguin,g2a. Πρώτο game θα είναι απο win store, δεν ξέρω τι παίζει. 70 είναι υπερβολικά πολλά, εγώ πάντως θα το παίξω και ας είναι από το θείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάζομαι θα μπει σε κανα kinguin,g2a. Πρώτο game θα είναι απο win store, δεν ξέρω τι παίζει. 70 είναι υπερβολικά πολλά, εγώ πάντως θα το παίξω και ας είναι από το θείο. Μαλλον δεν το εχεις ψαξει καθολου το θεμα.Παιχνιδια στο windows store εχουν βγει απο το Μαρτιο με το Gears of War ultimate edition. Ως τωρα λοιπον οι τιμες δεν εχουν πεσει ποτε,κανενα παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορησει κουτατο και επειδη ειναι windows(10)store exclusive δεν υπαρχουν στα κλειδαδικα τα εν λογω παιχνιδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Επιστροφή on-topic παρακαλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις έλαβα email από Razer Cortex ότι το Watch Dogs είναι στο Uplay -88% (€3,60 δηλαδή). Ανοίγω το link που με στέλνει στο πρόγραμμα, πουθενά η έκπτωση. Uplay επίσης, καμία αναφορά. Δεν ξέρω αν ήταν false alarm ή αν βιάστηκαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alvo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω ο λόγος που δίνει το Crew είναι γιατί έχει ωραίο online game και απλός θέλει να τραβήξει κόσμο παραπάνω...Έξυπνη κίνηση παντός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Tropico 4 για ακόμη μια μέρα δωρεάν ( sorry αν το έβαλε κάποιος ήδη) https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Tropico 4 για ακόμη μια μέρα δωρεάν ( sorry αν το έβαλε κάποιος ήδη) https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game Ωραιος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω ο λόγος που δίνει το Crew είναι γιατί έχει ωραίο online game και απλός θέλει να τραβήξει κόσμο παραπάνω...Έξυπνη κίνηση παντός... ακόμα κλαίω τα 20€ που έδωσα για αυτή την μπούρδα πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Tropico 4 για ακόμη μια μέρα δωρεάν ( sorry αν το έβαλε κάποιος ήδη) https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game να'σαι καλά θα το έχανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις